• Jilo

    BIM Mars 2019

    Fick äntligen mens idag på cd 33 mot vanliga 28 så hoppar in här! Hade MA i december, och i januari tyckte jag både mens och äl var konstiga, så hade inga större förhoppningar utan har bara gått och väntat på nästa försök!

    Pga av våran ålder blir det bara det här, och eventuellt ett eller två till försök. Har en liten som blir två i slutet på året och tycker det vore bra för honom med ett syskon i nära ålder, typ max runt två års skillnad. Lyckas det inte snart är det kanske bättre att inse att tåget gått, hur underbart det än skulle ha varit..

    Stort lycka till alla!

  • Jilo

    Båda är cb digitala ägglossningstest, det lila är det som ska börja blinka med en glad gubbe innan den vanliga gubben. Båda är doppade i samma urin. Någon som förstår hur det kan bli så här??

  • Jilo
    Jsv17 skrev 2019-02-18 08:57:33 följande:

    Men jisses va konstigt!

    Det enda jag kan komma på är att du inte doppade den negativa tillräckligt länge i urinen eller nåt så det blev för svag koncentration typ... men verkar ju också väldigt osannolikt. Jag hade gått på att du har äl tror inte den blir falskt positiv, jag hade kontaktat clearblue för jag tror det är något fel på den lila stickan, sååå konstigt tänk om du bara använt de lila och missat äl?! Så galet ju...


    frugr95 skrev 2019-02-18 08:11:44 följande:

    Googlade sönder detta direkt hahah.. men har du använt teserna under flera cyklar eller är detta första ägglossningen?

    Jag använder den LILA och enligt clearblues hemsida har ju båda samma känslighet. Men sen beror det ju på mängden östrogen och när LH-toppen är.. ah, jag försöker typ bli klok påt men det låter skumt!

    ?En del kvinnor får inte resultat för dagar med hög fertilitet, utan enbart dagar med maximal fertilitet. Det kan bero på att östrogennivån inte är tillräckligt hög för att detekteras av testet eller så började de testa för sent.?

    Står det ju om den LILA på hemsidan.. jag tänker att om du testar med båda imorgon och ser resultatet där om den lila kanske visar MAXIMAL och den rosa visar en glad gubbe också??


    Jagerika skrev 2019-02-18 07:56:24 följande:

    Men oj! Vad knepigt!! Prova en till sticka från den lila och se ifall det blir samma? Man ska ju kunna lite på dom testen tycker jag! :O


    Ja, jättekonstigt! Bilden är från igår kväll men i morse var resultatet exakt samma...Testar varje morgon med lila (andra cykeln jag använder det testet) och varje kväll med rosa (sammanlagt 8:e cykeln). Blev fundersam när jag tyckte det lila ökade i flera dagar och kunde inte bestämma mig för vilket test igår kväll (eftersom det lila visar tidigare) och tog båda :) Tänkte först att det måste vara fel på lila för kontrollstrecket är ju svagt också, men sedan började tvivla på rosa istället, det är ju egentligen alldeles för tidigt för äl. Men kan det verkligen visa falskt positivt två dagar i sträck? Äl-känningar har jag iaf. Konstigt, men jag åker och köper en ny förpackning av varje så får vi se ikväll :D Inte för att det egentligen spelar någon roll, det är väl bara att mysa på ca varannan dag, och behöver egentligen inte tester längre, men tycker det är intressant ändå :)
  • Jilo
    Jagerika skrev 2019-02-18 19:50:35 följande:

    Idag är ingen bra dag. Förlåt för lite negativt prat men jag vill bara skriva av mig lite <3

    Imorgon fyller jag 27 år och vi började försöka för 1 år och 2 månader sen och fortfarande inget plus. Jag känner mig gammal, misslyckad och förtvivlad. Trodde jag skulle ha barn redan vid 25 men min dåvarande sambo var otrogen med två andra tjejer, under tiden vi pratade om att skaffa barn. Allt gick i kras. Som tur var träffade jag min nuvarande underbara sambo ett halvår senare. Fortfarande skör efter allt som hände men han fick mig att se allt på den ljusa sidan igen! Efter 1 år tillsammans flyttade vi ihop och bara några veckor efter inflyttarn så slutade jag med mina piller. Jag va så jävla lycklig! Tänkte att jag skulle äntligen få bli mamma vid 26 år. Det blev ingen bebis vid 26 år och i morgon har det gått ytterligare ett år. Vi har fått godkänt för utredning men det kommer dröja ca 3 månader dit och sen då? Tänkte om vi inte ens kan få barn. En barnlös 27 årig tjej som är lågutbildad pga av dåliga förhållanden till både skola och familj. Jag är så glad att jag idag har min sambo och mina vänner men framförallt min mamma som fått stå ut med så mycket! Jag vill kunna ge min sambo titeln pappa och min mamma titel mormor. Men det verkar ju dröja :( jag kanske är känslig för jag har ägglossning just nu men det känns förjävligt! Jag har fast jobb, hus, ny bil och en underbar sambo så ska egentligen inte klaga. Men den där biologiska klockan tickar hål i huvudet på mig att jag snart bryter ihop! Förlåt tjejer men ni verkar så fina allihopa så känns bra att kunna skriva av sig här <3


