• norrpreg

    BIM februari 2019

    Lägger till mig också!


    Vi båda fyller 21 detta år och inga barn sen tidigare! Vi har inte riktigt försökt förut men jag har inte använt något slags preventivmedel på över ett år, så de har varit lite händer det så händer det! Men nu känner vi att de är dags! 


    Ska även testa rosenrot om det inte blir något denna månad, någon annan som tänkt testa eller testat förut? Glad

    BIM-lista


    1/2 Editb
    5/2 bligravid123, MissKelli
    6/2 EliMil
    7/2 Norrpreg

  • norrpreg

    Jag ska testa med ÄL-tester nu. Jag följer min cykel i appen FLO som jag tycker funkar jättebra! Den har prickat in min mens exakt, men eftersom jag aldrig riktigt tagit reda på när jag har ägglossning så ska jag börja till veckan med vanliga stav test och när de närmar sig de datum jag tror går jag över på digitala för att få mer exakt!

  • norrpreg
    Kissekatten2014 skrev 2019-01-12 15:12:26 följande:

    Tänkte köpa stickor lite billigare, vilka har du och vart beställde du ifrån. Har clearblues digital hör hemma som jag tänkte använda denna månaden, men tänkte som du att man kanske skulle haft billigare först


    Jag beställde hem från gravidkollen! Men har digitala från clearblue, kan höra av mig om dom från gravidkollen ens ger utslag senare iveckan!
  • norrpreg


    Tog detta ÄL-test imorse och förstår ju att de inte är positivt, men eftersom de blev utslag så borde jag nu testa varje dag eller? Jag ska ha äl 23 enligt appen flo!
  • norrpreg
    Birdiz skrev 2019-01-15 12:19:46 följande:

    Vad jag har förstått så kan man endast detektera ÄL om man ser en stregring från dag till dag, så om jag var du skulle jag testa några dagar i rad :)


    Ja då fortsätter jag testa tills jag ser en stegring! Har digitala test men tänker att jag ska använda dom närmare ägglossning eller då jag ser tydligare streck!
  • norrpreg

    Har ju alltid trott att jag inte kan bli gravid (fråga inte, tror de bara hahah) men nu när man får utslag på äl-testerna, är det 100% att man har ägglossning eller vet man de bara då testerna visar positivt? Så ny på detta och lite trög kanske haha..

  • norrpreg

    Fick fast gubbe igår på äl-testet ska testa idag också bara för att vara säker men självklart blev de mys igår och jag hoppas vi orkar idag och imorgon också! Men man vågar såklart inte ha alldeles för höga förhoppningar..

  • norrpreg

    Ändrar också mitt BIM!

    BIM-lista

    28/1 Kstadtjej87

    30/1 Jagerika

    1/2 Editb, Mezzy

    2/2 Livethänder

    5/2 bligravid123, MissKelli, Kissekatten2014, Agda186, idajulia

    4/2 Norrpreg

    6/2 EliMil

    8/2 Bamsetosse, Birdiz, pixpoxy

    10/2 Nr2år2019

    11/2 Emmissss

    13/2 Mia86a

    14/2 Mickiisen, glitterhitta

    16/2 Amendah

    22/2 Nicciz

    Pluslista:

  • norrpreg

    Hade ju glad gubbe lördag och söndag ihelgen och imorse så var det ingenting. Men jag har inte haft några andra symtom på ÄL, bara fått lite menssmärtor men läser ju överallt att man typ ?måste? ha vattninga flytningar som ett tecken för ÄL, är de så eller är de någon annan som inte får dom symtomen och vet att man fått ägglossning ändå? Blir ju lite nojig nu att de ingen blev någon ÄL med brist på mina symtom.. (vet att dom flesta inte känner av ÄL men att man oftast ändå har små symtom)

  • norrpreg

    Hur tidigt kan man börja känna ?riktiga? gravidsymtom? Är på ÄL+3 (BIM-12) tycker jag har ökade flytningar och en mensvärks känsla under dagarna. Vet att de är jättetidigt om de ens skulle vara något, men någon som känt tidigt och varit gravid senare?

  • norrpreg
    Mezzy skrev 2019-01-23 15:56:08 följande:

    Som jag förstått så fäster inte ägget förrän tidigast 5 dagar efter äl och det är inte förrän då man ska kunna känna olika symtom för att man faktiskt inte är gravid tills dess. 

    Men skulle det kanske kunna vara att du hade äl tidigare än du tror och då kanske är på äl+5? :) 


    Jag fick positivt test den 19-20 och negativt 21 så antar att jag hade ägglossning 20e? Borde väl stämma eller är jag till kanske typ äl+2??
  • norrpreg

    Testade på bim -6 (bim -2 idag) bara för att jag känt mig så himla konstig.. men såklart blankt.. men forsätter känna mig helt så konstig, sticker och hugger till i magen från och till samt har frossa och ökat kroppstemperatur då jag brukar ligga på 36-36.5 och nu 37-37.5, samt illamående från och till. Lite mer nedstämd känner jag mig också, eller är de bara mensen som kanske spökar... nån mer som fått ovanliga symtom? Läser man på internet så finns de ju bara dom allra vanligaste, men vill veta om nån mer har typ dessa symtom om man kan hålla hoppet uppe?

  • norrpreg
    Anonym (123) skrev 2019-02-03 08:16:30 följande:

    Jag fick en rosa flytning bim -4 och så stack det som tusan i brösten på kvällen bim -3. Har även varit otroligt känslosam sedan veckan innan bim.

    Vart helt övertygad om att det inte tagit sig eftersom jag testade negativt enda fram till bim då jag fick ett svagt plus. Tog ett nytt test igår, en vecka efter bim bara för att se stegringen och då fick jag ett STARKT plus direkt.

    Min förra grav testade jag positivt redan bim-4, så det kan skilja mycket från graviditet till graviditet.

    Det behöver absolut inte vara kört bara för att du inte fått ett plus än.


    Nä förstår att de var ganska tidigt så därför blev jag väl inte jättebesviken! Men man går ju bara och väntar på symtom, har ju aldrig varit gravid innan, detta är första riktiga försöket och självklart när man börjar känna sig konstig så tror man ju direkt att de är nå! Vi får se om mensen kommer imorgon annars ska jag och köpa ett test, vill inte testa och så visar de sig ingenting så jag väntar och ser om mensen är sen!
  • norrpreg
    Nr2år2019 skrev 2019-02-04 13:00:05 följande:

    Hej! Hur mår ni andra som har BIM inom det närmsta? Jag har 6 dagar kvar (ÄL+9 idag), men känner knappt någonting till skillnad från tidigare månader då jag varit så gott som skengravid varje månad.. Liiite molvärk till och från och möjligtvis lite ömma bröst och tröttare än vanligt. Får lägga mitt hopp i att bristen på symptom denna månad är just ett symptom på grav ;P Hur mår ni?


    Har känt mig riktigt konstig denna månad... och hoppas bara man inte är skengravid som man annars brukar vara.. har högre temp en vanligt, brukar ligga på 36/36.5 och nu är jag uppe i 37. Stuckit till i magen under någon dag och varit illamående nu 3 kvällar, har BIM idag så jag väntar ut mensen, vågar inte testa..
  • norrpreg

    Tyvärr kom mensen idag så jag hoppar ur tråden, men jag håller koll på er och hoppas så många som möjligt får ett plus denna månad! Bättre försök nästa gång!

Svar på tråden BIM februari 2019