• Anonym (K)

    Skulle du kunna bli ihop med en man som aldrig haft förhållande?

    Min man hade aldrig haft ett förhållande innan. Han är verkligen bäst på alla möjliga vis.

    I över sex år har vi hängt ihop nu.

  • Anonym (K)
    Anonym (AK) skrev 2019-01-13 20:22:58 följande:

    Är han över 27-28, inte en chans!


    För att?
  • Anonym (K)
    Anonym (Ugglan) skrev 2019-01-14 20:21:26 följande:

    Jag älskar nördiga intelligenta människor, och de männen kan ibland vara blyga eller kan inte ta en sexuell vink om den inte är kopplad till en slägga. Så då får man som kvinna ta lite initiativ.

    Jag tog en killes oskuld när han var 30 och jag 23, och jag har coachat en man som var oskuld till 35 i hur han skulle lyckas. Min egen man begriper inte att frissan stöter på honom när hon trycker upp tuttarna i nacken på honom medan hon klipper, han är verkligen för söt!

    Kände en yngre kille som var skarpt begåvad och programmerade saker som fick många år äldre ingenjörer att muttra av avundsjuka. En tjej med stjärnor i ögonen försökte komma på nåt sätt att dejta honom (vi möttes alla på en stor tillställning) och lyckas få ur sig att det vore kul att spela tennis någon dag, kunde han inte ta hennes nr? Träffade killen några veckor efter och frågade hur det gick. "Ja vadå, jag spöade henne i tre raka set, hon var ju inte alls bra på tennis så jag fattar inte varför hon ville spela".

    Kan inte lätt att vara kodgeni...


    Påminner såååååå mycket om min man! Det där om tennisen, frisören och att vara blyg. Och han hade ingen aning om att jag var intresserad, han känner inte vibbar alls.
Svar på tråden Skulle du kunna bli ihop med en man som aldrig haft förhållande?