• Anonym (E)

    Är min pojkvän pedofil?

    Anonym (trashaggan) skrev 2019-01-11 07:35:31 följande:

    Jag tänkte fråga honom till en början. Bara fråga försiktigt. Jag är så förvirrad - allt känns äckligt.


    Känner du äckelkänslor så är det inte så mycket mer att bygga på. Jag tycker att du gör slut och ser till så att din son aldrig mer träffar den här mannen.

    Avarter finns det i många skepnader men den här typen är den värsta, skulle t o m hellre vara med en otrogen riksbetäckare än med en man som är tillsammans med småflickor och vill ha småbarn som bästisar.
  • Anonym (E)

    Om han nu är så himla barnkär? Hur kommer det sig då att han inte har skaffat sig egna barn (iof svårt ifall karln inte kan komma men helt hypotetiskt)? Är det för att han egentligen blir förälskad i barn?

    Det här luktar skunk lång väg. Lägg ner TS!

  • Anonym (E)
    mammatill6 skrev 2019-01-11 09:20:25 följande:

    [quote=79352563][quote-nick]Anonym (E) skrev 2019-01-11 09:17:51 följande:[/quote-nick]Känner du äckelkänslor så är det inte så mycket mer att bygga på. Jag tycker att du gör slut och ser till så att din son aldrig mer träffar den här mannen.

    Avarter finns det i många skepnader men den här typen är den värsta, skulle t o m hellre vara med en otrogen riksbetäckare än med en man som är tillsammans med småflickor och vill ha småbarn som bästisar.[/quote

    Var står det att han vill ha småbarn till bästisar?


    Kan du inte läsa mellan raderna? Hur tolkar du annars hans beteende?

    Du kanske skulle vilja anlita TS kille som barnvakt?
  • Anonym (E)
    Anonym (trashaggan) skrev 2019-01-11 09:27:47 följande:

    Jag frågade honom det ... och då svarade han att han aldrig varit förälskad. Han vill ha barn med mig säger han.


    Det låter väldigt konstigt för en extremt barnkär kille på 49 år, den biologiska driften är så stark. Handlar det om en barnlängtan så borde han väl ha ansträngt sig att hitta någon kan jag tycka?

    Jag tycker att du ska lyssna på magkänslan, vad för mer svar behöver du? Han har ju redan erkänt att han gärna dejtar unga flickor.

    Spela inte rysk roulette med din sons framtid, hade du varit barnlös så visst men har man barn så kan man inte hålla på och chansa utan då har du ett ansvar. Tänk på det!
Svar på tråden Är min pojkvän pedofil?