Inlägg från: Anonym (Nymf) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nymf)

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Anonym (Uppgiven kille) skrev 2019-03-30 21:20:53 följande:

    Ni kanske inte är rätt för varandra..


    Kanske att ni inte är det...

    I det förhållande som var det klart bästa rent sexuellt så kom vi exakt samtidigt första gången vi låg, enbart av skönt in/ut-sex. Helt otroligt synkat och så fortsatte det. Det var lätt, njutningsfullt och alltid riktigt tillfredställande. Även tom på slutet när förhållandet egentligen var känslomässigt över så var det precis lika lätt och skönt. Om jag tänker på honom idag så blir jag upphetsad på några sekunder av minnet av det.

    Ts, ja, hans inställning är jättekonstig faktiskt. Varför bryr han sig inte om att du inte kommer!? Är ju så att man hellre vill att den man är kär i njuter än man själv? För mig iaf. Vad svarar han på frågan ovanför, varför han inte koncentrerar sig helt på att få dig på banan? Ni är ju självklart två som skall ha det bra.
  • Anonym (Nymf)
    New Dawn skrev 2019-03-31 11:20:10 följande:
    Det är oftast en bara en persons "fel" att sex inte funkar

    men har du tänkt på hennes inställning?

    I inlägg 9 fattar hon inte hur någon annan kan göra det bättre än hon själv... I i lägg 12 beskriver hon att hon tycker det är helt värdelöst att smeka sig själv under sex, samtidigt berättar hon att hennes kille VILL ge njutning. I inlägg 62 beskrivet hon att HON ger upp om det inte känns bra och börjar ge honom njutning. I inlägg 67 beskriver hon hur han ägnar tid åt att bara ge njutning.

    Jag tror faktiskt inte han har det så lätt. De har försökt med smeksex och oralsex, som inte riktigt blivit bra, så han är väl osäker och behöver få mer vägledning och bekräftelse på att hon njuter. När han undrat över varför hon är tyst har hon svarat "jag tänker inte fejka det". Klart han blir osäker. Hon skriver ju att hon kan njuta själv, både av inre stimulans och klitorisstimulans så det är väl inte så konstigt om han vill uppmuntra henne att göra det. Jag tror inte att han gör så av egoism utan för att hon ska njuta.
    Ja..inställningen har jag tänkt på. Är ju en helt annan sak när någon annan gör saker, men smeka sig själv är ju kanonbra samtidigt tycker jag, förstår inte varför ts säger att det inte går? Har alltid gjort det stundtals, eller partnern. Tänker inte fejka det låter sådär, håller med.

    Men frågan är varför det inte är skönt för ts. Är killen dålig rent tekniskt eller har de ingen sexuell kemi?

    Kommer ihåg med första pojkvännen i tonåren, att jag blev besviken och förvånad över att samlag inte var skönt på samma sätt som smek och oralsex. Senare med andra blev allt skönt men just då var det så.
  • Anonym (Nymf)

    Men alltså...det jag tycker att man gör är att man ser till att du är precis på gränsen att komma...SEN tränger han in i dig och då kan du ev. få orgasm av bara penetrationen. Eller att han/du smeker klitoris samtidigt i t ex doggy. Måste säga att jag inte alls tycker att han låter erfaren.

    Håller med new dawn - ha inte sex som inte ger dig något. Och se till att du kommer innan honom...så har det alltid gjorts i mina sexuellt mkt bra förhållanden. Tycker fortfarande det är märkligt till tusen att han/du inte gör så.

  • Anonym (Nymf)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-04 07:42:25 följande:
    Det är typ precis så som jag tycker låter idealt. "Nice guys finish last" vet du ;) Både att jag får komma innan samlaget och att jag får komma nära för att sedan kunna slutföra under penetrering känns som bra idéer, det sistnämnda känns roligast eftersom det såklart vore härligt att få till det under den mest ömsesidiga delen av sexet men skulle inte alls ha något emot att jag helt enkelt får min orgasm innan, särskilt i och med att det då lär göra den efterföljande penetreringen skönare. Ska nog prata med honom om det.

