• Anonym (Nyfiken)

    Vill inte ha en kurd inblandad i min familj!

    Jag fattar inte hur vissa av ni tänker. Varför ska alla svenskar vilja ha andra religioner kulturer och nationaliteter i sin familj och släkt. Eller till och med i sin umgängeskrets. Det är inte rasismen att vilja umgås med svenskar som har ett svenskt ursprung, svensk kultur, svenska traditioner och svensk släkt.

  • Anonym (Nyfiken)
    Desire223 skrev 2019-01-26 19:30:55 följande:

    Är du svartsjuk, rasist eller båda delarna? Ledsamt att du som förälder är så fördomsfull, osympatisk och missunnsam. Du borde kanske lära dina barn lite bättre saker?


    Alla vill inte leva med alla. Alla vill inte bilda familj med alla. Alla vill inte umgås med kristna, alla vill inte äta halalslaktat kött,, alla vill inte höra koranen. Eller vill inte höra om bibeln. Det betyder inte att man är trångsynt,fördomsfull eller rasistisk.
  • Anonym (Nyfiken)
    Desire223 skrev 2019-01-26 19:30:55 följande:

    Är du svartsjuk, rasist eller båda delarna? Ledsamt att du som förälder är så fördomsfull, osympatisk och missunnsam. Du borde kanske lära dina barn lite bättre saker?


    Du borde sluta vara så fördomsfull själv. Och lära dina barn bättre saker än det du hittar på.

    "Höger är man i regel av rädsla, för nya saker, för okända saker, för nya kulturer, för förändring osv. Vänster blir man när man slutar vara rädd för såna saker och sen följer självkänslan av sig självt."

    Alla kommentarer som du har skrivit i ett annat inlägg visar vilka fördomar du har om människor som inte är som du är och som har en annan åsikt än vad du har.
  • Anonym (Nyfiken)
    Desire223 skrev 2019-01-26 19:45:04 följande:

    Nej, men ts text betyder att hon är det.


    Nej. D U tolkar det så men du är nog inte världens bästa på att tolka vad människor, menar enligt dina tidigare kommentarer. Låt TS själv förklara vad h*n tycker och tro på det utan att hitta på någon egen "sanning" om TS.
  • Anonym (Nyfiken)
    Havin skrev 2019-01-26 19:58:29 följande:

    Jag fortsätter med att bli förvånad, så många som sympatiserar med TS och normaliserar det hon skriver! Är detta tänk ?svenkt???


    Det är svenskt. Det är samma sak som att en afghan i Afghanistan inte vill få in en svensk i familjen. Eller att en somalier i Somalia inte vill få in en grek i sin familj.
  • Anonym (Nyfiken)
    Havin skrev 2019-01-26 20:13:08 följande:

    Jo, jag håller med och vet förstås att alla svenskar inte tänker så....det var lite sarkastiskt bara. Men att TS kommer med en sån fråga är väl ändå ok, finns gott om den slags människor. Det som förvånar mig att tråden inte tas bort och att många sympatiserar med henne. För att denna tråd är ytterst rasistiskt.


    Vad är rasistiskt? Att inte vilja ha all världens folk i sin familj är inte rasistiskt.
  • Anonym (Nyfiken)
    Havin skrev 2019-01-26 20:31:55 följande:

    Det är bullshit.


    Varför påstår du det?
  • Anonym (Nyfiken)
    Desire223 skrev 2019-01-26 20:32:40 följande:

    ?Mitt ex har blivit ihop med en kurdisk kvinna och det gör mig så jävla leds? ... ? Du menar alltså att det inte är rasistiskt? Wow. Ja nåväl. Agree to disagree.


    *Mitt 3x har blivit ihop med en norrländsk/finsk, italiensk /amerikansk/somalisk kvinna och det gör mig så jävla leds...". Vad är rasistiskt?
  • Anonym (Nyfiken)
    Desire223 skrev 2019-01-26 20:30:01 följande:

    Jag berättar och diskuterar utifrån egna erfarenheter, och det är ju uppenbart att ts är rädd för nya kulturer. Härligt att du har koll på allt jag skriver :?). Det är inte en fördom att de flesta negativa känslor beror på rädsla, det är ju bara sant.


    Dina "erfarenheter" är ingen sanning för resten av världen. Jag är inte rädd för varken italienare eller somalier men ändå vill jag inte ha dem i min närmaste familj.
  • Anonym (Nyfiken)
    Desire223 skrev 2019-01-26 20:40:16 följande:

    Att döma någon utifrån etnicitet?


    Varför hittar du på att man dömer andra för att man inte vill ha dem i sin familj?
Svar på tråden Vill inte ha en kurd inblandad i min familj!