Inlägg från: AnkiC |Visa alla inlägg
  • AnkiC

    Farmen 2019

    Hej farmentråden!

    Såg just senaste Torpet och reagerade på Görans reaktion som jag tror han gör när han ser näste nya som slagits ut från farmen. Känner på mig att det är Masha. Så jag siar att Masha blir vald som förstekämpe och väljer Tess som andre kämpe och blir utslagen. Spännande med Masha, Stina och Göran på Torpet sen, haha!

  • AnkiC
    Grodis15 skrev 2019-02-05 13:10:10 följande:

    Vilken reaktion menar du?

    Jag tyckte Göran betedde sig jättekonstigt på torpet. Har han varit så på farmen så förstår jag varför tjejerna inte gillar honom. Han var så nedlåtande mot Stina när dom skulle hälsa och använde sig av härskarteknik för att förminska henne, riktigt omoget. Helt okej att inte gilla varandra men man kan hälsa normalt som vuxna människor. Sen tyckte jag att han gick runt som om han vore kung och inspekterade deras jobb osv.. har inte sett så mycket sv det beteendet på farmen. Men tycker även att Stina förändrades mycket när hon kon till torpet. Gillade henne på farmen men tycker hon beter sig bossigt på torpet och ser helst att hon får lämna nästa gång.


    I slutet när de visar vad som händer nästa gång så är han och hämtar ved och utbrister ?vad gör du här?. Den reaktionen menar jag.

    Jag gillar inte Göran. Han verkar vara en riktig mansgris. Det är nog mycket som inte visats i programmet därav tjejernas ilska mot honom. Jag hade också blivit helt galen på en sån.
  • AnkiC
    Grodis15 skrev 2019-02-05 16:16:06 följande:

    Jaha missade det! Men nästa program är väl idag och ingen åker väl ut från farmen innan söndag? Kanske är någon annan sol kommer..

    Ja, jag har inte märkt av det så mycket på farmen. Tycker det lilla jag sett varit förlåtligt då han tillhör en äldre generation men nu tyckte jag han var bedrövlig.


    Jag har sett dagens program. Går att se på TV4 play innan sändning. Men just det. Ingen åker ut i nästa program. Måste varit nåt annat. Du har rätt.
  • AnkiC
    AnkiC skrev 2019-02-05 17:17:06 följande:

    Jag har sett dagens program. Går att se på TV4 play innan sändning. Men just det. Ingen åker ut i nästa program. Måste varit nåt annat. Du har rätt.


    Men jo förresten! Det kan vara det han reagerar på. Nästa torpetavsnitt är ju på söndag efter att nån på farmen åkt ut.
  • AnkiC

    Så farmarna vet om att det finns ett torp? Va trist. Det trodde inte jag. Maxine och Emelie pratar i dagens avsnitt om att det kanske kommer in en torpare.

  • AnkiC
    Johannus skrev 2019-02-28 20:34:32 följande:

    Många av deltagarna har sett Farmen i flera år så klart dem vet att Torpet finns och att dem som åker ut i tinget hamnar där och till slut ska bara en komma tillbaka, men trist nu att tre får komma tillbaka när Paulo sa i början att bara en ska få komma tillbaka.


    Ahaaa! Jag har inte sett farmen på några år så jag visste inte att torpet funnits innan. Det förklarar saken. Det känns ju bättre. Jag tycker det är skitkul att många kommer tillbaka. Fler intriger då. Särskilt med Stina. Tycker dock att det borde vart Masha istället för Tobias. Tänk Stina, Masha och Neda. Det hade vart nåt att se hur långa i synen alla hade blitt. Haha! Tobias är så trist och dessutom utmanare. Så irriterande att han är stark och smart. Han vinner säkert. Tycker det vore orättvist mot övriga. Och årets torpare efter 4 dagar på torpet! Så orättvist. Men Paolo sa ju endast en så konstigt är det. Verkar som de ändrar eftersom. Att skicka tillbaka endast Tobias hade varit ganska trist.
  • AnkiC
    Johannus skrev 2019-02-28 22:15:07 följande:

    Årets farmen och Torpet har ändrat massor på reglerna, man får fritt prata om vem som ska väljas av storbonden, det har man inte fått göra förut.

