• tankfull

    Vill han eller inte?!

    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-01-07 08:49:17 följande:
    Fast det är ju en helt annan diskussion 
    Men ändå ganska svårt att bortse ifrån att ni båda lever i relationer och du verkar fullständigt obekymrad över detta och funderar endast över om inte den här "Per" vill ta chansen att knulla lika ofta som du vill. Jag tycker det är en väldigt märklig fråga att ställa från din sida. 
  • tankfull
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-01-07 09:19:12 följande:
    Ja, det hade varit svårt att bortse ifrån om det kunde varit det som var anledningen till hans "beteende", det kan jag hålla med om. Men jag vet att det inte är dåligt samvete som spökar. och då spelar det ju ingen roll för min fråga väl? Olika människor har ju olika syn på att vara "otrogen", men det var ju inte det min fråga gällde. Och hur är min fråga märklig om man bortser från det moraliska i det hela (vilket som sagt ändå inte är relevant)?
    Din fråga är märklig eftersom det inte går att bortse från det moraliska i det hela. Du lever med en man men undrar varför en annan man inte är så intresserad av att ta varje chans till otrohetssex som du är. Jag tycker att det är märkligt att ställa en sådan fråga överhuvudtaget. Du gör som du vill med ditt liv men jag tycker synd om den du lever med. 
  • tankfull
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-01-07 09:48:45 följande:
    Men jag förstår inte varför det inte går att bortse från det moraliska, det har ju inte med min fråga att göra? Om jag hade ställt frågan "vilken sås passar bäst till grillad kyckling" så hade du ju inte börjat diskutera om jag borde fundera på att bli vegan, eller hur? Eller om jag hade frågat vilket djur jag borde skaffa, hund eller katt, så hade du ju inte sagt "men har du funderat på om det är moraliskt rätt att ha husdjur"? Och hur kan du tycka synd om den jag lever med utan att ha en aning om hur vårt förhållande eller liv tillsammans ser ut?
    Det blir bara märkligare och märkligare ju mer du resonerar kring det hela, för jag tycker det är en jäkla skillnad på att diskutera husdjur och mat och att prata om att ligga med en man samtidigt som man lever med en annan. Men jag är egentligen inte speciellt intresserad av ditt problem överhuvudtaget eller ditt förhållande (det kanske är ett öppet fh) så jag tänker inte engagera mig mer heller. Det lär ju inte finnas någon som kan svara dig på varför mannen du har sporadiskt sex med inte vill lika ofta som du.
Svar på tråden Vill han eller inte?!