• Anonym (K)

    Plötsligt svårt att bli gravid

    Så har jag också haft. Blev gravid på första, tredje (mf) och andra försöket. Sen blev jag oplanerat gravid (mf) och efter det tog det sig inte trots aktiva försök och jag hade en massa mellanblödningar. På åttonde försöket tog det sig och jag är nu i v 13. Tyvärr har vi precis fått reda på att vi har förhöjd risk för alla tre trisomier så ev kommer vi avbryta graviditeten och då kommer vi inte försöka igen. Jag håller tummarna för att du snart blir gravid!

  • Anonym (K)
    Jessica22 skrev 2019-01-03 12:41:14 följande:

    Hej,

    Va tråkigt att ni har gått ett negativt besked kan bara föreställa mig hur det måste kännas...

    var rädda om varandra

    Tack för dina värmande ord jag hoppas så innerligt att denna väntan snart är över, försöker tänka att det ska vara en rolig tid men det är samtidigt stressande när man inte känner igen sin egen kropp...


    Tack! Jag gick hos en läkare pga mellanblödningarna och fick då Lutinus (vaginala progesterontabletter) utskrivna som jag började ta när jag blev gravid till v 12 för att minska risken för mf. Så här i efterhand vet jag inte om det var så bra. Om fostret har en kromosomavvikelse "borde" jag ju fått mf redan men tabletterna kanske gjorde att det stannade kvar. Fast det vet jag ju såklart inte. Hur som helst, jag vet hur jobbigt det är att gå och vänta och bli besviken varje månad mensen kommer. Men tillslut så kommer den utebli och då kommer du bli så glad och tycka att det var värt all väntan!
Svar på tråden Plötsligt svårt att bli gravid