    Regel brott har gett  konsekvenser, men i årets Farmen har endast Maria blivit borthämtad så tittarna fått se det. Rocco fick göra som om han själv valde att gå utan att tittarna fick se eller veta  att det var grovt regelbrott.

    Torparna sas det att ni ska alltid vara 4, men när femte kommer ska sist inkommen kämpa med denne som kommer från Farmen och till slut ska bara en Torpare vara kvar som får komma tillbaka till Farmen.

    Vad gjorde Paulo? Ändrade på reglerna och lät tre få komma till farmen.....Han ville nog bara att Göran inte ska få en chans att komma med.....Varför hade inte alla 4 kunnat komma tillbaka?


    Ja riktigt illa att inte Roccos beteende kunde visas lika som Marias. Riktigt fegt och orättvist.

    Tror inte att anledningen var att Göran inte skulle komma med. Varför skulle det vara det? Har Paolo uttryckt något ogillande mot Göran? Jag upplever helt tvärtom. Tror nog att anledningen att tre kom med var att det blir mer intriger med gamla deltagare med och för trist med bara en utmanare. Någon måste ju ut annars hade tävlingen varit meningslös. Hade Göran vunnit kanske det bara hade blivit en tror jag.
  • AnkiC
    Johannus skrev 2019-02-28 23:25:42 följande:

    Ja Roccos beteende var ett grovt regelbrott.

    När Paulo sa innan finalen på Torpet åt Göran att du är en seg gubbe "alla har velat ha ut dig för länge sen" så tyckte jag att det lät som understruket av Paulo, men det kanske är bara jag som reagerade. Hade hoppats när det var spiken att Göran slagit alla, men nä.....Nå jag tror att han tyckte det var skönt att komma hem till frugan.

    Det kommer nog bli tinget för fler än en när Torparna kommer till Farmen då det bara är två veckor kvar av programmet.


    Ja det måste bli många som slås ut samtidigt. Spännande på söndag nu när torparna anländer!
  • AnkiC
    Johannus skrev 2019-02-28 23:40:40 följande:

    Ja det blir spännande. Jag tror inte någon av farmarna hade nåt otalt med Stina eller Tobbe2 och Neda känner dem ju inte så jag tror inte det blir något bråk mellan dem, men däremot kan farmarna tycka att det inte behöver komma fler för att slåss om finalplatserna.

    Vem tror du Kim väljer som andre kämpe? 


    Det var ju många som störde sig på Stina så det kan ju skapa lite drama när hon kommer tänker jag. Neda, Stina och Maxine kommer säkert att gadda ihop sig.

    Tror Kim väljer Tobbe och hoppas på styrka. I kunskap har han inte en chans.
  • AnkiC

    Tobbe The Master! Hoppas han vinner. Han har spelat spelet väldigt skickligt. Det är precis det som farmen handlar om. Ett socialt spel. Det är knappast en tävling om att sköta en farm. Hur roligt hade det varit att titta på? Utan Tobbe och Emelie hade det inte blivit lika roligt. Emelie har också spelat väl men gillar inte henne. Hon har spelat mer öppet elakt(mot Tess) och det gillar inte jag, så jag hoppas på Tobbe. Tobbe har ju iallafall hållt masken och agerat vänligt utåt sett i bemötandet av de övriga. De har ljugit och manipulerat och i verkliga livet hade det varit ett riktigt grisigt betéende men det hör till spelet i farmen. De är knappast sådana i verkligheten. Hade egentligen hoppats på Masha men hon blev ju sjuk. Så synd!

Svar på tråden Farmen 2019