• AndreaBD

    Brukar du, kvinna, "avväpna" mannen för att få honom att bli känslig och svag?

    Och du har inte tänkt på att de kanske bara vill hjälpa honom?

    Herregud, antigen klagar killarna att tjejerna inte vill prata med dem, eller så klagar de på att det blir för djupt. Generellt är det väl ett positivt tecken, det visar intresse. Sedan finns det väl alltid några som överdriver, som med allt.

  • AndreaBD
    Anonym (Toffel) skrev 2019-02-10 15:34:54 följande:
    Frågan är vad som är syftet med "intresset"?
    Att lära känna personen. Vad annars?
  • AndreaBD
    Anonym (Toffel) skrev 2019-02-10 16:06:26 följande:
    Läs TS trådstart igen och återkom.
    Jag HAR läst den, och tycker det är dumheter.
  • AndreaBD
    Anonym (Toffel) skrev 2019-02-10 16:18:40 följande:
    Jaha. Jag är som vanligt när vi "diskuterar" av en annan uppfattning.
    Jaha. Ganska trist om man alltid tror något negativt. Det fanns en annan tolkning, förresten: Kanske känner hon att mannen behöver hjälp och vill hjälpa till? Men det tror du förstås inte, för du vill ju ha något negativt.
  • AndreaBD
    Anonym (Toffel) skrev 2019-02-10 17:17:40 följande:
    Man hatar inte någon som är ointressant.
    Och man börjar framför allt inga trådar om något som är ointressant.
  • AndreaBD
    Anonym (Nej, inte längre) skrev 2019-02-10 17:43:32 följande:

    Jag trodde jag kunde förändra en viss typ av kille som jag tror TS avser. Jag har slösat bort en stor del av mitt liv på det. Men nej. Jag kräks nästan av sådana män numera. Jag försöker gärna förändra en man åt andra hållet, att han blir lite mindre känslig och lite mindre "svag" om han vill ha min hjälp med det och vi älskar varandra. Lära sig säga Nej, inte ta åt sig så mycket och sådana saker. Sådana män hjälper jag gärna, men det TS avser, sådana män kräks jag verkligen på.


    Precis. Och det är ju såna som TS som det gäller då. De mår dåligt, och vissa kvinnor får för sig att de vill hjälpa en sån man. De får dock bara skit för det, och lyckas inte heller, så det är bara att lägga ner det. Men att just männen klagar då, det är löjligt. Det borde vara kvinnorna. Men ännu bättre, så borde de bara ignorera såna män.
  • AndreaBD
    Anonym (Manipulation) skrev 2019-02-10 18:04:26 följande:
    Ytterligare en som inte förstår hur jag menar. Jag pratar om kvinnor som har det sadistiska draget att de försöker dribbla fram och tillbaka med killen för att hon på något sätt tycker det är kul att leka jojo med hans känslor. Sådana finns verkligen.  Men kanske var vanligare innan internet kom. Idag är ju alla så upptagna med sina smartphones och sociala medier/ olika spel så de har kanske inte tid att hålla på så. Men fram till slutet av 90-talet var sådana tjejer vanliga.
    Det finns säkert. Det låter som någon med en personlighetsstörning. Men varför utgå från en liten sjuk minoritet? Lär dig hellre att identifiera såna i ett tidigt skede och undvika dem! Och att sätta gränser och inte gå på sånt beteende.
  • AndreaBD
    Anonym (Toffel) skrev 2019-02-10 18:22:59 följande:

    Som man är man i direkt underläge p ga olika uppfostran.


    Män skulle behöva bli lika cyniska och slipade som kvinnor och inte så förbannat naiva. 


    Vad är det nu för konstig idé?? Olika uppfostran? Löjligt.

