Inlägg från: Anonym (KARMA) |Visa alla inlägg
  • Anonym (KARMA)

    Den har förstört hela lägenheten. Allt är trasigt!

    Så nu har vi en hund som ska vara med en människa som är både förbannad och nu kommer vara riktigt stram i sitt handlande. 


    Ts bör se om det finns någon annan som kan rycka in o ta hunden. Resten anmäler du till försäkringsbolaget och ni delar på självrisken. 


    Sen ta detta som en läxa ts, att när man tar på sig ett ansvar att ta hand om en hund, så lämna inte hunden i 3 av 4 timmar! Personligen så hade jag fått veta om att hundvakten har tänkt lämna hunden i 3 h det första den gör i princip så hade jag sett mig om efter en mer passande, som någon som faktiskt gillar hundar! 


    Lek inte god bara för att du "ställde" upp när du visade 75% ointresse. Du ställde upp för din systers skull, o inte för hundens!
    Spelar ingen roll att en hund får vara ensam 4 - 6 h. Man lämnar inte en hund det första man gör om man ska vara hundvakt ! 
     
    Känner mera en oro för hunden nu. Kommer den straffas, med att få vara instängd hela tiden inomhus i 1 rum? Hur länge är systern borta? Kommer den få mat eller blir den svulten som straff ?


    "Den brukar vara lös men ska nu få vara kopplad" 


    Förstår inte denna kommentar överhuvudtaget !? Ska den vara kopplad inomhus nu ? Eller menar du utomhus ? Ts du verkar ha noll förståelse för hundar.


    Brukar den vara lös med dig ts ? Eller är det när den är med din systers familj?
    Normalt så ska inte hundvakter ha hunden lös då hunden ofta ger sin genuina kärlek till 1 människa eller till sin "flock" människor / hundar (familj).

    Ts Ring och prata med din syster. Bråka inte, utan hunden måste bo hos någon som vill ge mer av sin tid tills din syster kommer hem igen. Det är det viktiga. Resten får ni lösa när din syster har kommit hem.


     

Svar på tråden Den har förstört hela lägenheten. Allt är trasigt!