Inlägg från: Bananböjaren |Visa alla inlägg
  • Bananböjaren

    Feminist, skulle du säga att du hatar män?

    Ignoramus skrev 2019-01-12 14:04:25 följande:

    Om majoriteten av männen är goda och snälla, var håller de hus i såna här frågor? Varför svämmar trådarna inte över av andra män som säger åt ts att skärpa sig? Nu representeras ju manligheten (med något vettigt undantag) av dessa personer som säger att sexköp är normalt och vanligt och inget fel med det! Så vill ni väl inte ha det?


    Därför att majoriteten av män tycker inte att det är nått fel på sexköp så länge som det bygger på en ömsesidig överenskommelse. Har man som dig övertygelsen att de män som tycker på detta sätt är "onda" för att de tycker på det sättet, så kan ingen diskussion eller nån gemensam grund uppnås, aldrig...

    Att börja ordna in åsikter i det goda och det onda facket får mig att undra om du inte är helt förlorad till din övertygelse.
  • Bananböjaren
    Ignoramus skrev 2019-01-12 15:26:45 följande:

    Det finns ingen ömsesidig överenskommelse - en sexköpare utnyttjar en annan människas desperata ställning för sin egen njutning. Det övergår verkligen mitt förstånd hur man överhuvudtaget kan vilja ha sex med någon som egentligen inte vill. Inte undra på att det florerar en våldtäktskultur när män tror att de kan köpa sig samtycke. När någon som påstår att det är moraliskt förkastligt och dessutom olagligt, blir sedd som någon som är "förlorad till sin övertygelse"...

    Det är inget annat än en våldtäkt vars konsekvenser du köper dig fri från. Ingen ska komma och säga att det är okej. Inte under några omständigheter.


    Alla ser inte på det på samma sätt som du och feminister överlag verkar göra. Många klarar av att se det som en strikt affärsöverenskommelse utan att behöva moralisera över det. Utbud och efterfrågan, det finns en marknad och har alltid funnits det.

    Att det är olagligt är inget argument överhuvudtaget, det var homosexualitet också för ett antal decennier sedan, har du samma åsikt om homosexualitet?

    Det är kanske så att feminster har en överdriven fixering vid det sexuella, nån slags hämning? Efter WW2 gjordes det massvis med undersökningar om fascismen i Italien och nazismen i Tyskland och vilka människor dessa ideologier attraherade. Det visade sig att de som röstat på dessa partier hade en nästan sjuklig fixering vid det sexuella, och framförallt när det kom till prostitution och våldtäkter. Dessa människor tappade all förmåga att fungera rationellt när de skulle bemöta dessa två fenomen.

    All auktoritär ideologi har alltid stött sin rätt att köra över demokratin på att andra människors beteenden är "moraliskt förkastliga". Och då är andra människors åsikter plötsligt inte värda nått. Någonting att reflektera över.
  • Bananböjaren
    Ignoramus skrev 2019-01-12 19:27:51 följande:

    Många män, ja. Och kanske helt avtrubbade kvinnor, men de är inte i stånd att ta såna beslut. Frågan kvarstår fortfarande, hur kan man ha sex med någon som inte vill det egentligen? Du kan prata hur mycket du vill om överenskommelser, men faktum kvarstår att personen inte hade velat ha sex med dig om du inte hade betalat. För mig är det fullständigt obegripligt.

    Haha, nja, snarare tvärtom för min del. Hade önskat att ingen hade sex, men kan nöja mig med att ingen som inte vill ha det ska behöva ha det.


    Du verkar se sex som något heligt och nästan religiöst. Det var lite det jag menade med en sjuklig fixering vid det sexuella. När röris kommer och fixar ditt översvämmade avlopp eller när du går till frisören, har du samma dilemma då? Jag tror knappast att rörmockaren frivilligt skulle gå och peta i din skit utan att han fick betalt?

    Det handlar inte om att vara avtrubbad, det handlar om att kunna se prostitution som en tjänst som andra. Många människor jobbar med nått de aldrig nånsin skulle göra om de inte hade betalt för det, varför är just sex så oerhört tabu?

    Jag beklagar ifall du har varit med om nått så traumatiskt tidigare i livet så att du nu önskar att ingen skulle ha sex. Sex är nämligen jätteskojSolig
  • Bananböjaren
    Ignoramus skrev 2019-01-12 19:49:59 följande:

    Tja, jag hoppas att du själv säljer sex till vem som helst med den logiken? Om du inte har nåt problem med det och dessutom tycker det är jättesköj? Om inte annat borde du börja, så besparar du de där tanterna biljetten ner till Gambia.


