• EliMil

    BIM februari 2019

    Hejsan.

    Skapar en tråd för alla oss som försöker skaffa barn och har bim i Februari.

    Hoppas på mycket pepp och positivitet gentemot varandra här och att vi får se många fina plus :)

    Lite kort om mig/oss. 27år, sambo 34år. Två barn sen innan, 3 och 12. Vi går nu in på 6e försöker för syskon, slutade med minipiller i början av augusti och känner åt cykeln nu är stabil. 28 dagar och tydlig äl. Så jag känner mig hoppfull.

    BIM-lista

    6/2 EliMil

  • Svar på tråden BIM februari 2019
  • frejja
    Mia86a skrev 2019-02-11 13:39:56 följande:

    Haha ja det är inga problem att hitta saker att oroa sig över.. för mkt symptom, för lite symptom, ont i magen, inga känningar i magen osv


    Haha nä uscha :) bara att hålla tummarna nu liksom..

    Hur går det för dig, +?
  • Anonym (Milla)


    Bim- om 6 dagar. Ser ni nått eller det är bara jag som inbillar mig att jag ser två sträck. För att i verkligheten den ser starkare ut. Aldrig har varit så stark spökstreck. Bilden är tagen inom 2 min.

    Vad tycker ni?
  • Anonym (Milla)

    Glömde skriva att även LH test blinkar glad gubbe kl 6.00 och 12.30. Vågar man hoppas att ägget blev befruktad den här månaden :)

  • cookaholic97
    ShaSha91 skrev 2019-02-11 13:52:59 följande:

    Okey ja är på ÄL+10 o bim om 6 dagar.

    Varför får man streck på ÄL test för ?

    O ja tänker grav testa mig om några dagar.


    Jag har hört att man kan få utslag på ÄL test tidigt i graviditet, finns några som kollat så istället för ?testa tidigt? test!
  • cookaholic97
    Anonym (Milla) skrev 2019-02-11 14:44:26 följande:

    Bim- om 6 dagar. Ser ni nått eller det är bara jag som inbillar mig att jag ser två sträck. För att i verkligheten den ser starkare ut. Aldrig har varit så stark spökstreck. Bilden är tagen inom 2 min.

    Vad tycker ni?


    Tycker jag ser något!!
  • ShaSha91

    [quote=79436220][quote-nick]cookaholic97 skrev 2019-02-11 15:00:27 följande:[/quote-nick]Jag har hört att man kan få utslag på ÄL test tidigt i graviditet, finns några som kollat så istället för ?testa tidigt? test![/

    Ja tog ett nu men de va inte med morgon urin. Mitt urin va väldigt ljus färgad till skillnad från imorse när de va guld.

    Tog vanlig cb test.

    Mens om 6 dagar

  • Anonym (Milla)

    Tack coocaholic97. Ska testa nu varje dag fram till BIM. Försökte fråga gubben, men blev så arg på honom inom 2 s, ha ha, för att det tog 2 min för honom att svara! Även han ser två sträck.

  • Anonym (Förhoppning)

    BIM+5 ingen mens än. Testade mig bim-3, -1, bim och på bim +1 då jag hade mått illa i flera dagar. Alla visade negativt. Testerna hade jag köpt på tradera. Har dock inte några kvar. Har beställt CB digital.

    Såklart jag hoppas och önskar att kanske den här gången...Min mens har inte varit såhär sen på väldigt många år, inte utan att jag varit gravid.

    Jag har ett barn sen tidigare och några mf i ryggsäcken.

    Den senaste veckan har jag varit tvungen att sova varje dag efter jobbet, sura uppstötningar nästan varje dag, inte sugen alls på t.ex kaffe. Från att ha druckit 3-5 koppar om dagen till 0-1 kopp om dagen.

    Så jag hoppas. Vi hoppas.

    Jag kände ett behov av att skriva av mig. Grattis till alla er som plussat och lycka till ni som väntar.

    / ?

  • Mamma till 3 M

    Blir galen på min kropp.

    Hade mens 23-27 (cd1-5), redan cd 11 började jag få älflytningar.. brukar ha äl på cd18 ungefär.. har nu haft äggviteflytningar varje dag sen cd11 och är idag på cd 20 utan positiva ältest. Kan lägga in en bild på hur ältesten sett ut o stort sett varje dag sen cd8. Kan de va testen de är fel på eller kan man ha dessa flytningar i 9 dagar utan att faktiskt ha någon äl?

    Brukar ha regelbunden cykel alltid. 30 dagar

Svar på tråden BIM februari 2019