Inlägg från: Anonym (Pepp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pepp)

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-01-18 16:23:39 följande:

    Nope, inte ett dugg, trots att jag gillar intern stimulering vid onani. Kan knappt ens känna att han är inne, så någon som helst njutning är det inte tal om. Har försökt ett par gånger att ta hand om den externa stimuleringen själv men upplever att det inte går bra, känns svårt att "nå" och få till någon bra rörelse när hans penis är i vägen och ger mig väldigt lite utrymme att jobba med där nere :P Dessutom känns det lite trist om det måste komma till att jag inte kan njuta av själva sexet utan måste onanera medan han gör sin grej, om du förstår hur jag tänker?

    Angående andra alternativ såsom fingrar och mun så försöker vi med det också utan mycket resultat. Kan definitivt konstatera att det är enda gången jag får någon njutning över huvud taget men det är ändå långt ifrån tillräckligt. Ärligt talat förstår jag inte hur folk kan få mer njutning av någon annans stimulering än sin egen, för den andra personen kan ju liksom inte känna hur det känns och måste förlita sig på "instruktioner" ungefär. När man onanerar kan man konstant finjustera område, rörelse, hastighet, tryck etc, men jag upplever att när någon annan gör det så blir det mer "okay lite längre ned... nej inte där... okay det var bättr- never mind, du tappade det... lite långsammare... nej nu är du på fel ställe igen... mmhh det där känns br- okay och nu är du på fel ställe" HUR i hela friden ska en annan person göra det bättre än man själv kan, eller ens likvärdigt???


    Du tänder inte på honom med andra ord.
  • Anonym (Pepp)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-01-22 18:04:03 följande:

    Några tips från er äldre och mer erfarna kvinnor? ;)


    Med min första kille var det jätteskönt så jag trodde att all sex var skönt. Med kille nr 2 var det BARA obehagligt. Inte skönt alls. Nu efteråt vet jag att det var för att jag aldrig nånsin var kåt på honom och vi var inte alls sexuellt kompatibla. Jag var med honom mest för att slippa vara singel. Tyvärr dröjde det allt för länge innan jag gjorde slut. Det tog tid för mitt sexliv att bli bra efter det.
  • Anonym (Pepp)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-19 08:00:55 följande:

    Jo, det gör jag. Vet inte hur du drog den slutsatsen.


    Om man är riktigt kåt på någon blir det ju skönt.
  • Anonym (Pepp)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-19 08:00:55 följande:

    Jo, det gör jag. Vet inte hur du drog den slutsatsen.


    Eller menar du att han bara är en extremt usel älskare...
  • Anonym (Pepp)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-19 09:06:33 följande:

    Vet inte hur många av inläggen i tråden du läst men jag antar att du inte läst hela. Jag är absolut väldigt attraherad av honom, däremot är ett problem (som jag nämnt tidigare här) att jag sällan eller aldrig blir tillräckligt upphetsad då jag inte får tillräckligt med förspel. Nämner också det i mitt väldigt långa uppdateringsinlägg ovan, där jag berättar om att jag nyligen pratat med honom om det. Att jag är attraherad av honom betyder ju tyvärr inte att jag kan bli fullt upphetsad på bara några minuter.

    Har inte heller försökt antyda att han "är en extremt usel älskare" - jag tar själv på mig det huvudsakliga ansvaret för hur illa det går eftersom jag inte vet hur jag ska bära mig åt. Sedan är det såklart givetvis ett gemensamt problem som par och det finns saker vi båda borde göra annorlunda men att lägga allt eller ens övervägande ansvar på honom vore inte rättvist.


    Nej jag har inte orkat läsa alla extremt långa inlägg, men om han inte vill ge dig det förspel du behöver är han inte en bra älskare.
Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?