Inlägg från: Anonym (Von van Knopp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Von van Knopp)

    Alliansen är död! Äntligen:)

    Anonym (hopp för Sverige) skrev 2019-01-11 18:32:41 följande:

    Fler än jag som jublar över att Sverige nu väljer en annan väg än högerextremismens?

    Detta är det viktigaste steg vårt land kan ta även om socialdemokratin fått sälja ut sin själ i många stora frågor. Men hellre det än SD och högern som hade gjort vårt land oigenkännbart och ökat klyftorna och fattigdomen på ett skrämmande sätt. Nu kan äntligen vänstern få chans att blomstra ordentligt och även den riktiga socialdemokratin.


    Hahaha. Ja. Du är rolig du. Du kan inte vara särskilt gammal om du tror att SD skulle göra landet oigenkännligt. Landet är redan oigenkännligt och skrämmande jämfört med när jag växte upp på 80-talet. Då var Sverige mycket uppmärksammat för den låga ungdomsarbetslösheten, fungerade vården, låga kriminaliteten, det stora antalet svenska storföretag verksamma ute i världen sett till befolkningsmängd, skolans höga standard och studieresultat m.m. Bara för att nämna några saker.

    Idag är läget totalt annorlunda och Sverige är inte längre ett land att se upp till. Numera nämns Sverige i utländsk media som landet som ett varnande exempel för vad en naiv invandringspolitik i kombination med en misslyckad integration kan ställa till med. Våldtäktepidemin nämns också ofta och till skillnad från svensk press är man inte buskablyga om vilka som utför dem. Varför tror du att forna öststaterna spjärnar emot EU i den här frågan? De vill naturligtvis inte gå samma väg som vi och vem fan kan klandra dem för det? T.o.m thailändska UD gick ut med en varning till sina medborgare som skulle turista i Sverige att undvika vissa områden. Invandring är bra om man tar in rätt folk, men att massimportera folk från medeltiden borgar för problem och där är vi idag.

    Att få landet att blomstra igen tror jag inte är möjligt längre. Inte ens SD kommer att lyckas. Inte för att jag tror att de någonsin får chansen. Skulle de komma upp i 30-40% skulle det inte förvåna mig om Sjuklövern släpper allt de stått och kämpat för och slår ihop sig och bildar ett enda stort parti så att de kan fortsätta med sina manipulationer.

    Nej. Sverige kan inte räddas längre. Rötan går för djupt. Så hädanefter tänker jag rösta på NMR. Inte för att jag vill ha med dem att göra. Det är bara ett gäng gaphalsar och bråkstakar med virriga storsvenska drömmar. Men min rösträtt tänker jag inte göra avkall på och kan Sjuklövern hålla på med dina apkonster och underkänna väljarkåren kan jag jävlas tillbaka och det tänker jag ta mig fan göra också.
  • Anonym (Von van Knopp)
    Anonym (M) skrev 2019-01-12 14:43:17 följande:

    Det finns bara två typer av människor som röstar på SD:

    * rasister

    * idioter


    Jag är hellre rasist och idiot än blind och naiv.
  • Anonym (Von van Knopp)
    Anonym (M) skrev 2019-01-12 15:05:58 följande:

    Vad hoppas du ska hända om SD fick full makt?


    I en drömvärld att vi kopierar japansk politik. Men mera realistiskt vore ett regeringssamarbete a la Danmark. SD:s systerparti Dansk Folkeparti har ingått i deras regerinsarbete i många år nu och inte har jag då några koncentrationsläger i Danmark. Det bär snarast deras sossar som för den politiken som SD för. Ärligt talat. Vad fan är folk så skraja för egentligen när det gäller SD? Det kommer inte att införas några eutanasiprogram eller koncentrationsläger om SD får makten. Det kommer det svenska folket att se till. Att SD har sitt ursprung i 80- talets vit makt- rörelse är beklagligt, men vad ska råda? Partiernas förflutna eller politiken de står för IDAG??? De gamla partierna har minsann sina egna lik i garderoben när det gäller förhållandet till Hitlertyskland.
  • Anonym (Von van Knopp)
    Anonym (Make Me SD For Life.) skrev 2019-01-12 18:39:49 följande:

    Och jag lever hellre i verkligheten än i en fantasivärld.


    Vilket fler borde göra. Inte minst i maktens centrum. Tyvärr ligger deras skyddade värld långtifrån den verklighet vi ute i samhället lever i.
  • Anonym (Von van Knopp)
    nihka skrev 2019-01-12 21:31:14 följande:

    Fast Dansk Folkeparti är inte "systerparti" till SD. DF har inget ursprung i vit makt rörelsen till skillnad från SD.

    Är det förbjudet att inte stödja SD eller?


    DF och SD för samma politik och det är väl det som är det viktiga? Vilken politik alla partier står för IDAG!!! Om vi ska låta det förflutna råda över dagens politik finns det anledning för partierna att tala med små bokstäver. T.ex V som har sin grund i en ideologi som kostat minst 300 milj människor livet. Långt fler än nazismen......Och bland adeln och politikerna fanns det gott om folk som beundrade Hitler. Även Löfvens morfar var nazist. Och trots kriget fanns det ett rasbiologiskt institut i Sverige ända till 70-talet. Ett institut som var mall för det rasinsitut som nassarna införde efter makttillträdet. Allt till S goda minne....

    Nej. Det är inte förbjudet att inte stödja SD. Har jag påstått det?
Svar på tråden Alliansen är död! Äntligen:)