Inlägg från: Anonym (K2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K2)

    Vad tycker ni om sexköp? Jag funderar på det...

    Sprallig skrev 2019-01-11 22:30:13 följande:

    Jag är en vuxen man som inte har det så lätt med kvinnor minst sagt. Jag är alltså 30+ och har bara haft sex en gång i mitt liv och det var när jag var 22. Efter det har det varit helt dött. Jag minns inte ens hur det känns att vara intim med en tjej.

    Detta har lett till en depression och jag skulle verkligen vilja ligga och mysa med en tjej och se om det känns bättre, jag är väl främst intresserad av närheten och att vara naken med en kvinna än själva sexet. Tycker ni att det är helt fel för någon som mig att åka till ett land där det finns lagliga bordeller?


    Kör på tycker jag, att ha köpt sex är förvisso oattraktivt hos de flesta kvinnor men oerfarenhet är ännu värre och det förstnämnda går åtminstone att dölja. Du har ju inte så mycket att förlora låter det som.

    Vad gäller ev utnyttjande så är jag övertygad om att du har mycket mer att vinna på det än en prostituerad har att förlora.
  • Anonym (K2)
    Ignoramus skrev 2019-01-12 21:05:56 följande:

    Oerfarenhet är VERKLIGEN inte värre, herregud!!! Jag hade inte ens kunnat vara ytligt bekant med en sexköpare. Oerfarenhet kan tvärtom vara charmigt, bara man inte bygger hela sin persona kring att vara oönskad. Självömkan är typ nästan lika attraktivt som sexhandlande.


    Sant, det är en kombination av oerfarenhet, osäkerhet, dålig självkänsla etc som är värre än att gå till prostituerade. Men att gå till prostituerade kan avhjälpa en del av det.
  • Anonym (K2)
    Ignoramus skrev 2019-01-12 21:17:11 följande:

    Nej, då har man en människosyn som är så vidrig att inget kan hjälpa en efteråt.


    Ja det framgår tydligt att du tycker det. Själv tycker jag din inställning är naiv, fantasilös och empatilös.
  • Anonym (K2)
    Rasmust skrev 2019-01-12 21:35:11 följande:

    Hon är förmodligen ung och lite övertänd. Man brukar lugna ner sig när man blir äldre.


    Kanske, men många (men långtifrån alla) kvinnor även i mogen ålder verkar inte förstå hur stor skillnad det är på partermarknaden och saknar inlevelseförmåga att inse det. Och det kanske inte är så konstigt, många har ju svårt att på allvar se ur någon annans synvinkel och extra svårt är det väl när man har en priviligierad sits..
  • Anonym (K2)
    Anonym (Oturnärdutänker) skrev 2019-01-12 21:57:12 följande:

    Det är en jävla skillnad på att ha förståelse, empati och geunuit tycka synd om folk i den sitsen och att heja på dem när de överväger att begå brott, övergrepp och inte verkar ha förmågan att sätta någon annans välbefinnande i relation till sitt eget. Vi hoppas nog alla att TS hittar det hans söker, men tycker inte att det är ok att köpa sex för att försöka uppnå det.

    TS visar ju dessutom tydligt att han inte är beredd att sänka sina krav för att uppnå sitt mål, vilket bevisar att han anser sig ha rätt att diktera villor och

    samtidigt ta ifrån någon annan den rätten.


    Fast just det att du är så emot sexköp i det här fallet säger mig att du inte har någon verklig förståelse för ts situation. Dina övriga förslag på alternativa lösningar skvallrar om detsamma. Du förstår inte problemet eller hur allvarligt det är.
Svar på tråden Vad tycker ni om sexköp? Jag funderar på det...