    Det enda som gör mig lite orolig är det där med att han tydligen har problem att bibehålla en erektion (vilket jag för övrigt aldrig sett utan han har bara sagt det - kanske de gånger då han påbörjat vad som kändes som förspel och sedan lagt ned ibland berott på att han TÄNKT ta det längre med sedan slaknade och blev generad eller något?) så jag är rädd att det blir jobbigt för honom att vänta så pass länge, samt det jag också nämnt om att han har problem med att hålla fokus på en och samma sak en längre tid. Men för tusan, man kan ju åtminstone testa!

    Sedan håller jag inte riktigt med om att jag aldrig ska ha sex som inte ger mig något, för det handlar väl ändå om att ge och ta? Känns oschysst att sätta krav på att vi uteslutande ska göra saker som känns bra för mig och totalvägra allt han vill som inte fungerar för min del. Däremot så tycker jag absolut att om vi gör saker för hans skull så bör han kompensera för det genom att ge mig något före eller efter så att det blir jämställt. Jag menar, ska vi vara riktigt strikta med att jag inte ska göra något som inte känns skönt för mig så skulle jag ju aldrig ge honom oralsex och det känns knappast rimligt. Ibland får man ställa upp på det partnern vill (förutsatt att man inte har något emot det såklart, man ska aldrig göra något man är obekväm med) men då ska det i så fall jämnas ut på annat vis så att det blir rättvist i slutändan. 
    Jamen precis ;) De partners jag haft har varit stolta över sin förmåga att ge bra sex, de har satt en ära i och har blivit som mest upphetsade över när jag har haft det riktigt skönt. Det är inte bara en mekanisk akt utan det är faktiskt något mer.

    Ja fast det där att erektionen kan mjukna något under t ex oralsex på tjejen är inget problem, det kommer igång igen.

    Fast...det där med oralsex, t ex för mig så blir jag så enormt upphetsad av att suga att det är som en bonus för mig..vet inte riktigt varför, det bara är så. 69:an har alltid varit en favorit för mig, det är det bästa av två världar tycker jag. Alltså, att ha sex med någon som är självisk...hur får man det att bli bra? Tror att min senaste blev allra mest upphetsad av att se mig gå upp så i min njutning som var en följd av det han gjorde. Kan vara så att din pojkvän inte är rätt person för dig, att du aldrig kommer att få honom att göra dom här sakerna för dig eftersom han tydligen inte går igång på det.
  • Anonym (Nymf)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-05 18:58:39 följande:
    Hmm, får se hur det blir med det där. Ser det som sagt lite som att ge oralsex, det är ju inte för min njutning heller utan bara hans.
    Tom Araya skrev 2019-04-05 03:11:39 följande:
    Många gillar ju detta med att bygga upp en kåthet under längre tid, en hel dag kanske. Man tar på varandra, hånglar, viskar lite snusk i örat o.s.v.
    Men man väntar med att ha sex.

    Jag tycker inte man ska veta allt som händer, allt som den andre tänker sig att göra, utan det får gärna vara lite upphetsande aktiviteter och att inte veta exakt vad som ska ske, när man tar det vidare till att ha sex.
    I regel skulle jag också gilla det. Orsaken att det känns jobbigt är ju att i nuläget så leder det aldrig till något. Det är knappt ens kul att bli upphetsad om man vet att det bara kommer sluta i frustration. Visste man att man hade någon njutning att vänta sig vore det såklart roligt att bli allt mer upphetsad under dagen!Det tycker jag också skulle kunna vara en bra idé :)
    Men va!? Ger du oralsex utan att själv gilla det? Tycker du kanske rentav illa om det? Du tänker väldigt olikt mig..
  • Anonym (Nymf)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-05 19:13:38 följande:
    Självklart kan (och rentav bör) man göra andra saker OCKSÅ men jag vill ju ändå ha samlag och lära mig njuta av det. Det borde ju gå eftersom massor av andra kvinnor njuter av det och jag vet att även jag själv kan njuta enormt av penetrering. Så det blir till att lista ut hur jag ska gå tillväga med en partner.
    New Dawn skrev 2019-04-05 11:16:47 följande:
    Ja, han har det säkert inte så lätt och ja, det är mycket möjligt att han får prestationsångest kring erektionen. Det kan ju du uppmuntra honom med. En variant är ju att han kommer först och ger dig njutning sedan.
    Kan försöka föreslå det också, skadar inte att testa. Så fort jag läste detta kom jag genast på en lista med orsaker till varför det kanske inte skulle fungera men för sjutton, det är väl bara att prova och i värsta fall fungerar det inte, det är inte hela världen.Ser inte hur det skulle vara "självömkande" men du har rätt till din åsikt.

