• Kermit1561

    Feminist, skulle du säga att du hatar män?

    Ignoramus skrev 2019-01-12 22:58:39 följande:

    Hade hon velat ha sex med honom hade hon inte tagit betalt.


    Fast man kan ju vilja ha sex med någon just för att man får betalt. Du förväxlar att vilja ha sex mednågon och att tända på någon.
  • Kermit1561
    Ignoramus skrev 2019-01-12 23:40:58 följande:

    Varför har män inte en spärr som gör att de bara har godtyckligt sex? Oavsett anledningen bakom kostnaden är det ju ett enormt varningstecken.


    Jag förstår inte din fråga alls?? Är det mobilen som rättat nån stavning så det blev konstigt?
  • Kermit1561
    Anonym (Feemoe) skrev 2019-01-13 01:28:55 följande:

    Fast vid frivilligt säljande av sex skulle man ju kunna avböja dem man inte tänder på också - men då man kan inte räkna med att leva på enbart den inkomsten.


    Om man kan leva på det beror ju på hur många intresserade kunder man har och var man drar gränsen för ?leva på?. Precis som alltid så är det ju en avvägning man får göra, arbetsinsats vs inkomst..
  • Kermit1561
    Ignoramus skrev 2019-01-13 09:10:30 följande:

    Nej. Oavsett varför hon vill ha betalt för samlaget så vill hon ju inte ligga med dig gratis - varför vill du då ligga med henne?

    Du = valfri torsk


    Det kan finnas en miljon olika anledningar, från att det ända möjlighet till att ha sex, diverse kinks, etc etc.
  • Kermit1561
    Anonym (L) skrev 2019-01-13 09:16:58 följande:

    Du kan inte alls se att män kan ha en del i att en del kvinnor blir hatiska mot dom?

    Du kan inte se att en absolut vägran att se och förstå kvinnors utsatthet skulle kunna skapa en frustration hos en kvinna, som förtvivlat försöker kommunicera något hon ser som ett problem?


    Du kan inte se att det är precis samma sak åt andra hållet? Att kvinnors och speciellt feministers oförmåga att se manlig utsatthet är det som skapar hatet mot dem?
  • Kermit1561
    Anonym (anonym) skrev 2019-01-13 10:47:48 följande:

    Det är inte manlig utsatthet att inte vara intressant för kvinnor 


    Vad vet du om det?
  • Kermit1561
    Ignoramus skrev 2019-01-13 10:41:39 följande:

    Fast feminister jobbar med mansfrågor hela tiden också. Den här manlighetsnormen är inte bra för er heller. Men ni får mer än gärna lyfta frågor som ni tycker är viktiga, istället för att vifta bort våra med "inte alla män"/"men männen då!"/"sluta manshata!" osv. Det är ju rätt sjukt att man inte kan lyfta frågan med sexköp utan att någon ska pipa "kvinnor köper också sex!!!"

    "Inte tillnärmelsevis lika ofta!"

    "Har du statistik på det? Och att de överhuvudtaget köper sex gör att det är en människofråga, inte en mansfråga!!'"

    (Var för övrigt inne på Flashback imorse och hittade en tråd där en pappa våldtagit sin dotter på bröllopsnatten (i samma säng som frun låg). En kommentar löd: "det klart märkligaste med den här situationen är: vad gjorde dottern i sängen till att börja med?" och den fick såklart snabbt bara en massa medhåll.

    Seriöst. En pappa genomför ett samlag med sin dotter. Mot hennes vilja. På sin bröllopsnatt. I samma säng som frun låg i. Och ingen protesterar när någon säger att det märkligaste i sammanhanget är att dottern låg i sängen.

    Och för övrigt, ok jag fattar om ni inte vågar säga ifrån i vardagen. Det är synd, men jag fattar. Men anonymt på nätet? Varför är det i princip ingen man som markerar mot någon annan här?


    Män markerar mot män ungefär lika ofta som kvinnor markerar mot kvinnor. Men det är väl enklare att se stickan i den andres öga än bjälken i sitt eget...
  • Kermit1561
    Ignoramus skrev 2019-01-13 11:35:26 följande:

    HAHA. För att det inte är någon rättighet att ha en partner. Och har man en sån dålig människosyn att man överväger att köpa sex, så förstår jag att man inte direkt är relationsmaterial.

    Jag tycker synd om pedofilen framtill dess att han på ett eller annat sätt agerar på sina lustar. Efter det är han ett jävla äckel. Innan dess kan han inte rå för sina känslor. Lite samma sak. Jag tycker synd om ensamma människor, ända tills de grovt utnyttjar andra människor och sätter sina känslor i första rummet oavsett vilka som blir lidande.


    Utsatthet handlar inte om rättigheter.
  • Kermit1561
    Anonym (anonym) skrev 2019-01-13 11:50:04 följande:

    Hur blir någon utsatt om den inte lyckas med relationer 


    Därför att det påverkar hälsa, livskvalitet, livslängd etc.
Svar på tråden Feminist, skulle du säga att du hatar män?