• Frekvens

    Vi som försöker bli gravid efter missfall/ma!

    Blev överraskad av att jag hade ägglossnings-flytningar igår, 16 dagar efter mitt missfall. Jag har också fått massa finnar och varit nedstämd så allt stämmer hur jag brukar må inför ägglossning! Vi tänker nog försöka direkt denna gång, sist väntade vi en mens.

    Har alltid sagt att jag inte vill ha en decemberbebis. Men nu vill jag inget hellre, det spelar ingen roll längre. Hoppas! <3

  • Frekvens

    Mitt missfall startade den 7/2 men har fortfarande inte fått min mens. Efter första missfallet så kom mensen på dagen. Så nu vet jag inte om mensen är förskjuten eller om jag faktiskt lyckats bli gravid igen. Ska testa mig på söndag för att se.

  • Frekvens

    Tyvärr inget plus denna månad, mensen kom på dag 41. Skönt att veta att den är igång som den ska. Hade inte så höga förhoppningar på att pricka rätt direkt missfallet. Men ser fram emot nästa ägglossning! <3

  • Frekvens
    pandarinen skrev 2019-04-13 19:16:08 följande:

    En fundering- hur lång tid tog det för er innan mensen kom tillbaka efter missfall? Jag fick tidigt missfall v7 för två veckor sedan. Hade jag inte blivit gravid skulle min mens komma nu i helgen. Jag har tagit gravtest- första visade fortfarande gravid, men idag visar det negativt. 

    Vad är normlat, kommer mensen komma nu till helgen/ nästa vecka?  Eller räknar jag nu på min cykel 28 dagar från första blödningen på MF? Så att jag istället borde ha äl denna helg? 

    Och att ev mens dyker upp om två veckor? 

    Vill så gärna bli gravid igen. 


    Det är så individuellt. Mitt första missfall 30 dagar, andra missfallet 42 dagar.
  • Frekvens
    pandarinen skrev 2019-04-13 19:57:50 följande:

    Jag borde alltså räkna missfallet som "mens" och räkna utifrån det då- 28-35 dagar typ. 


    Ja, så har jag räknat!
  • Frekvens
    Micka! skrev 2019-04-15 05:39:52 följande:

    Det var negativt, men det är ju bim - 6 idag, så får se hur det utvecklar sig.......


    Då finns det ju verkligen hopp. :) Håller tummarna för dig!
Svar på tråden Vi som försöker bli gravid efter missfall/ma!