    Jag har redan uttryckt att jag själv inte alls är intresserad men är villig att åtminstone testa för hans skull. Räknar redan med att det skulle vara obehagligt och säkert även lite smärtsamt men det blir till att minimera det så mycket som möjligt helt enkelt. Bara han försöker göra rätt så kan jag inte begära mer. Men nog kommer jag allt kräva att han faktiskt försöker!

    Att jag säger att han verkar vilja göra mig illa beror just på att han tycks vara förbaskat ovillig att göra det som krävs för att minska den risken. När jag säger att han måste göra det rätt verkar han tolka det som ett nej. Vid flera tillfällen har han vid samlag bakifrån fört penisen till analöppningen som för att be om tillåtelse (självklart säger jag nej), dvs han verkar då ha för avsikt att bara köra in den helt torrt utan minsta förberedelse!

    Han har aldrig försökt tjata eller så men han har upprepade gånger gjort "skämt" om det fast jag vet att han verkligen vill. Har också hänt att han på ett halvt skämtsamt sätt sagt i en lite butter ton att "du kommer aldrig gå med på det" vilket var vad som fick mig att faktiskt bli ganska irriterad och säga att jag har ju för fasen aldrig ens sagt nej, jag har gått med på det, allt jag kräver är att han gör det ordentligt.
    Det beror ju "rätt" mycket på hur han gör det hur skönt det blir. Vinklar, känsla osv. Låg med en rätt ung kille för några år sen, jättesnygg men så jäkla usel på själva tekniken, det var inte njutbart för fem öre.

    Du räknar redan med att analsex kommer att vara obehagligt och smärtsamt...varifrån har du fått det och varför skulle du då överhuvudtaget göra det?! Kan dina problem komma någonstans härifrån, att du inte gör saker av oemotståndlig lust utan för att...ja varför egentligen? För att du tror att man skall göra på ett visst sätt som du har läst dig till?

    Fast "köra in den helt torrt" blir det ju inte eftersom jag förutsätter att du är rejält våt när ni har vaginalt samlag? Det funkar faktiskt rätt bra att göra så men det är ju en annan historia...

    Gå med på det? Rätt sätt att göra det på hade varit att locka dig genom att göra det jätteskönt...först slicka tills du nästan precis kommer, sen använda ett finger samtidigt osv. och upprepa. Tillslut så kommer du över gränsen och det kommer att kännas bra.

    Nä...ursäkta men blir lite matt faktiskt av att läsa vad du skriver...det är en liksom märklig inställning till sex och njutning. Som att det bara skall vara att trycka på några knappar så skall..något hända, inte att du njuter utan att din kropp liksom bara skall svara mekaniskt. Jag tror att du inte har utforskat alls ännu vilka förnimmelser din kropp faktiskt kan ge dig. Inte bara (i mitt tycke lite trista) kärlekskänslor utan något som kan likna ngt slags trans vid riktigt bra sex, att man går upp i det så pass rejält. Du har en del att upptäcka tror jag :)
  • Anonym (Nymf)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-05 20:09:18 följande:
    Jodå jag gillar det, menar bara att det inte ger mig njutning, man har ju inte den typen av never i munnen helt enkelt :) Jag tycker givetvis om närheten och intimiteten i det samt såklart att ge njutning till personen jag älskar, det behöver ju inte vara fysiskt skönt för mig för att jag ändå ska kunna uppskatta det. MEN i slutändan är oralsex trots allt huvudsakligen för mottagaren, det borde väl de flesta hålla med om? Det vore inte kul om mottagaren inte njöt av det, liksom.
    Om jag jämför med mig så blir jag otroligt våt och upphetsad av att suga, jag gör det gärna länge för min egen skull. Så jag vill nog påstå att det ger mig njutning på ett annat sätt än det du menar. Närhet och intimitet? Vete sjutton..för mig finns det nog en liten maktkomponent att styra partnerns njutning, att ge en lyxig avsugning är...för mig speciellt. Det behöver inte finnas någon djupare känsla för mottagaren, attraherad är jag ju såklart.
  • Anonym (Nymf)
    New Dawn skrev 2019-04-06 11:01:36 följande:
    Att suga är ett av de mest effektiva sätten för mig att bli kåt på. Det är hans njutning och kåthet jag går igång på, men även att känna hur hård kuken är.

