• EliMil

    BIM februari 2019

    Hejsan.

    Skapar en tråd för alla oss som försöker skaffa barn och har bim i Februari.

    Hoppas på mycket pepp och positivitet gentemot varandra här och att vi får se många fina plus :)

    Lite kort om mig/oss. 27år, sambo 34år. Två barn sen innan, 3 och 12. Vi går nu in på 6e försöker för syskon, slutade med minipiller i början av augusti och känner åt cykeln nu är stabil. 28 dagar och tydlig äl. Så jag känner mig hoppfull.

    BIM-lista

    6/2 EliMil

  • Svar på tråden BIM februari 2019
  • höstmamma

    Testade negativt igår på bim-4. Mått så illa i 3 dagar så va tvungen att testa. Dock var det mitt på dagen men hade hållit mig 2,5h mer gick inte höll på kissa på mig det gjorde liksom ont. Och med clearblue early tänkte jag att det kanske inte spelade någon roll då det står upp till 6 dagar innan... men men... får räkna med mensen på söndag/måndag. Tröttsamt. Kanske bara åkt på något virus darför jag mår så illa. Har ju haft mensverk också sedan äl... men det kan ju vara ?pms? symtom med det jag har. Så svårt att veta men tröttsamt när man var på försök 10! Hade dessutom ätit rosenrot och bisolvon innan äl... var iaf värt ett försök tänkte jag då man hört att det skulle kunna underlätta graviditet :p

  • Miss XXX
    Nikkilijo skrev 2019-02-07 08:29:33 följande:

    Äl+6 och jag kunde inte hålla mig från att börja testa eftersom jag har sånt tryck över livmodern hela tiden sen äl. Blev jätteglad för positivt test, tills jag insåg att jag hade råkat ta ett äl-test... Jag vet ju att jag hade äl den 1/2 eftersom jag gjorde ultraljud, inte ens då blev stickorna såhär positiva utan endast digitalt gav fullt utslag. Testade ett par dagar efter insemination och då var de också svagare än så här. Vad betyder starkt positivt ägglossningstest nu plötsligt? Provade graviditetstest, som var negativa. Har dock inget testa tidigt-test hemma.


    Har läst att positivt ÄL- streck vid BIM kan vara graviditet då testet mäter hormoner men inte kan göra skillnad på LH-hormon vid äl och HcG vid graviditet.

    Dock läste jag att man inte kan ta det som en självklarhet för att vissa kvinnor har stor hormonstegring vid mens. Om du hade ÄL 1/2 och ägget blev befruktat då sä brukar man väl räkna 6-7 dagar tills det bäddat ner sig i livmodern. Så otroligt att kunna se resultat så tidigt. Om jag vore du skulle jag köpa ett graviditetstest och testa om någon /några dagar. Detta positiva äl test var väl innan BIM?
  • Annajojo

    Eman303 gjorde ett test i morse som såg ut precis som ditt! Bim idag. Vågar man hoppas på att det kan bli ett plus?

  • eman303
    Annajojo skrev 2019-02-07 09:09:42 följande:

    Eman303 gjorde ett test i morse som såg ut precis som ditt! Bim idag. Vågar man hoppas på att det kan bli ett plus?


    Åh va kul! Ja jag hoppas verkligen, jag vågar inte tro!
  • Annajojo
    eman303 skrev 2019-02-07 09:13:38 följande:

    Åh va kul! Ja jag hoppas verkligen, jag vågar inte tro!


    Nej jag känner mig tveksam oxå. Med förra barnet plussade jag supertydligt på bim -5 med ett vanligt test. Känns inte troligt att de skulle kunna skilja så mycket tyvärr...
  • eman303
    Annajojo skrev 2019-02-07 09:16:24 följande:

    Nej jag känner mig tveksam oxå. Med förra barnet plussade jag supertydligt på bim -5 med ett vanligt test. Känns inte troligt att de skulle kunna skilja så mycket tyvärr...


    Jo men varje grav är olika. Vi får hålla tummarna!
  • Anonym (Milla)


    Har fått efterlängtade resultat idag. Ska gosa ikväll med min älskling. Jobbar imorgon jour så det blir inget imorgon. Hoppas att det tar sig den här gången. Har bara 10 dagar kvar till mens. ????
  • Lyra78
    Nr2år2019 skrev 2019-02-06 11:21:41 följande:
    En nyfiken fråga, hur vet du att ägget inte alltid släpper? :)
    Jag tempar, så jag märker ifall kroppstempen inte stiger. Brukar märka på att mensen är annorlunda också och fått det bekräftat av gynekolog några gånger, men det är tydligen rätt vanligt. Men idag sköt tempen iväg vilket betyder att jag hade ÄL igår så lycklig, då finns det en chans Skrattande!
Svar på tråden BIM februari 2019