Inlägg från: Soligtochfint |Visa alla inlägg
  • Soligtochfint

    Vi som har ett eller flera MF/MA i bagaget och kämpar för ny graviditet

    Hej, har två missfall bakom mig. Plussade igen på midsommar dagen, blev glad men oron tog över direkt! Blev verkligen så rädd att få ett missfall igen och det ser tyvärr ut att vara på gång redan...:( har testat positivt med cb digital som visar 1-2, och har visat samma i 1,5 vecka nu, misstänkte ett nytt missfall direkt och idag på eftermiddagen började jag blöda lite smått. Allt hopp är ute och jag känner mig så himla dålig....3 graviditeten och 3 missfallet :(

  • Soligtochfint
    UndrandeSökare skrev 2019-07-02 21:49:37 följande:

    Jag beklagar dina 3 missfall, jag har haft 6st så jag kan förstå hur jonbigt det känns.

    Jag vet inte om du vet om det, men när man haft 3 missfall i rad så kan man få en missfallsutredning genom Landstinget. Det är bara att ringa Kvinnokliniken på närmaste sjukhus, och säga att ni vill göra en utredning. Det kan vara flera månaders kö, så hör av er så snart som möjligt till dem.


    Vad gör man vid en sån utredning? är såpass ung än så jag känner mig inge stressad. Blir såklart orolig vad det beror på. Men jag å killen har bara kört på och så blir det som det blir, känns som det skulle bli så ?seriös planering? om ni förstår hur jag menar. Har googlar lite hur en sån utredning går till men hittar ingen bra information
  • Soligtochfint

    Vid mitt förra missfall så kom det två eller tre stora klumpar som jag förstod var ?bebisen? och en liten moderkaka, då förstod jag liksom att nu är allt ute. Men den här gången har det inte kommit några klumpar, så nu blir jag lite orolig att det inte har kommit ut som det ska, gjorde ett gravtest igår som var lite svagare än dom tidigare. Är det någon som vet om det ?ska? komma klumpar för ett missfall så att allt är ute? Vill också tillägga att första dagen jag blödde hade jag så himla ont över hela nedre magen, och sedan har smärtan suttit mer vid vänster äggstock och strålat ut i låret. Är det normalt?

  • Soligtochfint
    Smlan skrev 2019-07-05 13:31:05 följande:

    Vilken vecka var missfallet i? Det påverkar ganska mycket hur mycket klumpar det blir. Jag fick cytotec i vecka 6-7 och då kom inga klumpar och på efterbesöket visade sig att det fanns mycket rester kvar så jag fick göra en skrapning också.

    När jag fick cytotec i vecka 11 (graviditeten hade avstannat redan i vecka 5-6) så fick jag sjuuukt mycket klumpar. Dock hade jag rester kvar på efterkontrollen ändå. Det försvann med en till cytotec-kur så jag slapp operation då.

    När jag fick missfall bara en vecka efter plus blev det som en vanlig mens. Jag hade inte reagerat om det inte var för att jag tidigare hade plussat och att min mens var en vecka sen.


    Tack för svaret. Jag vet inte vilken vecka, men började blöda lite mer än en vecka efter jag plussade, det digitala gick aldrig över från 1-2, så kan inte varit mer än 4-5 veckor isf. Bör man kolla upp sig efter ett missfall? Vet att jag fick tjata till mig ett ultraljud förra gången jag började blöda.
Svar på tråden Vi som har ett eller flera MF/MA i bagaget och kämpar för ny graviditet