Inlägg från: Anonym (Höginkomsttagare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Höginkomsttagare)

    Alliansen är död! Äntligen:)

    Stefan Löven gör allt för att få fortsätta med att vara statsminister, han har prostituerat sig genom att ge upp så många socialdemokratiska punkter. Hur kunde han slopa värnskatten.

    Gå med på att det inte ska finnas tak för vinster i välfärden. Turorningsreglerna som minskar.

    För egen del tycker jag allt är bra och jag kommer att gynnas, främst av sänkta marginalskatter. Men han har sålt den socialdemokratiska själen med detta.

  • Anonym (Höginkomsttagare)

    Varför har inte S och MP partiråd, eller är det så att inom S är det Stefan som bestämmer och bara han får vara statsminister så måste alla rösta som han säger, i andra länder kallas det diktatur men hos S är det socialdemokrati.

  • Anonym (Höginkomsttagare)
    KillBill skrev 2019-01-13 09:36:23 följande:

    Stefan Löfven förankrade beslutet med Socialdemokraternas partistyrelse i fredags eftermiddag. I S partistyrelse sitter representanter från hela Sverige.  Hur det är i MP vet jag inte men jag antar att även MP har haft en liknande procedur.


    Partistyrelsen, det är de i toppen, men vad tycker distrikten. I DDR hade man också val, men inget att välja på....
  • Anonym (Höginkomsttagare)

    jag jämför med Tyskland där man förra året hos SPD hade ett val hos samtligamedlemmar innan man satte sig i en regering med Merkel. Självklart tar det mycket längre tid, men ger en mycket bättre grund för en svag regering. Hos liberalerna var det åtminstone en omröstning hoa cirka 90 personer, L är ett betydligt mindre parti. Risken med att fråga så få är uppenbar.,

    Det kommer knappast bli arbetsro i den förslagna regeringen, men Stefan är nöjd han fick bli statsminister ett tag till.

Svar på tråden Alliansen är död! Äntligen:)