• AndreaBD

    Tjejer som är ofrivilliga singlar

    Om du bara tänker på unga tjejer så är det väl inte jättesvårt att hitta någon. Men hos äldre kvinnor är det en helt annan sak. Men även unga tjejer som är blyga eller är lite socialt klumpiga kan ha svårt.

  • AndreaBD
    Anonym skrev 2019-01-03 18:00:57 följande:

    Nej.


    Vad är det för trams, det finns hur många som helst!
  • AndreaBD
    Anonym skrev 2019-01-03 20:17:24 följande:
    Du verkar inte ha läst rubriken ordentligt. Frågan gällde inte huruvida det finns tjejer som är singlar, utan om det finns tjejer som är 

    OFRIVILLIGA


    singlar. Förstår du skillnaden?
    Saknar de flesta här all grundläggande uppfostran??? Självklart har jag läst rubriken ordentligt och jag MENAR att det finns en hel del kvinnor som är ofrivilliga singlar.

    Jag har själv gått ut med ett gäng då och då på klubbar, och de hade alla varit singlar i flera år och ville inget hellre än att hitta en partner igen. Alla var mellan 40 och 50. Jag var också drygt 40 och kunde visserligen lätt en ONS om jag ville det, men att hitta någon för en relation var inte alls enkelt. Efter skilsmässan räknade jag med att hitta någon inom 3 månader. Jag har alltid sett bra ut och inte varit singel någon längre tid. Men det tog 3 år ändå. Och andra, som har sämre självförtroende och/eller inte ser så bra ut har väldigt svårt att hitta någon.
  • AndreaBD
    Meriall skrev 2019-01-03 20:43:00 följande:

    Med ofrivillig - menar du då att man måste acceptera vem som helst som vill ha en för att inte vara ofrivillig?

    Så en ofrivillig man som är singel är inte det om någon enda person (som han inte attraheras av) vill ha honom?

    Låter konstigt. Det finns väl någon som vill ha nästan alla men ofta vill den personen inte ha den tillbaka. Även för män.


    Precis. Om det inte finns någon passande person utan bara konstiga figurer - folk med omfattande problem, missbruk eller 30 poäng mindre i IQ, m.m. - skulle vilja ha en relation med en, så räknas dem förstås inte.  
  • AndreaBD
    Anonym (f.d. ofrivilligt singel) skrev 2019-01-04 07:08:06 följande:
    Jag har varit en sån blyg och socialt klumpig tjej som var ofrivilligt singel i flera år som ung. Som någon annan skrev så blir man ledsen när det påstås att det tjejer alltid har så lätt att få förhållanden, även om de är blyga och udda.
    Och jag också. Vet hur det är. Har nog blivit bättre på det så småningom. Det handlar mycket om rätt sammanhang också. Dvs. att hitta rätt ställen där det finns rätt sorts folk. Och det problemet har förstås både killar och tjejer. Sedan finns det killar som tror att måste vara så att tjejerna bara ställer för höga krav. Nej, det finns också ganska många som inte längre går till dem vanliga ute-ställen för att de inte passar så bra där.
  • AndreaBD
    Anonym (pppp) skrev 2019-01-04 09:24:30 följande:
    äldre kvinnor verkar ju ha ganska lätt att hitta killar också, framförallt yngre killar då milfs är väldigt hett.
    Bara för sex, inte för en relation. Och jag var inte intresserad av dessa yngre killar när jag var singel. Jag ville ha en man i min ålder som jag har gemensamma intressen med.
  • AndreaBD
    Anonym (Såklart) skrev 2019-01-04 10:47:56 följande:

    Nu handlar ju förhållanden om mer än bara att hitta någon som vill ha sex med en. Kanske är det därför somliga killar är singel - för att de inte har förstått det?
    Japp.
  • AndreaBD
    Anonym skrev 2019-01-04 20:26:54 följande:
    Fast i och med att de är kräsna så innebär det att de valt singelskapet av egen fri vilja.
    Det är ett aktivt val man gör, om man väljer att (A) vara kräsen och singel eller (B) sänka kraven till rimlig nivå och bilda par.
    För kvinnor finns inget ofrivilligt singelskap.
    Några få är överkräsna, antigen de som är unga, eller de som egentligen är rädda för närhet, eller har nåt slags problem. De liksom sabbar omedvetet genom att ha för höga krav. Men det är några få.

    Alla övriga kvinnor som är singels är det ofrivilliga. Många har försökt på dejtingsidor och på annat sätt i flera år och lyckas inte hitta någon som verkligen vill ha en relation. Visst, det finns många som bara leker runt lite. Men om man är ute efter något seriöst. Jag var med på en dejtingsidor i 2 år och under den tiden hade jag väl nästan 100 första dejts. Det var hopplöst! Det var oftast inte jag som nobbade personen utan det var männen som inte ville, eller som inte kunde bestämma sig. Eller som inte var redo, eller som hade problem. Och fler än en berättade sina problem för mig, men de var inte redo för en relation.

    Och tycker du verkligen att det är rimligt att en kvinna borde sänka sina krav så långt till att vara ihop med missbrukare eller kriminella? Eller folk med allvarliga psykiska problem? Dejting-sidorna är fulla med dem!
  • AndreaBD
    Bolliz skrev 2019-01-04 23:02:19 följande:
    Dessutom är samhället skapat för att vi ska passa att vara singlar. Vi ska vara egoistiska och göra sånt vi vill. Man ska inte anpassa sig utan få andra att anpassa sig efter en. Det krockar när två personer ska bli ett.
    Ja, det kan vara så. Samtidigt så skulle man dock kunna vara mer tolerant, så skulle ingen av partnerna behöva anstränga sig så mycket. Det blir så mycket enklare och mera stressfritt om man inte har kravet att man måste göra allt tillsammans och att man därför måste hitta något som båda gillar. Oftast är det ju inget problem ens, men folk gör det till problem. Och överhuvudtaget ser folk för mycket problem, även när de inte kan bestämma sig.

    Samtidigt tycker jag också att många människor inte längre tänker på dem sakerna som är verkligen viktiga, så som att behandla varandra med respekt, eller hjälpa varandra. Även där har egoism och hänsynslöshet brett ut sig. Att det inte funkar så bra, kan man ju lätt räkna ut.
  • AndreaBD
    Bolliz skrev 2019-01-04 23:29:50 följande:
    Ja krasst så uppfostrar vi våra barn att bestämma själv, ta egna beslut, bara göra sånt de absolut vill, aldrig förs något mot sin vilja. Ingen kan ju egentligen säga att det är fel, snarare tvärtom! Men vad är det för framtid vi skapar åt de själva? Vi lär de ju inte att jobba som ett team och ta gemensamma beslut, att offra sig för någon annan, att utsätta sig för prövningar, misstag osv.

    Det finns mycket pengar att satsa. Förutom appar, hemsidor, reklam osv så är det terapi, mindfulness etc för att stärka vårt ?JAG? individualismens tid är nu.
    Lite satsar man ändå på teamwork. Det ingår i skolan. Ingår t.o.m. i några ämnen i kunskapskraven. T.ex. hemkunskap.
Svar på tråden Tjejer som är ofrivilliga singlar