• Missempi

    BIM Mars 2019

    Siri88 skrev 2019-02-04 20:31:51 följande:

    BIM LISTA

    2/3 Love5

    4/3 - Minnie768

    6/3 - Jagerika

    9/3 siri88

    Hoppas in här då mensen är på ingång denna månad också... 3 dagar tidigt. Har fått remiss till utredning men det är 6 månaders väntetid vilket blir mitt i sommaren så minst 8 månader kvar till vi får hjälp och jag vet verkligen inte hue jag ska orka. Borde nog gå mer 5kg i vikt men denna jävla ledsamhet och stress gör att jag inte har ork eller förmåga.. för även on jag räknar kalorier och rör mig så sitter kilona där av envishet.

    Hur gör ni andra för att orka? Jag funderar på samtalskontakt.. Är så imponerad av dig ?JagErika? att du låter så positiv :)


    Halloj!

    Oj!, så länge!, vart är de någonstans?

    Vad tråkigt att du känner dig nere :/

    Jag försöker göra massa andra roliga grejer och träning tycker jag är superviktigt för att få fart på dopaminet. Förstår att det är jobbigt att börja med det när man är trött å ledsen, men kanske du har en kompis du kan träna med eller börja hemma lite?

    Kram
  • Missempi
    Siri88 skrev 2019-02-04 21:37:44 följande:

    Helsingborg, har fått remiss från min gynekolog.. riktigt segt och så tråkigt att få höra ?ja och sen måste de ju ta de som är äldre först?.. jo det kan jag ju förstå men ja..

    Jag tränar 3 gånger i veckan så det är inte att jag inte tränar.. Antar att jag tappat orken och hoppet bara. Kommer säkert tillbaka igen men just nu är det fan botten.


    Ja de förstår jag verkligen! Väldigt lång väntan när man redan känner att man väntat länge nog! Hur länge har ni försökt då? Jag e inne på 9e å bim på torsdag.

    Ja okej jag förstår, jag jobbar som kost & träningskonsult och det är många som kommer i en nedåt spiral för att man just inte tränar ;) men då har du det läget under kontroll iaf! :)

    Har ni funderat på utredning privat? Vet inte vad de kostar men kanske runt 5tusen, de kanske blir värt om man inte orkar vänta.

    Annars vårdcentralen kanske kan slussa till samtalsterapeut.

    Man får faktiskt va på botten ett tag för att sen kunna komma upp igen på toppen!! Ta tid att pyssla om dig själv.
  • Missempi

    BIM LISTA

    1/3 Malin 888

    2/3 Love5

    3/3 Funderar81

    4/3 Minnie768

    6/3 Jagerika, Honsomlängtar

    7/3 QueenS, Missempi

    9/3 Siri88

    10/3 Kakan32

    Nu plussar vi hörni:)

Svar på tråden BIM Mars 2019