Inlägg från: Anonym (Saga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Saga)

    Tråkiga kvinnor får ligga ändå

    Anonym (Olika) skrev 2019-01-14 19:09:52 följande:

    Många män skulle vara nöjda med det kvinnor kallar gödsel.


    Om vissa män har så extremt låga krav får de söka professionell hjälp och arbeta på sin självkänsla. Vad tror ni att ni kan få om ni värderar er så lågt? Jag kan inte få vilken kille som helst men jag spenderar inte hela dagarna på forum och gnäller över det, och jag ligger inte heller med killar jag finner tråkiga eller oattraktiva eftersom det motsäger själva syftet med att känna sig dragen till att ligga med någon. Därför blir det inte sex lika ofta som jag hade velat för min del, som för majoriteten av folk men jag ser istället till att lägga min tid på att söka efter den där lilla andelen män som är tillgängliga, vill ha mig och som jag attraheras av. Varför gör ni inte detsamma, vad hjälper det att klaga om att man inte får ligga dag in och dag ut? Har sett väldigt många sådana här trådar under den senaste tiden. Visst, ventilera era känslor och be om råd men bitterhet och argument som ?andra får minsann x och y? löser inget.
  • Anonym (Saga)
    Anonym (Olika) skrev 2019-01-14 19:24:12 följande:

    Nu är jag gift men kan fortfarande reta mig på hyckleriet svenska kvinnor ägnar sig åt.

    Vad är det som är så svårt med att erkänna att det är lika svårt för en kvinna att hitta en seriösa relation som för en genomsnittlig man att hitta ett ons?

    Blir det en reva i offerkoftan?


    Vet inte vad du menar, kan inte tala för svenska kvinnor eller hur svårt de skulle ha att finna en relation. Jag ser det som ett tecken på svaghet att göra sig så beroende av andra att ens liv står och faller med om man inte får ligga/gifta sig/skaffa barn. Men varför inte göra något åt det om det nu är ett problem? Det verkar vara en ny fetisch, detta med att gnälla på forum över att han eller hon får minsann sex men inte jag. Hur löser det något? Visst, om man tänder på att jämt klaga så får man säkert en viss tillfredsställelse av det men vi andra här kan bra ge råd, vi kan inte göra jobbet åt er.
  • Anonym (Saga)
    Anonym (Olika) skrev 2019-01-14 19:38:15 följande:

    Det startas ju trådar av kvinnor om hur svårt det är att hitta en seriös man för en relation och det startas trådar av män om både att de inte för sex men även att de känner sig ensamma. Att kvinnor hellre bor själva med en katt och sitter och sörplar te har jag läst minst hundra gånger här på FL. Jag kan dock inte påminna mig att jag läst ETT enda sådant uttalande från en man. 

    Tänker du likadant när du ser ett demonstrationståg?

    - Knip käft, rulla ihop banderollerna och gå hem och gör något istället för att stå där och gapa!!!


    Jag tror inte att du förstår din egen jämförelse här. Visst startar kvinnor trådar om relationer, denna vecka har man sett flera med temat om hur man kommer vidare trots otrohet, makar som lämnar en gravid fru eller om vi andra tror att vissa relationsproblem går att fixa eller ej. Men jag har inte sett flera trådar under samma vecka startas av kvinnor med rubriken ?buuhuu, alla tråkiga och fula män får ha seriösa relationer och gifta sig men inte jag, vaaarfööör?!? Skillnaden här är att den lilla andelen män som startar dessa trådar sedan inte tar till sig råden vi andra ger, som att börja med en ny hobby, träffa folk i vardagen istället för internet utan slår inifrån sig det med ursäkten att de inte gillar dans eller bergsklättring och att de nog bara är födda under en olycklig stjärna. Vad ska vi andra här göra då? Till slut verkar det som om de bara vill gnälla av sig, inte förändra sin situation. Man kan leda en häst till vattnet men inte tvinga den att dricka. Din jämförelse med demonstrationståg håller inte långt heller; folk brukar demonstrera för att kräva det som tillkommer dem (tex rättigheter inom arbetslivet eller mänskliga rättigheter) men ingen har rätt att tilldelas sexpartner eller en make/maka. Det är allas ansvar att ta kontroll över din situation.
Svar på tråden Tråkiga kvinnor får ligga ändå