• Mariasg76

    Äggdonation S:t Petersburg 2019

    Hej!

    Vi har funderat på äd efter två misslyckade ivf och två missfall efter spontana graviditeter. Jag har ett myom i livmodern som, enligt svenska läkare, inte ska påverka en graviditet. Jag är dessutom snart 43 år. Hoppas att vi ändå kan få garanti programmet I st Petersburg. Vet någon vilka kriterier som brukar gälla?

  • Mariasg76

    Oj då kanske inte vi heller blir godkända. Hur fungerar det med samarbetet med svenska läkare? Och mediciner? Vi ska börja med skypesamtal snart. Är resorna dyra?

  • Mariasg76

    Vi åker nästa söndag till St Petersburg. Ska bli spännande. Så roligt att läsa om att det gått så bra för flera av er ?

    Under test perioden nu innan så har jag tagit progynon och provera tills förra torsdagen. Tyvärr så blev slemhinnan inte tillräckligt tjock och imorgon var det tänkt att jag skulle börja medicineringen igen inför ÄD. Men eftersom min mens inte vill komma så ska jag avvakta. Börjar bli orolig att det kommer att påverka behandlingen. Någon som varit med om liknande?

  • Mariasg76

    Ja det vore kul. Vår resa är redan bokad. Vi ska bo på 5th corner hotell. Ska ligga ganska nära kliniken.

    Först verkade slemhinnan bra. Runt 7 efter 1 veckas medicinering. Men veckan efter så var den inte det. Jag vet inte hur tjock den var sedan, bara att den inte var bra och att de undrade om jag blött eller glömt medicinerna. Men inget av det. Nu är dosen ändrad till 3 progynon per dag plus det andra. Jag slutade förra onsdagen med medicinerna enligt planen och skulle börjat på nytt idag. Ska ha mens inom en vecka efter avslutad kur. Men tyvärr ingen idag heller. Man blir så stressad när det inte fungerar som det ska.

Svar på tråden Äggdonation S:t Petersburg 2019