• Jagerika

    BIM Mars 2019

    minnie768 skrev 2019-02-22 11:18:02 följande:

    Ja så kanske det kan vara. Nu vill den att jag ska läsa instruktionsboken för att jag fått "hög" i mer än 10 dagar. Men tempen har inte gått upp ännu så har inte haft ägglossning. Var inne ett tag på att den inte känt at äl för att jag bara testar på morgonen, har alltid testat på em innan. Men då hade ju tempen ökat.

    Så jag väntar tålmodligt :)

    Har du börjat med din nu?Jag förstår det! :) Jag tog 1 tablett de första dagarna, sen ökade jag till 2/dag, stod ju att man kan ta 1-2/dag :P Hr du läst någonting om att det kan påverka ägglossningen? Tänker eftersom min lyser med sin frånvaro än så länge..


    Okej jag har tagit 2 varje dag :) nej det borde inte göra så ÄL strular, det finns ju ingenting i dom som ändrar ägglossningen? Min ÄL kom precis när den skulle och har inte märkt nån skillnad alls än, lite piggare kanske men annars inget :)
  • Jagerika

    Igår började jag få mensvärk som kommer och går. Känner det fortfarande idag, och är bara på ÄL+5 eller 6. Ska alltså ha mens om 10 dagar ungefär! Tror ni det är bra eller dåligt?

  • Jagerika
    frugr95 skrev 2019-02-24 14:33:02 följande:

    Jag tror det är bra tecken!! Kan vara ägget som sätter sig nu :)


    Tror du det? Har inte fått mensvärk såhär tidigt efter ÄL utan den brukar komma smygandes några dagar innan mensen! Så spännande detta :D
  • Jagerika
    Malin888 skrev 2019-02-24 15:04:17 följande:

    Skulle va coolt om epa-glandin funkade för dig! Visst har du ätit det nu första gången?


    Ja varje dag har jag tagit 2 tabletter ihop med mittvalkvinna :) började CD7 tror jag och fick ÄL CD19 så det borde hunnit göra nån nytta kan man tycka :)
  • Jagerika
    Jsv17 skrev 2019-02-24 15:52:52 följande:

    För min del hade jag sett det som bra, jag har bara mens/molvärk tidigare än nån dag före mens när jag är gravid, var just det som gjorde att jag testade äl+10 nu sist


    ÄL+10 för mig är på fredag så kanske ska smygtesta då haha! :)
  • Jagerika
    frugr95 skrev 2019-02-24 16:19:04 följande:

    Omg va spännande!! :D min blödning har avtagit nu under dagen och har ÄL+9 på fredag, så då kanske vi får smygtesta samtidigt ;)


    Ja det vore kul! :D det är kanske en nidblödning du har nu eller vad tror du?
  • Jagerika
    frugr95 skrev 2019-02-24 17:21:45 följande:

    Ingen aning faktiskt :/ hoppas ju på det! Man blir alltid orolig när kroppen gör något avvikande haha :) får vara tålmodig!!


    Ja så det inte var en tidig mens liksom! Det hade ju varit riktigt tråkigt :/ jag skrev ju förut att jag känner mensvärk men nu har det liksom *pirrat* eller *kittlats* i magen, det har jag då aldrig känt förut haha! :)
  • Jagerika
    Malin888 skrev 2019-02-24 21:59:50 följande:

    ok! jag har grym mensvärk och bim samma dag som dig nu känner att jag inte är gravid så satt fram min bim till 26/3 men beställt epaglandin nu också. Jag tror faktiskt på det! känns intuitivt och vetenskapligt som en jäkligt bra grej!

    Jag mena vi dricker ju vatten för vi behöver det så varför inte ta tillskott för att en graviditet ska må bra och fungera :)

    kul om du blev gravid nu med det :)


    Jag har inte Bim fören 6-8 mars nånstans där så inte riktigt samma Bim! Men ja ibland känner man ju stt det inte blir något tyvärr :/ jag är bara på ÄL+5 idag och har lätt mensvärk så hoppas det är ägget som fäster där inne :D ja jag ska fortsätta med glandinet även om det inte blir nått för det verkar så bra för kroppen :) jag får uppdatera dig om hur det går! Tänkte ta första testet på fredag då är jag på ÄL+10 och jag är alltid så nyfiken varje månad haha :)
  • Jagerika

    Jag mår så SJUKT illa idag, mensvärken har blivit starkare. Runt hela höften och ryggslutet värker liksom! Trodde jag skulle spy när jag vaknade och det sitter i än och har precis kommit till jobbet. Man kan väl inte börja må illa redan nu på bara ÄL+6-7? Mår verkligen skitdåligt.

  • Jagerika

    Jag mår så SJUKT illa idag, mensvärken har blivit starkare. Runt hela höften och ryggslutet värker liksom! Trodde jag skulle spy när jag vaknade och det sitter i än och har precis kommit till jobbet. Man kan väl inte börja må illa redan nu på bara ÄL+6-7? Mår verkligen skitdåligt.

Svar på tråden BIM Mars 2019