Inlägg från: felicityporter |Visa alla inlägg
  • felicityporter

    Underligt beetende av bonusdotter 16 år

    Undrar om detta verkligen är på riktigt, men om det är det så... Ja, du överreagerar. Jag hade också självklart aldrig ställt upp på att ha en bild på sambons ex i huset, men om det var så att han hade barn och något av dem ville ha en bild på deras föräldrar i sitt rum så är det ju självklart förståeligt och det vore oerhört kallt av mig om jag förvägrade dem det. Jag hade inte mått dåligt av det heller, det var ju hans dotter som ville ha bilden uppe - inte han!

  • felicityporter
    Anonym (Gargamel) skrev 2019-01-06 16:18:06 följande:

    Att tonåringen hade fått sova själv de helger hon är där hade varit bättre än en egen hörna.

    Vill hon sitta och titta på gamla bilder på mamma o pappa ihop så har hon väl en iphone till det? Inte ens min gränslösa farmor skulle komma på tanken att lägga ut bilder på mina frånskilda föräldrar i hemmet, det är inget annat än en provokation från den svartsjuka snorungens sida. Kan lova dig att snorungen hade blivit skitsne ifall hennes blivande pojkvän satte upp en bild på sig själv o ex flickvännen, det är i princip samma sak.


    Hur gammal är du? Låter som att du är tonåring själv! Det är ju en helt annan sak att ha ett riktigt foto som sitter uppe att kunna titta på och på så vis känna sig lite mer ?hel?/hemma än att titta på bilder på sin telefon. Att jämföra det med om hennes pojkvän satte upp bilder på exet är ju för fan en helt annan sak. Låter som att du är snorungen här.
  • felicityporter
    Anonym (Gargamel) skrev 2019-01-06 17:44:03 följande:

    Bryr mig inte vad du och andra här tycker, fortsätt ni vara naiva usla föräldrar som uppfostrar era små barn till att växa upp o bli narcissister som inte kan visa respekt. Har ungen en gnutta självinsikt så borde hon fatta att kort på mamma o pappa ihop hemma hos pappa o hans nya kan ses som en provokation, hoppas hon själv behandlas på det där sättet när hon växer upp.


    Tycker det är du som låter sjukligt narcissistisk faktiskt. Var är respekten för tonåringen? Det är ju ett kort hon satte upp i sin hörna, HENNES område och revir. Eller menar du verkligen att hon är en simpel gäst hemma hos pappan? Stackars dina barn...
Svar på tråden Underligt beetende av bonusdotter 16 år