Inlägg från: Anonym (chockad!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (chockad!)

    Bf September 2019

    Anonym (Trean) skrev 2019-04-13 18:03:35 följande:
    Jag tror storleken beror också på hur mycket man går upp i vikt övrigt. Klart om man går upp 20-30 kilo får man någon storlek till.

    absolut säkert viss betydelse. Jag gick "bara" upp 12-13 kg och fick ändå 4-5 stl större bröst. 


    Nu har jag inte gått upp nåt i vikt ännu och har gått upp minst 1, kanske 2 stl redan och är i v 19 nu.


    efter förlossningen har det nog mest med mjölproduktionen att göra skulle jag tro :)

  • Anonym (chockad!)
    Väntarpåpluset skrev 2019-04-13 18:23:42 följande:

    Mina var sprängande och stenhårda från några dagar efter befrukting och fram till vecka 14-15 ca tror jag sen har dom bara hållit sig stora, verkligen gigantiska men mjuka. Inte alls sådär sprängande längre vilket jag är glad för jag kunde dödat sambon varje gång han tog i dom så onda var dom. Nu kan dom av och till vara mer fylliga för då ser huden väldigt glansig ut och sambon brukar frågar mig om jag smörjt mig med nått för huden ser så glansande ut så det går verkligen upp och ned men inte onda längre iallafall


    Mina har varit stora och väldigt hårda i många veckor nu. Vet inte exakt när det började men då plötsligt idag lite mindre men ffa mkt mjukare och då börjar man naturligtvis undra ????
  • Anonym (chockad!)

    Usch har haft en otäck känsla sedan i går kväll, att något inte står rätt till. Brösten blev som sagt väldigt plötsligt väldigt mjuka och jag har inte känt av bebisen alls i går...sedan bara det där känslan av att nåt är galet! :( 

  • Anonym (chockad!)
    norrsken91 skrev 2019-04-14 18:19:58 följande:

    Är det någon här i gruppen som testat använda en doppler? Jag har inte men är nyfiken då det känns som en evighet till RUL trots att det egentligen bara är dryga 2 veckor. Har dock läst en hel del förmaningar om användandet och att det kan vara klurigt att hitta rätt. Många BM verkar avråda. Hade bara varit så skönt att få höra en gång, de skulle ge mig ett lugn inför RUL...


    Jag hade en med min äldsta. Dock ingen dyr vilket nog är ett måste om chansen att hitta ska vara någorlunda stor. Jag blev mest stressad då men om msn är lugn som person och kan acceptera att det bara är en bonus om man hör så är det nog jätteskoj :)
  • Anonym (chockad!)
    September89 skrev 2019-04-16 19:43:19 följande:

    Jag har fått ett helt galet sötsug! Fram till vecka 15-16 var jag inte sugen på sötsaker alls och åt då inget godis eller så. Men nu har det slagit över totalt och jag är SÅ sugen och kan verkligen inte stå emot. Jag är absolut inte så att jag tänker att man kan unna sig extra godsaker bara för att man är gravid, jag är inte hård mot mig själv med min kost men tänker snarare att jag ska vara extra nyttig som gravid för bebisens skull. Men just nu kan jag inte kontrollera mig och vill bara ha socker! Äter hyfsat bra mat och mycket grönsaker och frukt varje dag men utöver måltiderna vill jag ha godis och kakor hela tiden . Usch! Någon mer som har blivit galet sötsugen?!


    Faktiskt inga cravings ännu. I mina förra var det choklad respektive ostbågar haha så är glad så länge jag slipper
  • Anonym (chockad!)

    Tjoho kände bebisen utanpå magen ikväll. Flera ggr!! Väntat på det. Det lugnar.

  • Anonym (chockad!)
    Elcca skrev 2019-04-16 22:29:41 följande:

    Vilken vecka är du i? :)


    V 19 ???????? känt bebisen sedan v 15-16 men lite mer subtilt även om jag varit säker. Sedan idag kraftiga sparkar under några minuter sedan drog hen väl till ett mer inbäddat ställe ????
  • Anonym (chockad!)

    Hur har ni det alla?

    Gått in i v 20 nu och oj vad magen gjort en tillväxt ????

  • Anonym (chockad!)

    Tre dagar kvar till RUL!! Tänk vad man väntat. Vill verkligen se att allt ser bra ut. Såg ju bra ut på KUB men man vill ju ändå liksom se på riktigt nu...

    Sedan, om allt ser bra ut ska vi berätta för de stora barnen. Sedan gå ut lite mer offentligt. Nu har jag mörkat en del för vill se att allt ser bra ut innan jag berättar.

    Så spänd!

    Min man ska på kontrollröntgen också i veckan för att se om han äntligen är frisk. Tänk om båda ser bra ut ???? då kan jag slappna av lite mer.

  • Anonym (chockad!)
    September89 skrev 2019-04-22 16:19:46 följande:

    Är det någon här som börjat träna som gravid? Alltså inte fortsatt som vanligt utan börjat från noll typ? Jag Var väldigt vältränad under ett par år efter mitt andra barn men sedan kom jobb och vardag mellan så nu har jag tränat väldigt lite de senaste åren. Nu när det börjat ljusna ute och tröttheten börjat gå över så har jag i alla fall börjat promenera varje kväll men är sugen på att börja med lite träning också. Någon som har tips på vad man kan göra? Jag upplever att jag blir andfådd rätt fort nu som gravid så känns svårt att hoppa på ett vanligt pass indoor walking eller spinning. Fast det kanske går bra? Någon som upplever sig mer andfådd men ändå klarat liknande pass? Jag upplever att min kropp mår bättre sedan jag började promenera mer, min rygg pallar mycket mer nu än för en månad sedan och jag har kunnat utöka från 30 min till 1-1,5 timme utan att det blir för jobbigt för ryggen men andfåddheten har inte nått någon bättring. I övrigt har jag mest styrketränat när det begav sig men läste att man ska vara försiktig med att lyfta vikter osv som gravid, särskilt om man inte tränade innan graviditeten.


    Jag har tränat mkt innsn och blir sjukt mer andfådd än annars.

    Det bästa du kan göra är nog att börja med nån mamma/gravid träning. Finns många appar och böcker.
Svar på tråden Bf September 2019