Inlägg från: Tigerkvinna |Visa alla inlägg
  • Tigerkvinna

    Bf September 2019

    FruW85 skrev 2019-02-01 06:33:15 följande:

    Jag tog ett nytt test i morse och förväntade mig ett väldigt starkt streck nu, men det var frågan om om det inte t.o.m var lite svagare än sist. Vid det här laget borde väl teststrecket vara så starkt som det går? Om inte annat borde det väl vara en markant skillnad mot för tre dagar sedan? =/ Känns inte helt lovande..men tempen är iaf fortfarande hög..


    Hur långt gången är du? Jag är på v.5(4+2) BIM +4 och då jag är testgalning har jag testat varje dag. Såhär ser min stegring ut sen BIM.  Där det nedersta är dagens.
  • Tigerkvinna
    Jojjans skrev 2019-02-01 06:39:48 följande:
    Jag har ju tagit test var tredje dag sen plus typ, och sen typ äl+21 har det inte blivit starkare (är på äl+30 idag typ). Men mina symptom ökar ändå så jag tror bara att min urin inte blir mer koncentrerade än så, eller attjust rfsu testen jag använder bara inte blir starkare eller så är det nåt annat. Men nu har det varit så i 1,5 vecka och mina symptom fortsätter att öka så jag lägger inte så stor vikt vid det.
    Vi ligger rätt lika till hormon mässigt. Jag är på ÄL+17 idag och mitt test ser ut irl att ligga någonstans mellan ditt +15 och+18. Inte riktigt så svagt som på ditt +15 men heller inte fullt så starkt som +18. 
  • Tigerkvinna
    FruW85 skrev 2019-02-01 06:45:13 följande:
    Jag tror jag hade äl den 7e, men tempen kan kanske ha visat fel så det är senare? Hade ett MA i dec så vet inte hur påverkad min kropp är av det..

    Då håller jag med Jojjans att dom ser rätt svaga ut. Ser ut som mina dagen efter BIM ungefär. Men sen testar vi ju med olika märken jag kör RFSU som Jojjans. Så vet inte hur mycket det gör och om man verkligen kan jämföra testen. Vad säger din förpackning vad är gränsen för ditt test? Om det är högre typ 50 eller 75 så kan ju det vara en förklarning till svagare band. För RFSU ligger på 25. 


    Men gör ett cb digitalt där får man ju veckoindikator så ser du om det stegrat.

  • Tigerkvinna
    FruW85 skrev 2019-02-01 07:01:44 följande:

    Så här ser min stegring ut..båda understa från idag =/


    Från vilken dag i cykeln är det översta taget? När dom ändå ligger sådär så ser ju ändå stegringen bra ut. Du kanske helt enkelt inte gått så långt som du trott? 


    Det kan ju påverka testen att dom legat ute i minusgrader. Jag har faktiskt köpt mina direkt på apotek och sedan haft dom i en varm innerficka. 


    Skulle absolut testa med ett cb dgitialt och hålla testet varmt =)

  • Tigerkvinna
    Jojjans skrev 2019-02-01 08:33:48 följande:
    Kan det inte vara art hon menade vecka 5+? Alltså vecka 6? Om jag fattat rättning borde du vara i vecka 6 och dom brukar inte vilja göra vul innan vecka 8, så det låter rimligt.

    Jag hade äl 2/1 och är idag 6+2.

    Och jag förstår att åldern stressar, jag fyllde nyligen 33 och har också haft panik över det, men inser ju att det går att få barn i mååånga år till. Det blir till det bästa till slut! Och när du väl träffar ditt barn kommer du vara glad att det blev just som det blev <3

    Hos oss gör dom VUL i 6+1 dvs vecka 7. Kanske är olika från landsting till landsting. 


