• Anonym (?)

    Finns det ett "anti TS"-bias på FL?

    Jag har läst många trådar på FL och en sak som slagit mig är att det i tråd efter tråd tycks finnas en misstro mot den som är TS där man direkt tar parti och opponerar sig mot det TS säger. Detta ofta innan man fått mer klarhet i det TS beskriver.

    Har jag rätt eller fel? Och om jag har rätt, vad beror det på?

    Och om någon vill fråga om jag själv skrivit en tråd och upplevt det här så ska ni få veta det och få länken till min eventuella tråd OM detta inlägg får över 200 inlägg, så kör på ;)

  • Svar på tråden Finns det ett "anti TS"-bias på FL?
  • Anonym (?)
    smulpaj01 skrev 2019-01-07 20:28:10 följande:

    Inga popcorn?


    Aikido skrev 2019-01-07 20:34:29 följande:

    Inte denna gången


    Larva er inte! :(
  • Anonym (?)
    Physalis skrev 2019-01-09 20:07:34 följande:

    Ja det finns onekligen en del skumma människor här. Arga, sjuka, bittra, konstiga, påverkade. Det är väldigt lätt att hitta hit och inte särskilt ansträngande att dela med sig av sina åsikter. Har man det i åtanke ät det kanske lättare att ignorera de svar som är helt upp åt väggarna, även om det är trist att någon blir tilltryckt av dessa.


    Det är ju också rätt känsliga ämnen med styvmödrar och då kommer jag verkligen aldrig förstå poängen i att vara extra hård mot någon som uppenbart mår dåligt istället för att vara saklig, ärlig men ändå ödmjuk och förstående. Vad får man själv ut av det liksom?
  • Anonym (?)
    v i r r a skrev 2019-01-09 20:38:45 följande:

    Nej nu har du helt fel TS! Det stämmer verkligen inte. Du borde testa kbt.


    Okej! Schackmatt :(
  • Anonym (?)

    Jahapp! Då ockuperas väl snart tråden av ett gäng politiskt "insatta" antifeminister som aldrig får ha sex och skyller det på kvinnorna för att de tror att alla kvinnor driver en konspiration mot alla män och genusfeminister som aldrig får ha sex och tror att de ska få det genom att kräva fler hen-toaletter på arbetarområdet Södermalm....

    Kan ni inte hålla ert tjat om feminism utanför min tråd? Jag är ärligt trött på att det inte finns en enda fredad zon från dessa ickefrågor!

Svar på tråden Finns det ett "anti TS"-bias på FL?