    För mig finns det dock en stor portion närhet och intimitet som förstärker känslan.
    Jamen precis! Är så himla tändande, nästan så att jag gillar det ännu bättre än att få själv. 69:an älskar jag, ser inga hinder att göra det i vilken position som helst. Blir jättesugen bara jag tänker på det, vet exakt hur bra det känns.

    Närhet är kanske inte riktigt min grej, är otroligt oromantisk men går igång väldigt mycket på stark ömsesidig attraktion och tillfredställelse.
  • Anonym (Nymf)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-19 18:52:21 följande:
    Jag har försökt men det har inte fungerat bra. För övrigt känner jag att även om det skulle fungera känns det jäkligt poänglöst om jag i slutändan bara onanerar medan han använder mig som runkobjekt, vill ju ha en ömsesidigt njutning där vi tillfredsställer varandra, annars kan man lika gärna bara onanera på varsitt håll. Det är ju ändå betydligt enklare än att försöka få till det mitt i att en annan person är där och försöker göra sin grej.

    (Jag har sagt detta ett flertal gånger tidigare i tråden så jag vet att jag upprepar mig, men väntar mig inte att alla nya som tillkommer ska läsa igenom hela tråden som nu är ganska lång så det är lugnt)
    Fast det är en otrolig skillnad på att smeka sig själv under samlag jämfört med onani. Det är riktigt förvånande att du ser det som samma sak. Hur funkar det om han smeker dig samtidigt? Det är en favorit för mig.

    Nej, för mig blir upphetsningen något helt annat när någon annan rör vid mig, finns ingen jämförelse alls. När ngn annan gör oväntade saker på ett annat sätt än jag så blir det en ny dimension som jag aldrig kan efterlikna själv.

    Ta inte det här på fel sätt...men de kanske 1-2 gånger jag haft uselt sex så har det varit meningslöst och jag hade gjort det bättre själv. Om det inte är otroligt upphetsande bara att han tar på dig så kan det kanske vara så att ni inte klickar som ni borde...inget fel på ngn av er utan mer att kombinationen inte är lyckad.
  • Anonym (Nymf)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-21 16:39:52 följande:
    Är det verkligen en otrolig skillnad? Den enda skillnaden jag märkt är att det är betydligt svårare med en annan människa där. Han brukar inte smeka mig. Har gjort det ett par gånger med blandade resultat. Två gånger i ridställningen vilket gick bra (och jag var VÄLDIG tydlig med det genom ljud och kroppsspråk men ändå har han inte fortsatt), ett par gånger i andra ställningar vilket inte fungerat alls.

    Kanske han bara är förskräckligt dålig på att ta på mig eller något då, för när han försökt har det aldrig varit någon höjdare (förutom den där enda gången jag nämnde för ett tag sedan). Känns bara frustrerande, jag ligger där lite obekvämt och försöker stå emot alla instinkter att säga åt honom att sluta och bara göra det själv istället så det blir rätt. Genuin fråga: Är du dålig på att onanera eller är din partner fantastisk på att tillfredsställa dig? För jag har verkligen enormt svårt att tänka mig att någon annan skulle kunna ge mig ens i närheten av den njutning jag kan ge mig själv.
    Ja. Du får tänka på att du har varit intim med en person...så är det inte för mig. Jag har haft många år på mig att öva och har alltid varit intresserad av att experimentera.

    När du ligger där och han inte gör det rätt så får du guida så att det blir det. Ingen är tankeläsare och folk funkar olika, så det handlar om att justera vid behov. Man kan ta tag i hans hand och visa handgripligen.