    Grattis på födelsedagen! Hoppas det känns lite bättre idag även om jag verkligen förstår dig <3 Har ju sett dig i flera trådar och hoppas verkligen att du får ditt plus snart!

    Såg att du undrade över EPA-glandin. Jag hade i höstas fem misslyckade försök bakom mig när jag gick igenom en låda och hittade mina gamla kosttillskott som jag slutade äta sist jag var gravid. I lådan låg vad jag förväntade mig och något jag glömt bort, EPA-glandin. Började genast äta dom och blev gravid...Kan ju såklart vara en slump! Men nu när jag fick min mens så började jag äta dom igen, man kan ju alltid hoppas :)
  • Jilo
    Jagerika skrev 2019-02-19 08:56:52 följande:

    Tack så jättemycket! Det värmer verkligen <3 ja jag hoppas dessa tabletter funkar! Har även köpt tabletter åt mannen så vi får en extra boost med zink och magnesium till honom :D ska man sluta äta EPA tabletter nu vid ÄL? Vet du det? För det verkar inte som det är nått dåligt med dom? Tog ingen i morse för jag visste inte!


    Hm, vet inte, men jag har hört att de hjälper ägget att fästa så jag har dom andra gångerna ätit till positivt graviditetstest. Sedan kanske de går att äta vid graviditet också, har ju inte kollat utan då bytt ut dom mot andra gravidtillskott.
  • Jilo

    För er som undrade över mina konstiga ältester. Köpte nya både lila och rosa, och testade ALLA fyra igårkväll! De lila var identiska med varandra, och samma med de rosa, så det verkar inte ha varit nåt fel på dom? :0 De lila hade ökat ännu lite till i styrka och de rosa var nu negativa, och lite svagare än tidigare. I morse var det rosa ännu lite svagare så tyvärr kan dom kanske stämma. Tänker att om äl kommer så tidigt så har inte ägget hunnit växa till sig tillräckligt? Och spermierna borde vara av sämre kvalitet då vi haft en veckas sexuppehåll vid mens. Nu blev ju sonen iofs kanske till på en sån här tidig äl sägs det, men jag hoppas kroppen gör ett nytt försök om en vecka ca. Kan tillägga att jag har haft sekret och ont i magen som jag brukar vid äl (och illamående och ökad lust), och igårkväll hade jag i ett par timmar jätteont och sedan inget. Och fortfarande inget...Ska bli spännande vad temp och lila tester säger imorgon!

  • Jilo
    MaoaM skrev 2019-02-26 06:31:17 följande:

    Bah! Jag smäller aaaav!

    Så jäkla skönt herregud! Innan jag tog testet mådde jag illa å tänkte att jag va så trött på min kropp som bara jäklas. Bim - 4 enligt flo

    Angående mola är jag inte rädd för det, rädd för missfall. Kommer ha ångest inför varje ultraljud, rädslan att se en tom livmoder igen är stor. Men ännu värre se nån vars hjärta sluta slå.

    Någon mer som ska testa idag?


    Åh vad glad jag blir, stort grattis!!! :) Jag tror vi har skrivit i samma tråd om mf i början på året? Blir så glad för din skull!
  • Jilo

    Vet inte vad min kropp och/eller ägglossningstesterna håller på med just nu...Igår på cd 13 kom äntligen blinkande gubbe (men nu ville jag inte ha den längre utan ställde mitt hopp till förra veckans glada gubbe). Samtidigt var det sista testet såklart, så köpte ny förpackning och testade igen på eftermiddagen - negativt?? Tänkte att datorn i behållaren kanske måste lära känna min kropp först? Så tog på kvällen, som jag alltid gör innan sängdags, med både gamla och nya. Nya var fortf neg men på den gamla var det en blinkande gubbe. Var sjukt arg på min sambo men då det var många dagar sen vi hade sex sist så vågade jag inget annat än spela med på hans invit igår, tack vare den blinkande gubbjäveln. I morse var båda testerna negativa....!!! Fattar noll men ställer mitt hopp till förra veckan.

