Inlägg från: Nube |Visa alla inlägg
  • Nube

    BF oktober 2019!

    Hoppar gärna in här också, plussade i måndags och har bf den 4 eller 5 oktober. Jag har en dotter som är 7.5 månad, så om allt går bra blir det bara 16 månader mellan barnen.. läste att det var flera här som hade små bebisar, kul men det blir lite tuffa tider framöver ;)

    För oss var detta planerat, dottern blev till via IVF och vi har faktiskt aldrig lyckats bli gravida själva förran nu. Är så glad och tacksam! Har tidig ultraljud bokat för den 18 februari då jag tidigare haft en ofostrig graviditet så vill jag gärna veta hur det ser ut i magen.

    Jag stannar gärna kvar här på fl.

    Grattis till alla förresten! :)

  • Nube
    Issari skrev 2019-02-01 17:14:44 följande:

    Hej och Välkommen! Skönt med en till som vill stanna här på fl. Jag har bf mellan den 4-6 okt, apparna säger olika. Härligt att ni lyckades på egen hand denna gång! Vi har försökt i elva månader så jag började fundera på om vi skulle kolla upp oss. Men eftersom vi fick plus och tidigt missfall den allra första månaden så visste vi att det i alla fall kunde gå så långt vilket varit skönt att veta. Trodde inte vi skulle lyckas denna månaden eftersom vi bara kunde pricka in 2,5 dag innan ÄL och sen inte mer. Men det gick! Är idag i v 4+6 och hoppas verkligen att det ska gå hela vägen denna gång. Är rädd för missfall och ofostrigt och så. Har första mötet med BM den 20 feb så kanske kan fråga om det är möjligt att boka in ett tidigt VUL/UL...


    Tack och stort grattis! Vad kul att ni också har lyckats nu :)

    Vi ligger väldigt nära i tiden, jag ska också vara 4+6 idag. Hur mår du? Har du många symptom? Jag har inte jättemycket, har varit trött och lite illamående och yr ibland men skulle vilja känna mer så klart. Men men, bara vänta och hoppas för det bästa! Jag har inskrivning hos MVC den 12 mars. Hoppas bara ultraljudet går bra först!

    Är detta ert första barn?
  • Nube
    Liit skrev 2019-02-01 19:35:49 följande:

    Ja det borde vara starkare, helt klart! Så jag tror det är missfall på gång... men ska ta ett imorgonbitti också.


    Hoppas du får ett starkt plus imorgon! :)
  • Nube
    Issari skrev 2019-02-01 20:37:05 följande:

    Roligt att vi är på samma dag! Jag mår bra, har lite halsbränna (långt ner) och molvärk då och då (inte så mycket idag dock) och ömma bröst. Men annars inget. Önskar nästan att jag skulle må lite illa också, men jag kommer nog ångra att jag skrev det när det väl kommer. :) Jag har inskrivning den 6 mars (två veckor efter det första hälsosamtalet). Håller tummarna för att ditt ultraljud ser bra ut! Det är vårt första barn och vi är 32 (jag) och 33 år gamla.


    Tack så mycket :) Ja, jättekul att vi är på samma dag! Jag har också molvärk ibland. Med dottern var jag lite illamående endast i början men sedan ingenting så du kanske också klarar dig ;) Jag ammar ju fortfarande så mina bröst ömmar inte än, vi får se om det kommer att ändras.

    Har ni berättat för några än? Vi har endast till våra mammor, resten får vänta. Jag är 34 och min man 37 och vi bor i Stockholm.
  • Nube
    Hesge skrev 2019-02-02 10:52:53 följande:

    Hej på er alla!

    Jag är 33 år och bor i Stockholm. Vi väntar vårt första barn som är BF 29 september, men skatten kan lika väl komma i oktober :)

    Är just nu i vecka 6 (5+5).

    Några andra mammor i samma stad?


    Stockholm här med! Är 34 och har en dotter på 7.5 månad.
  • Nube
    millow skrev 2019-02-02 11:19:06 följande:

    Jag bor i Stockholm och har bf 30/9 :) Är 31 år och har en dotter på 5 månader.


    Noanda skrev 2019-02-02 11:22:12 följande:

    Stockholm här ockdå! BF 7 oktober, har en dotter på 9 månader.


    Ser att ni också har små bebisar! Min dotter är 7.5 månad nu och vi väntar vårt andra barn. Hur mår ni?
  • Nube

    Jag har inte heller många symptom.. är trött (men kan även vara dottern som vaknar på nätterna men tröttheten känns intensivare), ganska mycket molvärk speciellt när jag ligger på sidan och på nätterna, kissar ofta.. jag hade illamående men nu nästan ingenting. Är så orolig att nåt är fel. Ska också ta digitalt imorgon och hoppas få 3+ då.

  • Nube
    Etta skrev 2019-02-05 10:54:29 följande:

    IInte hänt så mycket mer, inget mer i trosorna men fortfarande lite brunaktigt när jag torkar mig. Jag har erfarenhet både av missfall som började såhär men också blödning i min graviditet med dottern som ej var någon fara. Så kan ju betyda vad som helst! Så jobbigt att inte veta! Är dessutom utomlands just nu fram till helgen. Åååh vad jobbigt detta blev!


    Hej, hur mår du nu? Hoppas att allt är bra! När hade du vul?
  • Nube
    Millov skrev 2019-02-05 14:18:36 följande:

    Hej!

    Jag plussade i förrgår och enligt preglife bf 9okt...får se hur det stämmer när man väl ska till mvc :)

    Vi har försökt 5 år och var precis på väg att påbörja vår IVF behandling efter x antal tester, infomöten osv. :)

    Såklart livrädd att något ska gå fel och än känns det väldigt overkligt och jag vet inte riktigt alls vad jag ska känna faktiskt. Men symptom är ömma bröst, svullen mage som beter sig som magkatarr och lite liknande mensvärk ibland.


    Stort grattis! Vad kul att ni lyckades nu precis innan ivf!

    Jag har en dotter som kom via ivf och nu är jag gravid igen men denna gång lyckades vi själva. Aldrig hänt förut! Helt galet och fantastiskt!
  • Nube
    Lisa blåklocka skrev 2019-02-06 12:50:15 följande:

    Hej alla fina,

    Jag plussade den 1 Februari, lyxade till det med det dyraste clearblue-testet ;) efter att ha sett knappt synbara streck på vanliga test-stickor.

    bf beräknad i slutet av Oktober. Lyckan enorm! Känns som om jag klivit ombord på ett äventyr och allt känns så spännande och nytt.

    Ta hand om er

    L


    Stort grattis! Det är verkligen ett äventyr :)
Svar på tråden BF oktober 2019!