• nihka

    Alliansen är död! Äntligen:)

    Död?

    Alliansen har funnits i knappt 15 år. Inte direkt jättelänge och något normaltillstånd inom politiken.  Precis som före man gick ihop om detta samarbete har man nu igen återigen bestämt sig för lite lösare förbindelser.

    Jag ser inget konstigt med det alls. Jag är dessutom jättenöjd med att så många partier (inte KD) har gjort sitt för att hålla Sveriges enda rasistiska riksdagsparti från att få något inflytande.


    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Von van Knopp) skrev 2019-01-12 19:39:59 följande:
    I en drömvärld att vi kopierar japansk politik. Men mera realistiskt vore ett regeringssamarbete a la Danmark. SD:s systerparti Dansk Folkeparti har ingått i deras regerinsarbete i många år nu och inte har jag då några koncentrationsläger i Danmark. Det bär snarast deras sossar som för den politiken som SD för. Ärligt talat. Vad fan är folk så skraja för egentligen när det gäller SD? Det kommer inte att införas några eutanasiprogram eller koncentrationsläger om SD får makten. Det kommer det svenska folket att se till. Att SD har sitt ursprung i 80- talets vit makt- rörelse är beklagligt, men vad ska råda? Partiernas förflutna eller politiken de står för IDAG??? De gamla partierna har minsann sina egna lik i garderoben när det gäller förhållandet till Hitlertyskland.
    Fast Dansk Folkeparti är inte "systerparti" till SD. DF har inget ursprung i vit makt rörelsen till skillnad från SD.

    Är det förbjudet att inte stödja SD eller?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Pope Joan II skrev 2019-01-12 18:27:35 följande:
    Bilda regering? C och L ska inte ingå i någon regering med S och MP.
    Jag skulle välkomna en sådan utveckling. Dock blir den förmodligen för mycket för V att svälja. Tror inte Löfven vågar ta det så långt detta gång.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Von van Knopp) skrev 2019-01-14 17:20:27 följande:
    DF och SD för samma politik och det är väl det som är det viktiga? Vilken politik alla partier står för IDAG!!! Om vi ska låta det förflutna råda över dagens politik finns det anledning för partierna att tala med små bokstäver. T.ex V som har sin grund i en ideologi som kostat minst 300 milj människor livet. Långt fler än nazismen......Och bland adeln och politikerna fanns det gott om folk som beundrade Hitler. Även Löfvens morfar var nazist. Och trots kriget fanns det ett rasbiologiskt institut i Sverige ända till 70-talet. Ett institut som var mall för det rasinsitut som nassarna införde efter makttillträdet. Allt till S goda minne....

    Nej. Det är inte förbjudet att inte stödja SD. Har jag påstått det?
    Ja, vi var rasistiska i Sverige. Var. Alla partier stod gemensamt bakom rasbiologiska institut. Idag är bara ett parti rasistiskt. SD. Nu.

    DF och SD skiljer sig åt på så vis att DF inte har rötter i vit makt-rörelsen.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Ramma skrev 2019-01-16 12:20:15 följande:
    Pratar vi om SD eller SSU? Konstigt det där Anna Sjödin kunde slåss på krogen kalla vakten jävla blatten men hon var minsann inte rasist ,SSU Malmö hatade både judar och homosexuella men dom är inte rasister

    Väldigt konstigt det där sossar kan göra vad dom vill men dom är aldrig rasister ,väldigt olika måttstockar man använder

    Alla är lika mycket värda? I helvete häller du är värd så länge du tycker rött då har du ett värde annars är man bara nazist och en rasist
    Klart det var ett rasistiskt uttalande, men det ramlar in in sådan fall lika tätt och med samma förbluffande regelbundenhet från något annat håll än från just SD.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Alliansen är död! Äntligen:)