• snöblask

    Någon mer som vill sluta med läsk/cola den 1 januari?

    Här är en till. Gjorde lika förra året då höll jag ut till mars/april då vi åkte på solsemester. Ingen cola from idag och så länge jag klarar. All annan läsk är tillåten för som några av er varit inne på så blir det inte samma mängder. För det för tändernas skull :) samt kost och livsstil i övrigt såklart.

  • snöblask

    Jag tog ett halvt glas fanta idag och då har det gått bra. Inget sug nu. Förra året när jag sluta var de första dagarna hemska med sug och huvudvärk så hoppas det blir lättare i år. Dricker i vanliga fall ca 33-50cl på vardagar och ngt mer på helgen.

  • snöblask
    Anonym (Häng med mig!) skrev 2019-01-02 21:23:06 följande:

    Jobbigt men bra kämpat! You can do it! Min konsumtion är ungefär likadan. Jag räknade ut att jag kommer att spara in 1500-2000 kalorier i veckan vilket gav mig motivation att ge upp colan en gång för alla den här gången. Jag borde ju gå ner dom där 3-5 kilona jag vill ner utan colan, hoppas jag.

    Jag tror mitt fall har varit förut att jag tror mig kunna dricka bara en cola ibland men det funkar ju inte så jag kommer också att dricka någon annan läsk om jag vill unna mig nångång. Tror inte risken är så stor att börja dricka cola igen om man tar en annan läsk ibland eller att man vill ha annan läsk varje dag. Tog du fantan för att du var jättesugen på cola?


    Just idag blev det Fanta för att jag o ena sonen åt snabbmat till lunch och då blev det läsk av bara farten. Glad att jag kom på mig själv och inte sa cola. Tror dock att Fantan gjort att suget inte funnits idag. Gillar din uträkning har ca 5kg jag vill ner också!!! Ska tänka på den :)
  • snöblask

    Här går det över förväntan. Inte haft så stort sug i det dagligen men sen ibland plötsligt så slår det till. Har också lite tankar kring ?ett glas kan jag väl ta? men än har jag inte fallit för frestelsen. Jag har vid några tillfällen druckit Fanta.

  • snöblask

    Hur går det för alla? Jag har ff inte druckit cola. Ibland slår dock suget hårt och jag känner för att skita i det men oftast går det superbra och tänker inte på det. Dricker ju lite Fanta ibland men det blir mindre o mindre. Den här veckan ca 50cl. Men behöver ju sluta med det också såklart.

Svar på tråden Någon mer som vill sluta med läsk/cola den 1 januari?