Inlägg från: Anonym (Uppgiven kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Uppgiven kille)

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Har inte orkat läsa hela tråden..

    Men jag är som TS pojkvän. Jag får inte min tjej att njuta av sex. Och sex är inget som ger henne njutning.. vet inte vad jag ska göra..

    Hon var mycket oerfaren när vi träffades och visste inte vad hon gillade och inte sa hon.

    Jag famlade i mörkret ungefär, och kom ingen vart.. har inte fått mycket respons och vet inte vad jag ska göra alls längre.. sexet tråkar ut både henne och mej.

  • Anonym (Uppgiven kille)

    Min tjej njuter inte heller av sex, men jag har gett upp!

    Jag ver inte vad mer jag ska försöka..

  • Anonym (Uppgiven kille)

    Jag har pratat, frågat och engagerat mig i det i åratal.

    Jag har haft tålamod, frågat.. Tagit initiativ, använt händer och tunga, haft evighetslånga förspel, haft snabbisar, testat alla möjliga olika ställningar, frågat.. med mera..Vi har samtalat om det i lugn och ro.

    Har i åratal fått noll respons. Jag är inte en millimeter närmare att ge henne orgasm än för fem år sedan!

    Orkar inte bry mig längre

  • Anonym (Uppgiven kille)
    Anonym (Nymf) skrev 2019-03-31 08:15:11 följande:

    Kanske att ni inte är det...

    I det förhållande som var det klart bästa rent sexuellt så kom vi exakt samtidigt första gången vi låg, enbart av skönt in/ut-sex. Helt otroligt synkat och så fortsatte det. Det var lätt, njutningsfullt och alltid riktigt tillfredställande. Även tom på slutet när förhållandet egentligen var känslomässigt över så var det precis lika lätt och skönt. Om jag tänker på honom idag så blir jag upphetsad på några sekunder av minnet av det.


    Nej vi är det inte för fem öre..

    Har precis som du erfarenhet av ett förhållande med betydligt bättre sexliv. Det pendlade mellan en nia och en elva på en tiogradig skala. Det nuvarande får inte ens två.

    Efter ett par månader under (förra) förhållandet hade vi haft mer sex än vad jag i mitt nuvarande haft på flera flera år. Totalt sett sedan vi träffades. Vi hade mer avancerad sex FÖRSTA gången vi var med varandra, än vad vi någonsin haft jag och min nuvarande tjej. Inte för att det på något sätt är det viktigaste, men det säger ändå nåt.. Kemin var fantastisk. Sen funkade inte förhållandet ändå, utav helt andra skäl..

    Men det är jobbigt att ha den erfarenheten för man jämför ju hela tiden.

    Det var kemin som stämde mellan mig och den här förra tjejen jag hade ett förhållande med. Det var inget särkilt vi gjorde mellan lakanen. Det var bara på en annan mental nivå bara!
  • Anonym (Uppgiven kille)
    New Dawn skrev 2019-03-31 11:20:10 följande:

    Det är oftast en bara en persons "fel" att sex inte funkar men har du tänkt på hennes inställning?

    De har försökt med smeksex och oralsex, som inte riktigt blivit bra, så han är väl osäker och behöver få mer vägledning och bekräftelse på att hon njuter. När han undrat över varför hon är tyst har hon svarat "jag tänker inte fejka det". Klart han blir osäker. Hon skriver ju att hon kan njuta själv, både av inre stimulans och klitorisstimulans så det är väl inte så konstigt om han vill uppmuntra henne att göra det


    Ja med ett sånt svar skulle jag också sluta anstränga mig som kille. Skulle bli sårad..
  • Anonym (Uppgiven kille)
    Anonym (Nymf) skrev 2019-03-31 13:59:44 följande:

    Ja..inställningen har jag tänkt på. Är ju en helt annan sak när någon annan gör saker, men smeka sig själv är ju kanonbra samtidigt tycker jag, förstår inte varför ts säger att det inte går? Har alltid gjort det stundtals, eller partnern. Tänker inte fejka det låter sådär, håller med.

    Men frågan är varför det inte är skönt för ts. Är killen dålig rent tekniskt eller har de ingen sexuell kemi?

    Kommer ihåg med första pojkvännen i tonåren, att jag blev besviken och förvånad över att samlag inte var skönt på samma sätt som smek och oralsex. Senare med andra blev allt skönt men just då var det så.


    Tror TS skulle behövs vara med lite fler killar och bygga upp lite erfarenhet..
  • Anonym (Uppgiven kille)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-16 19:47:11 följande:

    För att jag tycker om närheten med min pojkvän och givetvis för att jag hoppas på att jag förr eller senare ska lära mig! Märklig fråga, kan jag tycka. Ska man bara ge upp så fort något inte fungerar eller? Då kommer man ju aldrig ha en chans att lära sig.


    Åter igen.. Ni kanske inte är helt kompatibla i sängen.

    Är du säker på att du verkligen åtrår hans närhet och tänder på honom, eller hoppas du att det är nåt som ska komma med tiden. Bara han och du lär er ha sex på precis rätt sätt ihop?

    Frågar inte för att va jobbig, elak eller spydig utan bryr mig även fast det kanske inte låter som det.
Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?