    Tack för omtanken, men jag är gift och har barn. Jag tror inte min familj skulle uppskatta det. Bara för att man förstår och accepterar principen av nått så behöver man inte göra det själv. Jag har t.ex. inget emot homosexuella eller transpersoner, det betyder inte att jag måste vara det själv. Du är allt lite trångsynt tror jag. Hade du bott i USA hade nog Trump varit din politikerFlört
  • Bananböjaren
    baralillatant skrev 2019-01-12 23:01:59 följande:

    Ja självklart hatar jag det judar som grupp står för.

    Våld, övergrepp, krig osv.

    Hatar jag alla individer som är judar? Nej men hatar beteenden och tankesätt hos alla judar som är kopplade till den zionistiska strukturen.

    Tror jag att det är deras individuella fel att dom är så? Nej, men det vore önskvärt att judar individuellt och som grupp tog ansvar för att ändra sina beteenden.


    Notera hur jag tog mig friheten att ändra ordet män till judar i ditt inlägg. Läs igenom citatet nu, läs det två gånger, reflektera sedan lite över det.
  • Bananböjaren
    Anonym (Feminist javisst) skrev 2019-01-17 12:52:30 följande:
    Nu är det ju faktiskt män (inte alla män) som brukar ha makten. De kan förtrycka både kvinnor och andra män.

    Finns det något samhälle och någon religion där inte kvinnor förtrycks? Kvinnor har ansetts vara dummare, mera omoraliska, orena, ja, generellt ha mindre värde.

    Så är det fortfarande på många ställen ute i världen. Det finns inte för mycket av feminism och jämställdhet utan för litet.

    Feminism innebär att män och kvinnor ska ha samma rättigheter och samma skyldigheter. Både män och kvinnor borde vilja ha det. Men i stället tycks många män (och en del kvinnor) bekämpa feminismen.
    Nån måste ha makten, uppstår det ett maktvakuum så fylls det fort av nån annan. Det behöver inte nödvändigtvis vara män som har makten. Det finns väldigt många framgångsrika och mäktiga kvinnor. Europas mäktigaste person har i snart tjugo år varit en kvinna. Nu ska hon pensionera sig men lämnar över till en annan kvinna. 

    Det som dock kan sägas är att dessa framgångsrika kvinnor inte alls är några gnälliga feminister som gråter över att dom blir förtryckta.

    Radikalfeminister får nämligen aldrig någon makt, noll.
    Istället tar de på offerkoftan eftersom de misslyckas med allt dom försöker göra och då känner att de måste skylla på nån annan. Buhuhu, patriarkatet och alla män gör så att jag inte klarar av nått. Buhuhu... Livet är orättvist, saker ramlar inte i famnen på mig, buhuhu... Det börjar bli tröttsamt.

    Man åstadkommer ingenting genom att hela tiden gnälla och gråta.
  • Bananböjaren
    Ignoramus skrev 2019-01-18 19:01:37 följande:

    Skulle verkligen vara intressant att se hur alla dessa personer engagerade sig i jämställdheten på andra sätt. Har stött på förvånansvärt få män som verkar engagera sig i mäns rättigheter, annat än när de totalt kör över allt och alla i de trådar som behandlar kvinnliga rättigheter...


    Rösträtt och fullständiga politiska rättigheter åt kvinnor är något som män, enbart män åstadkommit. Feminismen hade inget med det att göra, ingenting. I Schweiz fick kvinnorna rösträtt 1992. Japp, 1992 var årtalet. Ett beslut taget av män, i opinionsundersökningar som gjordes inför beslutet så visade det sig att två kvinnor av tre vände sig emot kvinnlig rösträtt.

    Vad har feminister gjort för jämställdhet, någonsin? Berätta snälla! Jag vet att ni sitter på röven, förstör, gnäller och gnyr och skapar osämja. Men vad positivt har ni åstadkommit? Vad har ni nånsin gjort för kvinnor? Tack vare män har du samma rättigheter som alla andra i samhället och kan sitta här och spy ur dig galla och hat emot en halva jordens befolkning.


Svar på tråden Feminist, skulle du säga att du hatar män?