Inlägg från: Grumpycavat |Visa alla inlägg
  • Grumpycavat

    30+, följas åt på vägen till första barnet?

    Muusan skrev 2019-03-08 15:11:40 följande:

    Nej jag har bara känt en gång det räcker:) håller tummarna jag med :) vill ju inget hellre än att få ett plus <3


    Hur har det gått? :)
  • Grumpycavat
    Clemmentina skrev 2019-03-09 23:20:37 följande:

    Ja, så himla trist när jag haft så mycket symptom men väldigt tacksam för den här gruppen. <3

    Hur går det för dig?


    Kroppen är bra på att luras tyvärr. Men ännu är det ju inte kört. Vissa plussar ju väldigt sent efter Bim. Hoppas att du är en av dem.

    För mig är det bara långtråkig väntan just nu. Och jag är väldigt försiktig med att titta efter symptom, Men har faktiskt haft ont i ryggslutet, och också utputande bröstvårtor, haha. Det har jag aldrig innan.

    8 dagar kvar till Bim.
  • Grumpycavat
    Clemmentina skrev 2019-03-10 12:27:59 följande:

    Här kom mensen idag! :/ Väntan på bim är onekligen olidlig. Det är nog det bästa man kan försöka leta efter för mycket symptom. För mig varierar det där så mycket. Men nya symptom är ju lite spännande. ;) Håller tummarna för dig!


    Nej vad tråkigt. Men försök se det positiva i det hela iallafall, snart har du ÄL igen :)
  • Grumpycavat
    Ölandstoka skrev 2019-03-10 13:23:44 följande:

    Du ligger vi nära, jag har bim om 5-8 dagar :) Vet att det egentligen inte ska variera så mycket men jag kan få mens allt mellan 12-16 dagar efter äl. Jag har inga som helst symtom tyvärr men är också försiktig och försöker nästan låta bli att känna efter. Brukar du få spottings några dagar innan mens?


    Så spännande. Hoppas att det är vår tur nu. Jag brukar aldrig få spottings, och min cykel är som en klocka. Har alltid 28 dagars cykel, hade alltid mens var fjärde fredag...

    men i julas hände något konstigt, har verkligen funderat på det i efterhand. Skulle ha mens fredagen innan jul. Jag mådde sjukt illa, spydde flera dagar, ont i brösten mm. Var helt säker på att Jag var gravid. Mensen kom inte på fredagen som vanligt. Men sen kom den på måndagen.

    Och därefter går det som en klicka igen, var fjärde måndag, ofta direkt på morgonen.

    Har börjat fundera på att jag kanske fick ett väldigt tidigt missfall i julas, eftersom kroppen avvek så kraftigt från det normala.
  • Grumpycavat
    Ölandstoka skrev 2019-03-11 10:55:00 följande:

    Listan:

    Lunne - 31 år, försökt sedan sommaren 2018. Har PCO, fick ett tidigt MA i december 2018. Ätit min första Letrozolkur i feb 2019, inväntar BIM 13/3.

    Ölandstoka - 35 år, försökt sedan mars 2018. Lätt pco men har äl (bekräftar genom tempning). Aldrig varit gravid, ska påbörja utredning i april. Bim ca 18/3


    Vilken bra Idé. 
    Listan:

    Lunne - 31 år, försökt sedan sommaren 2018. Har PCO, fick ett tidigt MA i december 2018. Ätit min första Letrozolkur i feb 2019, inväntar BIM 13/3.

    Ölandstoka - 35 år, försökt sedan mars 2018. Lätt pco men har äl (bekräftar genom tempning). Aldrig varit gravid, ska påbörja utredning i april. Bim ca 18/3

    Grumpycavat - 30 år, försökt sedan Juli 2017, regelbunden cykel med ÄL. Använder fertilitetsmonitor, Aldrig varit gravid. Bim 18/3
  • Grumpycavat

    1 vecka till Bim och jag har mensvärk. Har också fått ont i ryggslutet. Hoppas hoppas att det är något där inne som spökar.

    Det öppnades dessutom nya möjligheter för mig på jobbet idag, med min vanliga otur (tur) så bör jag vara gravid nu så att jag inte kan ta den chansen jag troligen får på jobb. Haha.

  • Grumpycavat
    Clemmentina skrev 2019-03-11 19:21:31 följande:
    Åh spännande både med symptom och nya jobbmöjligheter! När ska du testa?
    man pendlar ju verkligen mellan hopp och förtvivlan. Idag är jag övertygad om att mensen kommer som vanligt på måndag. 
    Tänkte inte testa förrän tidigast till helgen, men tror jag ska vänta till måndag och invänta mensen istället. 
  • Grumpycavat
    Ölandstoka skrev 2019-03-12 08:11:40 följande:

    Jag tror jag är på äl+11 men har redan spottings.. Inte för att jag trodde något speciellt den här cykeln men det är svårt att inte bli ledsen. Så jäkla segt att jag ska behöva ha spottings i förmodligen 3-4 dagar innan mensen drar igång. Snart utredning iaf, det känns bra!


    Åh vad trist, men det behöver ju inte betyda att mensen är på G. Det kan ju vara något annat - typ ett ägg som fäster. Man kan ju alltid hoppas. 
    Denna tiden innan Bim är så jobbig. 
    Håller tummarna för dig. 
  • Grumpycavat

    Usch vad jag hatar denna tiden innan bim. 
    Man blir ju helt tokig, och fast att jag lovar mig själv varenda månad att inte leta symptom så gör jag det ändå - och går dessutom bananas på google och FL för att söka efter svar på "Tidiga symptom". 
    Sen slutar det alltid med att man blir besviken när mensen kommer. 

    Bara några dagar kvar nu, inväntar mensen på måndag. 

  • Grumpycavat
    Ölandstoka skrev 2019-03-13 10:14:02 följande:
    Hoppas att det är riktiga symtom den här gången! :)
    haha ja, jag hoppas också. Men förmodligen är det bara hjärnspöken som vanligt. :) 
Svar på tråden 30+, följas åt på vägen till första barnet?