• Ignoramus

    Tråkiga kvinnor får ligga ändå

    Varför är de inte tillsammans med andra ensamma män för då?


    Anonym (Olika) skrev 2019-01-14 19:09:52 följande:

    Många män skulle vara nöjda med det kvinnor kallar gödsel.


  • Ignoramus

    Jag tycker det är synd när fina människor blir bortvalda. Samtidigt är det kanske inte så synd om dem om de har hittat ett sätt att trivas i celibatet, och att det är omvärldens påtryckningar som är jobbiga?

    Oavsett tror jag att en stor chans till framgång bland den här typen av människor att inte behandla det motsatta könet på ett annat sätt. Om de är kultiverade så borde de ha lätt att föra sig socialt. Hade de behandlat kvinnor de är intresserade av som vilken som helst hade de säkert rönt framgång.

    Med det sagt så är sex inte för alla. Alltså, som i att alla inte är speciellt intresserade av det/intresserade alls.


    Anonym (Primadonnor) skrev 2019-01-18 00:18:35 följande:

    Jag är den ENDA i kompisgänget som är gift (omgift) av fem stycken heterosexuella, välutbildade män med hög utbildning, bra välbetalda jobb men tydligen HELT ointressanta för kvinnor De ser alldagliga ut, röker inte, dricker måttligt och är kultiverade. De skulle ALDRIG betala för sex utan är hellre ensamma.

    Problemet är att de samtliga var den ointressanta nörden som aldrig fick chansen eller var intressant och sedan gick tåget. Nu är de 40+ och har vant sig vid ett liv i celibat. De talar alltid väl om kvinnor och var mycket upprörda över hela Meetoo som de såg som en skam för oss män så jag skulle inte kalla dem incels eller vad nu manshatarna på FL skulle titulera dem.

    Minsta gemensamma nämnaren för samtliga är att de har INGET självförtroende när det gäller kvinnor utan ser sig som bortvalda. De har attityden: Vill inte kvinnorna veta av oss, så skall vi inte störa.

    Jag brukar härja på dem och säga att de är en herrklubb i självömkan men då sitter de bara tysta och tittar ner i bordet eller ut genom fönstret och så infinner sig en öronbedövande tystnad ända tills någon börjar prata om något helt annat.


  • Ignoramus

    Ja. Men det behöver man inte så mycket av om man har den sociala biten, och slutar behandla kvinnor som heliga typ. Om man knappt vågar närma sig det andra könet är det klart att man kommer få problem. Kvinnor är helt vanliga människor. Och dina vänner verkar ju ha en bra människosyn i övrigt, liksom, med hjärtat på rätta stället. De kan ju börja med att skaffa fler kvinnliga vänner så att de slappnar av lite mer, och märker att det inte är nån större skillnad mellan könen egentligen. Vem vet, vänskapsrelationen kanske tom leder till något mer sen? Jag tycker de låter som kap. Har de humor?


    Anonym (Primadonnor) skrev 2019-01-18 00:35:04 följande:

    De saknar det kvinnor efterlyser mest... självförtroende.


Svar på tråden Tråkiga kvinnor får ligga ändå