Inlägg från: Anonym (Va) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Va)

    Bipolär och gravid, någon annan?

    Känns som att saker och ting har kommit i fel ordning här. Du borde trappat ner och bytt till andra mediciner innan du blev gravid. Är ju en sak om det var oplanerat men nu är barnet planerat!

    Du skriver att du haft självmordstankar, har ett krävande jobb och inte får bli sjukskriven. Du förstår ju inte ens att du måste ha god hälsa innan du sätter ett barn till världen. Du tycker att det är lämpligt att du ska fortsätta jobba fastän du mår så dåligt att du är självmordsbenägen? Och du ska bli förälder?!

    Jag kastar inte sten i glashus, har själv psykisk ohälsa men valde att göra allt jag kunde för att må bättre innan jag skaffade barn.

  • Anonym (Va)
    Anonym (Anonymm) skrev 2019-01-12 13:23:14 följande:

    Håller med faktiskt. Mne det är ett svårt ämne det där. Men man måste ju kunna ta hand om sig själv först, för barnets skull.


    Det är ett jätte känsligt ämne men man måste våga lyfta det! Dessutom att vara så ung och planera barn när man behöver arbeta på sig själv först är galet. 23 år är ingen ålder alls och mår man så dåligt som TS borde hon lagt några år mer på sig själv.
Svar på tråden Bipolär och gravid, någon annan?