• Pope Joan II

    Nu måste det få ett slut

    jordgubben79 skrev 2019-01-08 13:31:48 följande:

    Jag försökte igår men han verkar inte förstå utan säger att jag måste visa mina känslor och våga det en chans så kommer allting bli så bra och sedan måste jag tala med sonen och få honom att förstå att allt kan bli bra.Det kommer aldrig hända då min son hatar honom.


    Bor din son hos er? 

    Vad du väljer att göra med ditt liv är ju en sak, men att du sviker din son på det där sättet är förstås djupt tragiskt. 
  • Pope Joan II
    jordgubben79 skrev 2019-01-08 14:47:58 följande:

    Nej,varannan vecka bor jag och sonen i min lägenhet varannan vecka bor han hos sin pappa medan jag bott i makens lägenhet.Valde att flytta ut i våras men i efterhand dum som jag var, tog jag upp kontakten.Min son har inte träffat honom sen i våras.


    Det var ju alltid något i alla fall, att du flyttat ut din misshandlade son från förövaren. Men du sviker sonen när du fortsätter vara tillsammans med en rubbad sadist som hånar honom. 

    Sluta med det. Stanna i ditt eget boende och byt lås om det är så att mannen har nycklar till din bostad. Gör slag i saken. 
  • Pope Joan II
    jordgubben79 skrev 2019-01-09 14:30:27 följande:

    Tack! Jo, du har rätt.Det är att steget som är jobbigt.Förstår inte varför jag inte bara gör det.Vet ju att det inte kommer finnas ngn framtid för oss och att jag vill bli lycklig och vara den där glada och positiva personen jag förut var.


    När ska du till honom nästa gång?
  • Pope Joan II
    jordgubben79 skrev 2019-01-10 13:20:49 följande:

    Eftersom sonen är hos sin pappa är jag hos maken nu.Får sonen imorgon och längtar så.

    Grälade igår och grälade imorse.Sade till honom att det kommer aldrig att funka, det är för mycket som är förstört som inte går att laga och jag vill inte heller sabba min relation till sonen. Maken tycker det är helt sjukt att ett barn ska få bestämma över vår relation.Han har ingen förståelse eller insikt i att det är ju han som är orsaken till att vi är där vi är.


    Då var nyårsaftonens agerande inte droppen. Du är tillbaka för mer av samma vara.
  • Pope Joan II
    jordgubben79 skrev 2019-01-11 09:50:10 följande:

    Får äntligen träffa sonen idag och ska veckan som kommer göra ?slag i saken?.Fick återigen höra under morgonen hur egoistisk ,självisk ,känslokall, vek person jag är.Så när han stängt dörren tar det ett par minuter så kommer han tillbaka och är helt omvänd och säger att han vill inte att vi ska vara arga på varandra sista dagen innan han ska ha sin ?skitvecka? utan mig. Nej, nu vill jag inte mer.Har fått pappret från Skattemyndigheten ang skilsmässa så inom några dagar ska jag ge honom det.


    Varför vänta några dagar? Skriv på, ge honom pappret och säg att du vill ha det tillbaka undertecknat senare i dag, skicka in. Vill han inte skriva på så yrkar du själv på äktenskapsskillnad så att betänketiden tickar igång. 
  • Pope Joan II
    jordgubben79 skrev 2019-01-11 11:22:14 följande:

    Tack för svaret!


    För all del. Men hur kommer du att göra? Hur har du gjort? 
  • Pope Joan II
    jordgubben79 skrev 2019-01-11 12:51:52 följande:

    Sonen och jag ska iväg i helgen men söndag då åker jag förbi nuvarande maken och lämnar pappret.Det jag börjat fundera på är hur det blir sen.Tror inte han kommer låta mig vara ifred.


    Det är fredag och klockan är 13.40. Du hinner väl antingen åka förbi och lägga pappret i postfacket i dag innan ni ska bort eller lägga på vanlig brevlåda eller ansöka via nätet. Att ni ska vara borta är ju bara bra, blockera honom i telefonen och ägna dig åt sonen.

    Skulle han inte låta dig vara ifred så anmäl honom för trakasserier. Droppen kom på nyårsaftonen och nu 11 dagar senare har du fortfarande inte amputerat aset fast du inte ens bor ihop med honom. Du åker i stället aktivt dit och utsätter dig för ny skit från en usling som förpestat ditt barns liv.
    Anonym (...) skrev 2019-01-11 13:30:45 följande:

    [quote=79353044][quote-nick]jordgubben79 skrev 2019-01-11 12:51:52 följande:[/quote-nick]Sonen och jag ska iväg i helgen men söndag då åker jag förbi nuvarande maken och lämnar pappret.Det jag börjat fundera på är hur det blir sen.Tror inte han kommer låta mig vara ifred.[/

    Men sluta.... naturligtvis kommer han inte att låta dig vara ifred, vilket du hittills har spelat med i. Är det skäl att stanna kvar? Blockera hans nummer, byt lås och framför allt: stå fast vid ditt beslut att skilja dig. Åk inte dit med någon jäkla lapp då, ansöka om äktenskapsskillnad kan man göra ändå, och sluta låta honom prata med dig öht. Bryt all kontakt. Då blir det av på riktigt. Att du skulle behöva åka hem till honom med ett papper låter mer som en ursäkt för att fortsätta med dramat.


    Ja, man misströstar verkligen när man läser det här. 
  • Pope Joan II
    jordgubben79 skrev 2019-01-12 08:23:12 följande:

    Jag har satt ett ?sista datum ? på torsdag. Efter det så är det ska det vara gjort för nu vill jag börja leva mitt liv.Ta beslut utan att bli ifrågasatt, träna när jag vill, träffa vem jag vill utan att behöva redogöra och ändå bli misstrodd, få omge mig med personer som får mig att må bra och främst att bara få vara den bästa mamman jag kan vara.


    På torsdag? Så nu har du skjutit upp det ännu längre? Innan pratade du om att du och sonen skulle vara borta över helgen men att du i morgon, söndag, skulle avleverera dig pappren?
  • Pope Joan II
    jordgubben79 skrev 2019-01-13 16:11:48 följande:

    Så makalöst jobbigt det här är.Nu idag så fick han reda på att en nära familjemedlem ligger för döden, han ska åka dit imorgon och var jätteledsen för det.Han säger att han behöver mig och mitt stöd.Helst ville jag bara säga att jag vill inte och hoppa ur hans bil.

    Nu ska jag till gymet och bara rensa huvudet...


    Hoppa ur hans bil? Vad i hela fridens namn gjorde du i hans bil?
Svar på tråden Nu måste det få ett slut