• Siri88

    BIM Mars 2019

    BIM LISTA

    2/3 Love5

    4/3 - Minnie768

    6/3 - Jagerika

    9/3 siri88

    Hoppas in här då mensen är på ingång denna månad också... 3 dagar tidigt. Har fått remiss till utredning men det är 6 månaders väntetid vilket blir mitt i sommaren så minst 8 månader kvar till vi får hjälp och jag vet verkligen inte hue jag ska orka. Borde nog gå mer 5kg i vikt men denna jävla ledsamhet och stress gör att jag inte har ork eller förmåga.. för även on jag räknar kalorier och rör mig så sitter kilona där av envishet.

    Hur gör ni andra för att orka? Jag funderar på samtalskontakt.. Är så imponerad av dig ?JagErika? att du låter så positiv :)

  • Siri88

    Helsingborg, har fått remiss från min gynekolog.. riktigt segt och så tråkigt att få höra ?ja och sen måste de ju ta de som är äldre först?.. jo det kan jag ju förstå men ja..

    Jag tränar 3 gånger i veckan så det är inte att jag inte tränar.. Antar att jag tappat orken och hoppet bara. Kommer säkert tillbaka igen men just nu är det fan botten.

  • Siri88

    Efter en konstig och kort mens (endast 3 dagar) dock fortfarande värk i magen har jag äntligen lyckats samla ihop lite hopp inför nästa ägglossning. Denna gång ska jag dock använda progesterAll, någon annan som använt eller använder sig av det?

  • Siri88
    Love5 skrev 2019-02-11 21:11:57 följande:

    Har använt ProgesterAll i flera år då jag har lågt progesteron. Har trots min ålder (42) blivit gravid två ggr inom det senaste halvåret, men tyvärr fått missfall båda gångerna. Har använt då ProgersterAll 2ggr/dag, fick nu rådet av min läkare att öka till 3ggr/dag vid graviditet.


    Åh så glad jag blir att höra att det kanske funkar, även om det gör mig ledsen att höra om missfallen. Hur ska man fortsätta använda den om man blir gravid? Håller tummarna för dig!
  • Siri88

    Idag fick jag glad gubbe på äl-testet! Trodde nästan inte den skulle komma! Vi hade sex igår också blir det att få till det både idag, imorgon och övermorgon, så hoppas vi att det tar sig denna månad. Ska också köra igång med progesterAll om någon dag. Dock orolig, har inte det klassiska ägglossningssekretet. Bain 9/3 :)

  • Siri88

    Har börjat fundera på om det här med pH värde kan påverka spermierna förmåga att överleva i slidan? Ligger på ett för högt ph-värde med hemmatesterna.. ska kontakta gyn på måndag. Någon som varit med om liknande?

  • Siri88
    Seseli skrev 2019-02-27 15:07:11 följande:

    Har inte varit inne på ett tag, hur går det för alla? Några som plussat än?

    Jag har BIM om 3 dagar, tog ett tidigt test imorse för var nyfiken men det var såklart väldigt negativt..


    Tråkigt med negativt test men det finns ju hopp än!

    Själv är jag bara på äl+3 och väntan går så långsamt. Värsta är att man inbillar sig så mycket!

    Hur länge har ni försökt?
  • Siri88
    Seseli skrev 2019-02-27 15:43:26 följande:

    Detta är bara försök nr 2, hoppade från februari-tråden hit. 

    Mina andra barn blev till på första försöket så trodde det skulle ta sig direkt nu med men jag har ju iof blivit äldre oxå :)


    Håller tummarna för att det tar sig snart för dig! Denna väntan och kamp är jobbig och påfrestande för både kropp och knopp!
  • Siri88
    Seseli skrev 2019-02-27 16:17:58 följande:

    Tack snälla! Blir det inget nu så tänker jag pausa verkstaden och komma i form inför sommaren istället :) Har du försökt länge?


    Vi är uppe i året av försök och väntar på att bli kallade till utredning, dock lång väntetid så vi försöker naturligt till dess med alla möjliga hokuspokus hjälpmedel;D
  • Siri88
    Malin888 skrev 2019-02-27 17:24:11 följande:

    Kör du epa-glandin ?


    Nej just nu kör jag med protesterAll, hoppas det ska ta bort mina spottings. Blir det inget denna månaden tänkte jag börja med munkpeppar. Har du testar epa-glandin?
Svar på tråden BIM Mars 2019