• Elcca

    Vi som ruvar just nu!

    Edlf skrev 2019-02-11 07:46:46 följande:

    Vet inte om jag inbillar mig det där svaaaga strecket, men visst är det där? Ruvardag 8 och kunde inte hålla mig för har hela helgen känt att det är kört och att vi inte kommer bli föräldrar. Ville bara få det bekräftat idag, men kanske var jag för neggo i förväg... Kanske att otrivellen leker med mig?


    Det är absolut ett streck! :) grattis!!!!!
  • Elcca
    Fröken fräken 80 skrev 2019-02-14 13:43:34 följande:

    Hej, 

    Jag måste också vänta en cykel, ska dock inte sätta in FET utan köra med hormoner och allt så får väl se om det blir något alls att sätta in.. 

    Fick min mens 5 dagar efter insättning, (insättning förra måndagen, mens i lördags), blödde mycket mer och längre än normalt. och även om det gått ett par dagar nu kan jag fortfarande bryta ihop o grina.. 

    Funderar på om det är ok att inte vänta en cykel om man satt in FET gången innan. Alltså att man kan ta FET efter FET, då man inte håller på och rubbar på kroppens egen cykel vid FET som man gör vid ET. Men om man som jag och du precis genomgått behandling så vill de att kroppen ska kunna återhämta sig innan man gör något igen.

    Men håller med, väntan är vidrig! 

    Ska ta ägglossningstest och inbilla mig att det kanske blir spontan graviditet för att hålla modet uppe ;)


    Jag har gjort FET efter misslyckat FET flera gånger! Inga problem. Det är just om man som du skriver har genomgått en behandling med äggplock och ET som man måste vänta en vanlig mens imellan.
Svar på tråden Vi som ruvar just nu!