• Anonym (D)

    Brukar du, kvinna, "avväpna" mannen för att få honom att bli känslig och svag?

    Anonym (Manipulation) skrev 2019-02-10 18:14:39 följande:
    Fast hon har en poäng. Visst ska män ha rätt att få vara/visa sig svaga och känsliga ibland, men det är bra mycket bättre om kvinnor uppmuntrar mannen att bli stark och mindre känslig för vad andra tycker och tänker eller för kritik. Att få honom att bli mer självständig. De flesta kvinnor gör ju tvärtom. Försöker istället trycka ner honom genom att påtala alla hans brister och få honom att tappa tron på sig själv som man. En man ska inte få vara manlig i dagens feminiserade Sverige. Se bara på ensamstående mödrar som har mesta delen av vårdnaden. Ofta försöker de få sonen att inte bli likadan som pappan (som förmodligen  var för manlig för deras smak) och uppfostra honom att bli mer som mamman (dvs som en kvinna.

    Jag har själv växt upp med en ensamstående mor och hon försökte verkligen avmaskulinisera mig hela barndomen och uppväxten. Jag fick gå i fula och töntiga kläder som jag blev mobbad för i skolan. Jag fick inte bli arg eller visa ilska, för då var jag "precis som min pappa". Allt manligt skulle undertryckas så jag skulle bli en feminin mes, Behöver jag nämna att morsan var vänsterpartist?
    Du är alltså offer för en frånvarande pappa? Ni killar som hela tiden skyller på kvinnorna, varför ser ni inte pappans roll i er uppfostran?
  • Anonym (D)
    Anonym (Manipulation) skrev 2019-02-10 18:27:22 följande:
    Det borde väl i så fall morsan ha förstått, men hon ville inte att jag skulle träffa honom och när jag ville försökte hon förhindra det. Hon var ett tag tillsammans med en undergiven man som lydde hennes minsta vink och knappt verkade ha någon egen vilja, och en sådan är ju ingen bra manlig förebild.
    Det var din pappas ansvar att se till att ni fick träffas. Varför ville han inte ta ansvar för sitt barn?
  • Anonym (D)
    Anonym (Toffel) skrev 2019-02-10 18:38:28 följande:

    Nu var det ju hans mamma som valde att behandla honom illa  pga pappan. mamman hade ett VAL. Varför ser kvinnor här på forumet aldrig kvinnans ansvar?

    Inlägg #140.


    Jag hade en kompis när jag växte upp som straffades av mamman för att han var lik sin pappa och hans storasyster blev istället favoriserad på de mest utstuderade sätt. Han tog livet av sig i vuxen ålder.


    Och vad gjorde då pappan när mamman  behandlade honom illa? Han verkade ju inte ens vara med i bilden.

    Det är ett av de stora problemen idag, att män inte tar sitt ansvar för sina barn. Det är ju extra  viktigt om man anser att mamman är dålig för barnen.
  • Anonym (D)
    Anonym (Manipulation) skrev 2019-02-10 19:29:22 följande:
    Vad säger du då om att kvinnan (mamman) oftast drar det längsta strået vid vårdnadstvister? Det måste ju bero på att kvinnor inte ser papporna som lämpliga vårdnadshavare, eller att samhället inte gör det. Hur ska män (pappor) som nekas att få träffa sina barn på egna villkor, kunna ta sitt ansvar? För ni menar väl inte att de ska tvinga mammorna att lämna ifrån sig barnen, och hur ska det i så fall gå till?
    En pappa förlorar inte vårdnaden om sitt barn om han är en bra pappa. 
Svar på tråden Brukar du, kvinna, "avväpna" mannen för att få honom att bli känslig och svag?