Inlägg från: Anonym (Det sunda förnuftet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Det sunda förnuftet)

    Har vi 25% invandrare?

    Det största problemet i sverige är den splittring som uppstår i samhället när vi får hit tusentals och åter tusentals av outbildade människor som, inte kan språket, inte delar vår kultur, hatar vår religion, anser att kvinnor som inte täcker sitt hår är horor, hatar judar, hatar bögar, har problem med att ta i hand, osv osv.

    Regeringen har bestämt att samtliga av dessa skall stanna här, ta hit sina anhöriga samt få diverse bidrag och få garantipension när de blir gammla även fast de inte tjänat in den osv. Man fullständigt öser pengar över dem.

    Vad man förväntar sig få ut av detta är okänt, mer än att knarka godhet och dumpa löner och skapa en nya fattighjon som skall rösta rött.

    Du och jag betalar.

    Det handlar inte om rassism, det handlar om att rädda vad som räddas kan av det rika blomstrande land vi en gång hadde..

    Och så handlar det om RÄTTVISA. Det svenska folkets skattepengar skall gå just till svenska folket i första hand och inte till nyanlända bidragstagare eller till EU eller till korrupta politiker. Det skall gå till skola, polis och sjukvård, underhåll av stambanan och annan infrastruktur. De skall INTE gå till politiska expriment och vårdslös godhet/röstköp. Det skall INTE gå till bidrag till andra länders medborgare. Om de vill komma hit får de stå för sitt eget uppehälle eller stanna där de är!

Svar på tråden Har vi 25% invandrare?