    Det är bara att själv skaffa sig kunskapen, dvs. läsa på. Det har jag också gjort.
  • AndreaBD
    Anonym (Manipulation) skrev 2019-02-10 18:24:54 följande:
    Många som håller på så har nog någon diagnos eller lindrigare psykisk sjukdom (kanske utan att själva veta om det), eller så är de psykopater, men tro mig, jag har sett i min upplevelse fullt friska och intelligenta kvinnor som håller på så. Som någon annan svarade så försöker de på något sätt att göra killen emotionellt beroende av henne, för att själva slippa bli lämnade, sedan när de känner att de inte behöver honom längre så dumpar de och skiter i hur han tar det.
    Det är inte så för folk i allmänhet. Du verkar ha särskilt benägenhet att attrahera såna. Så det är bara att analysera vad och hur du gör och låta bli det i fortsättningen. Jag talar av erfarenhet.
  • AndreaBD
    Anonym (Toffel) skrev 2019-02-10 18:42:45 följande:
    Män är intresserade av saker. Kvinnor är intresserade av människor och relationer.
    Kan hända. Men det är inte pga uppfostran. Jag är övertygad om att det är medfött.
  • AndreaBD
    Anonym (Nej, inte längre) skrev 2019-02-10 19:04:48 följande:
    Jag ser sådana som TS (som jag tolkar honom) som väldigt liknande machomän som jag inte gillar. Det som skiljer TS-mannen och en machoman är charm, styrka och utseende. Personligheten utan det är likadan. Arg, krävande, nedlåtande och narcissistisk. Samma person ungefär, bara att den ena har fått några "kvaliteer" som den andre saknar.

    Jag gillar genuint vänliga män. Sådana som också kan vara tafatta och mesiga, och dåliga på tjejer. Vill de ha min hjälp att bli lite tuffare så ger jag gärna den. 
    Precis. Jag har en sån man. Gillar inte alls machotyper. Tycker verkligen inte att de är sexiga heller.
  • AndreaBD
    Anonym (Släta över) skrev 2019-02-11 09:45:22 följande:

    Kvinnor har ju en yta (sköld) i form av smink, löshår, löstuttar, högklackat etc.


    Män rakar sig och kammar håret.  


    Allt det där vill ju bara männen att en kvinna har. Ingen kvinna skulle bry sig om inte männen skulle kräva det.
  • AndreaBD
    Anonym (Manipulation) skrev 2019-02-11 10:09:57 följande:
    Alltså jag tror jag får krupp! Läser ni inte vad jag skriver? Jag har upprepat likt en papegoja nu flera gånger att jag med mitt inlägg avser VISSA kvinnor och inte ALLA! Vad är det som inte går in?
    För att du visserligen påstår att du bara menar vissa, men sedan ändå argumenterar som om det gällde alla?
  • AndreaBD
    Anonym (Valfitt) skrev 2019-02-11 10:31:47 följande:
    Det är ju upp till var och en att ta åt sig.

    Jag blir t ex inte förbannad när en kvinna säger att alla män är potentiella våldtäktsmän för jag känner mig inte träffad. 
    Det tycker jag är ovanligt. De flesta människor skulle nog känna sig inkluderade där och det är ju inte så konstigt heller.
  • AndreaBD
    nihka skrev 2019-02-11 11:36:33 följande:
    Att män bara skulle raka sig och kamma håret är ju en myt. Det finns män som kroppsvaxar sig, färgar håret, gör hårimplantat, plockar ögonbryn, öron och näsa, gör manikyr mm, mm, mm. Och kvinnor som är helt naturella. Och kvinnor som fixar till sig för sitt eget välmående. Alla varianter.
    Kanske det, men det var inte alls det jag pratade om. Vad jag menade var att kvinnor inte håller på med hår och smink och kläder för att de skulle ha ett medfött intresse av det, utan det är verkligen samhällets krav som gör detta. Annars skulle inte så många lesbiska kvinnor strunta i det helt och hållet.
Svar på tråden Brukar du, kvinna, "avväpna" mannen för att få honom att bli känslig och svag?