  • Jilo

    Så drabbades man av värsta illamåendet i eftermiddags och fortfarande. Men jag har ju tyvärr vräkt i mig massor med godis så det kan ju vara det...

  • Jilo
    Jsv17 skrev 2019-02-27 08:50:44 följande:

    Äntligen! Jag räknar äl som idag då jag är ganska säker att det var gränsfall positivt redan igår så tror ägget släpper ikväll


    Sådärja!!! Härligt! Själv har jag så blanka (rosa digitala) som aldrig förr... :)
  • Jilo
    jamåduleva skrev 2019-02-28 18:52:52 följande:

    Tydligt ju! :D JÄVLAR. Jag kommer dö den dagen jag plussar, så som jag svettas när andra gör det, haha.


    Hahaha vad gulligt! :)
  • Jilo
    MaoaM skrev 2019-03-02 17:48:53 följande:

    Idag ska jag berätta för min sambo! Har hållt mej ända sen i tisdags, han är så otroligt disträ trots att jag förklarat när jag ska ha mens osv.

    Vi ska ut och äta på finfin restaurang och har barnvakt. Tog ett test nu igen bara för att se så. Det inte hade hänt nåt dumt ????

    Har rätt mkt ont i magen alltså, känner inte igen det alls. Vet ju att det är vanligt men är ändå orolig :(

    Enligt 1177 är jag i vecka 5 idag. Räknar cb den aktuella graviditeten?


    Ja, det gör cb :) Ha såå mysigt ikväll! Ska du berätta innan eller efter dryckesbeställningen...?
  • Jilo
    Grumpycavat skrev 2019-03-02 09:27:07 följande:

    Idag skiftade min monitor om till MAXIMAL!

    Snacka om kort stegring, "Låg" till i förrgår, då slog den om till hög, och idag MAXIMAL. 

    Detta bekräftar ju det jag tidigare trott, att ÄL kommer något tidigare, samt att stegringen är kort. 

    Så dålig tajming också, min sambo jobbar ikväll, och jag jobbar på dagen. Hoppas jag lyckas hålla mig vaken. :)


    Be honom väcka dig, är ju ett jättemysigt sätt att vakna på...!
  • Jilo
    Anonym (Senistarten) skrev 2019-03-08 14:30:33 följande:

    Jag kunde inte hålla mig utan tog test redan idag


    Tänkte precis säga att extrem trötthet och andfåtthet är båda vanliga symptom så det låter lovande...Men grattis!!!
  • Jilo

    Hej, här kommer en uppdatering om någon undrade vilket av cb:s digitala ältester det var som stämde :) Det var den rosa, den som gav en glad gubbe direkt efter mens. Exakt 16 dagar senare kom mensen! Tyvärr hann jag med ett test på morgonen som visade positivt, vilket det även var i tre-fyra dagar till. Men nu är det omladdning! Osäker på om nya bim blir i mars eller april med tanke på hur ägglossningen var nu senast så hänger väl kvar här ett tag till så länge :)

    Stort grattis till alla plussare!

  • Jilo
    Lyra78 skrev 2019-03-12 08:52:00 följande:

    Tråkigt att höra! Fick du ett tidigt missfall?


    Antar det, men det var inte så farligt. Eftersom jag hade tagit negativa tester några dagar innan, samt tempen sjunkit dagen innan så var jag beredd trots plusset (som dessutom var ganska svagt om än fullt synligt). Det var inte så mycket tråkigare än som vanlig ovälkommen mens...Bara jobbigare med smärtor och myyyycket blödning. Har varit lite låg och känslig men det kan man ju som sagt vara ändå, och det var förra veckan så nu är vi på banan igen och räknar ner till äl :) Hur går det för dig? :)
  • Jilo

    Har haft äl för några dagar sedan så nu är det bara väntan kvar. Jag tycker tvärtemot många andra att denna andra hälften av cykeln är mycket lättare än första :) Känner mig glad och förväntansfull! :) Dock hamnade bim på 1/4 så det är dags för mig att hoppa till nästa tråd. Jag önskar er alla, både ni som redan plussat och ni som fortfarande väntar, stort lycka till! Må vi INTE ses i nästa tråd :)

Svar på tråden BIM Mars 2019