    Är man nojjig över åldern kan man ju gå och kolla AMH när man inte är gravid. Kan man ju få en hint om hur bra äggreserv man har =) 


    Jag är 30 och är nojjig men har lite lågt AMH  för min ålder samt att min mamma kom i klimakteriet vid 32. Så jag räknar inte med att ha många år kvar :P

  • Tigerkvinna
    Jojjans skrev 2019-02-01 09:04:44 följande:
    Jag ville ha så tidigt som man fick förra gångne och tjatade till mig ett vul i 6+1 och det syntes ingenting alls, inte ens en hinnsäck kunde dom se. Visserligen var det ett rum som inte gick att mörklägga och en gammal apparat, men 1,5 vecka senare på en annan mottagning såg allt perfekt ut! Efter det härdar jag hellre ut till vecka 8 för att se säkert och slippa oroa mig mer än nödvändigt, och vet attmåmga landsting har liknande inställning.
    Ah jo det är sant. Jag går ju privat hos fertilitetsklinik som gör mycket IVF så dom borde ju ha bra grejjer :P 
  • Tigerkvinna
    caramia skrev 2019-02-02 09:59:03 följande:

    Är ni sugna på nåt särskilt än? Här dricker jag massor av kall Bravo äppeljuice. SÅ gott! Funderar på om det kan vara cravings redan? Brukar aldrig vara särskilt förtjust i äppeljuice annars nämligen. Är i vecka 7.


    Inte direkt sugen, men behöver äta smaklöst allt annat smakar för starkt och mycket :P Och om jag inte äter något litewt typ jämnt så får jag sånna hemska magkramper. Så här går det också åt rätt så mycket skorpor. 
  • Tigerkvinna
    Anonym (ak) skrev 2019-02-03 12:02:08 följande:

    Hejhej! Har en till fråga! Det verkar vara några här som ska göra vul och undrar då om man gör det på rutin där ni bor? Eller om det är på grund av en speciell anledning?


    Jag ringde barnmorksemottagningen i fredags. Hon frågade när min sista mens var och jag sa att jag var osäker men runt den sista december och då bokade hon in att vi skulle ses den 25 december för enligt hennes kalender är jag då i vecka 8. 


    För att vara helt ärlig, så ljög jag om att jag inte visste när min sista mens var för hade läst att man kan få ett vul när man är osäker vilken vecka man är i? Jag har ingen aning SkämsObestämd 


    Inte standard här man får bara RUL där jag bor. Men har behövt hjälp från ferilitetsklinik och där ingår ett VUL i v.7 och ett i v13 som en del utav fertilitetsbehandlingen. Och min klinik är privat men landstingskopplad. Så för min del betalar jag inget för mina tidiga ultraljud. 
  • Tigerkvinna
    Jojjans skrev 2019-02-03 13:46:19 följande:
    Oj för man äta brie? Några särskilda restriktioner eller vilken som helst? Har ett sjukt sug efter goda ostar nämligen ;)
    Inte enligt livsmedelsverket :P Alla mjukostar med någonform utav mögel ska man undvika =)
  • Tigerkvinna

    Går in i vecka 6 idag. Var på inskrivning idag och fick ett väldigt positivt bemötande ska få börja gå på aurora samtal redan i v.15-16 istället för 20-25 som är vanligt här.
    Ska på tidigt VUL på fredag nästa vecka. Känns som väntan dit är lååång. Sedan ska jag få komma på ett till samtal med BM i vecka 8 föratt prata lite oro.  

    Mår ganska så bra. Det enda som verkligen förpestar min vardag totalt är "växtvärken". Får som rejält onda kramper centralt långt ned i magen. Håller i sig ca 5-15 minuter föratt sedan släppa. Ibland är dom jätte täta med ca 30 min mellan varje. Andra dagar kanske jag får en kramp på morgonen och en på kvällen. Idag fick jag massa täta på natten skit jobbigt! Men då har dom hållt sig borta i flera timmar nu på dagen istället. När jag pratat om det med Bm så sa hon att det är normalt och troligtvis växtvärken bara. Ska kännas som mensvärk typ. Säger mig inte så mycket som aldrig haft mensvärk haha. 

Svar på tråden Bf September 2019