• Desire223

    Vill inte ha en kurd inblandad i min familj!

    Är du svartsjuk, rasist eller båda delarna? Ledsamt att du som förälder är så fördomsfull, osympatisk och missunnsam. Du borde kanske lära dina barn lite bättre saker?

  • Desire223
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-01-26 19:43:55 följande:

    Alla vill inte leva med alla. Alla vill inte bilda familj med alla. Alla vill inte umgås med kristna, alla vill inte äta halalslaktat kött,, alla vill inte höra koranen. Eller vill inte höra om bibeln. Det betyder inte att man är trångsynt,fördomsfull eller rasistisk.


    Nej, men ts text betyder att hon är det.
  • Desire223
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-01-26 19:48:55 följande:

    Du borde sluta vara så fördomsfull själv. Och lära dina barn bättre saker än det du hittar på.

    "Höger är man i regel av rädsla, för nya saker, för okända saker, för nya kulturer, för förändring osv. Vänster blir man när man slutar vara rädd för såna saker och sen följer självkänslan av sig självt."

    Alla kommentarer som du har skrivit i ett annat inlägg visar vilka fördomar du har om människor som inte är som du är och som har en annan åsikt än vad du har.


    Jag berättar och diskuterar utifrån egna erfarenheter, och det är ju uppenbart att ts är rädd för nya kulturer. Härligt att du har koll på allt jag skriver :?). Det är inte en fördom att de flesta negativa känslor beror på rädsla, det är ju bara sant.
  • Desire223
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-01-26 19:52:07 följande:

    Nej. D U tolkar det så men du är nog inte världens bästa på att tolka vad människor, menar enligt dina tidigare kommentarer. Låt TS själv förklara vad h*n tycker och tro på det utan att hitta på någon egen "sanning" om TS.


    ?Mitt ex har blivit ihop med en kurdisk kvinna och det gör mig så jävla leds? ... ? Du menar alltså att det inte är rasistiskt? Wow. Ja nåväl. Agree to disagree.
  • Desire223
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-01-26 20:35:14 följande:

    *Mitt 3x har blivit ihop med en norrländsk/finsk, italiensk /amerikansk/somalisk kvinna och det gör mig så jävla leds...". Vad är rasistiskt?


    Att döma någon utifrån etnicitet?
  • Desire223
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-01-26 20:38:06 följande:

    Dina "erfarenheter" är ingen sanning för resten av världen. Jag är inte rädd för varken italienare eller somalier men ändå vill jag inte ha dem i min närmaste familj.


    Nej, jag säger att det i regel är så, det betyder inte att det är hela världens sanning men eftersom du reagerar så starkt är det kanske sant för dig? Nej, du kanske inte är rädd för italienare eller somalier, men däremot för den förändring eller det nya de skulle ta med sig in i familjen. Det är ju iallafall vad jag tror, sen om du inte gör det så fine. Jag tänker ändå fortsätta försöka väcka dessa tankar hos folk, så de kan rannsaka sig själva och komma till lite självinsikt. Har jag fel så har jag fel, och håller du inte med så gör du inte. Det är ok,
  • Desire223
    Havin skrev 2019-01-26 20:55:06 följande:

    Det stämmer inte alls. Och du ställer bara en massa frågor. Det är solklart att TS är rasist.


    Håller med helt fantastiskt mycket här.
  • Desire223
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-01-26 20:49:59 följande:

    Du har inte en siffra rätt. Det finns ingen rädsla bara för att jag vill leva med min svenska familj. Att du anser att jag "reagerar starkt" är bara ännu ett påhitt av dig. Jag är lugn och förklarar hur jag resonerar och varför jag är nöjd med att min familj är svensk. Varför skulle det vara fel att vara svensk i Sverige och att ha en svensk familj?


    Om du säger det så.
  • Desire223
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-01-26 20:44:41 följande:

    Varför hittar du på att man dömer andra för att man inte vill ha dem i sin familj?


    Vad är anledningen till att inte vilja ha dem i sin familj? Om inte en föreställning on att de skulle vara annorlunda eller sämre på något sätt?
  • Desire223
    Anonym (Nyfiken) skrev 2019-01-26 21:08:46 följande:

    Varför ställer du så många frågor hela tiden? Varför drivs du av en föreställning om att man är annorlunda eller sämre för att en svensk vill ha en svensk familj?


    Du svarar ju på allt med frågor..
Svar på tråden Vill inte ha en kurd inblandad i min familj!