    Hm..bra på onanera? Kan man vara det? :) Mina partners har varit bra på olika saker men självklart så har det varit riktigt tillfredställande det dom har gjort med mig...eller snarare det vi gjort tillsammans. Annars hade jag inte varit så sugen på att göra det igen liksom. Tänk dig att man ligger på gränsen till att komma hela tiden under ganska lång tid...det är sånt som skapar längtan efter mer. Och att det är någon annan som kan läsa dig så väl att det nästan är bättre än vad man gör själv.
  • Anonym (Nymf)

    Ts, vet faktiskt inte om jag tycker att din pojkvän är något att satsa på för dig. Känner inte igen mig det minsta i någon av de jag varit tillsammans med vad gäller välviljan eller snarare bristen på som han visar. Vet inte om du skall vända dig ut och in hos en terapeut när det är han som inte visar att han tycker om dig precis som du är och är mån om att du skall ha det bra på alla sätt.

    Med en annan person så skulle det kunna finnas ett sexliv som får dig att må bra och bekräftar kärleken. Även om man helst skall veta att man duger helt själv men det är inte alltid så lätt i yngre ålder. Men...viktigt att veta sitt eget värde! Och att kunna avstå dom som inte får dig att må bra trots att man kan vara kär. Ibland får man faktiskt använda hjärnan även om man skall lyssna på hjärtat med. Kärlek skall ge energi, inte ta.

  • Anonym (Nymf)
    MaryM skrev 2019-07-09 07:18:33 följande:

    Personligen hade jag inte stått ut med en kille som är ointresserad av att jag ska ha det bra sexuellt. Det är en viktig del av livet som jag inte hade haft lust att ge upp om. Så jag hade gjort slut.


    Ja, samma här. Hur man uppför sig i sängen genomsyrar hela relationen och personligheten med, någon som inte vill mig väl på alla sätt...varför ha den relationen egentligen? Kanske är bättre som en (något självisk) vän?

    I dom bästa förhållandena har det dels funnits en väldigt stor omsorg om varandra men även en vilja att ta njutningen man får av sex så långt det bara går. Är ju olika hur man funkar men liksom varför inte? Sex skall ge energi och kännas bra under tiden och efteråt, det är min bestämda åsikt.
  • Anonym (Nymf)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-07-10 06:21:18 följande:
    Anonym (Nymf) skrev 2019-07-09 08:00:39 följande:

    Ja, samma här. Hur man uppför sig i sängen genomsyrar hela relationen och personligheten med, någon som inte vill mig väl på alla sätt...varför ha den relationen egentligen? Kanske är bättre som en (något självisk) vän?

    I dom bästa förhållandena har det dels funnits en väldigt stor omsorg om varandra men även en vilja att ta njutningen man får av sex så långt det bara går. Är ju olika hur man funkar men liksom varför inte? Sex skall ge energi och kännas bra under tiden och efteråt, det är min bestämda åsikt.


    Förstår hur ni tänker och håller med i viss mån. Det är verkligen hjärtskärande att veta att han är så ointresserad av att göra saker för mig, särskilt när jag själv alltid är så ivrig att göra saker för honom... Men han är inte självisk i andra kontexter utanför sovrummet. Och det är såklart inte så att han inte vill att jag ska njuta, utan mer att han själv inte känner att det är särskilt kul att göra de saker som skulle ge mig njutning (oralsex är han ju rentav äcklas av och andra saker är helt enkelt ointressanta). Han har ju liksom sagt själv att han inte tror på folk som säger att de njuter av att göra saker för sin partner, samt att han minsann "vill" göra saker för mig men att det är "som att äta nyttigt eller gå på gymmet" (vilket för mig verkar säga att han kanske må vilja ha resultatet av det men han är uppenbart motvillig att göra vad som krävs för att uppnå det, för han "vill" ju bars tex gå på gym för att uppnå ett resultat men själva handlingen är något han måste tvinga sig till för att nå dit)
    Alltså...om jag jämför med den jag är kär i just nu så är tanken på oralsex helt mindblowing, det är nästan för upphetsande och stort att ens tänka på. Hade han haft rätt känslor för dig så *tror* jag att han hade känt något i dom trakterna. 

    När det gäller kk:s som jag är jätteattraherad av så är kyssar och oralsex något jag definitivt går igång extremt av men det är ju för att jag råkar gillar det. Om man tänker sig något jag inte är sugen på så skulle jag inte överväga det för deras skull så som jag skulle med någon jag har känslor för.

    Att han ser det som något han borde men egentligen inte har lust med...nej, jag tycker att du skall se dig om efter någon annan. Det här tror inte jag kommer sluta bra.
Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?