Inlägg från: Anonym (MILFEN) |Visa alla inlägg
  • Anonym (MILFEN)

    Närmar mig 40 och märker av ett socialt ointresse från män

    Anonym ("Socialt" intresserad) skrev 2019-02-11 17:32:31 följande:

    Jag är en ung man som är knappt 30.
    På senare år har jag tydligt märkt att jag själv har blivit alltmer intresserad att umgås med och vara social tillsammans med lite mer mognare kvinnor. Intresset gäller också för flera av mina jämnåriga polare.
    Helst de som vi finner attraktiva och som vi brukar betrakta som "milfiga".
    Självfallet kan jag utan omsvep erkänna att mitt intresse att umgås socialt ökar om det finns chans, eller åtminstone att jag har anledning tro att det kan komma en chans, att ligga med denna milf.
    För mig och för oss känns det som en helt naturlig motivationsfaktor till att umgås socialt.


    Vad är det hos en MILF som är tilltalande? Är det sexigt att hon är mamma och har fött barn? Är det den rent fysiska mognaden som kan synas, alltså små ålderstecken? Är det hennes samlade visdom, att hon vet mer än yngre (och då menar jag inte sexuellt)? Eller tror yngre män att lite äldre kvinnor ska gå med på fler saker i sängen? Jag skulle vilja förstå vad det är du och dina polare egentligen traktar efter för att jag vill kunna hantera den typen av intresse på ett bra sätt. Om jag blir attraktiv för yngre män för att jag är en vis kvinna (och snygg)så känns det smickrande, men blir jag uppvaktad för att männen har sett porrfilmer där MILFAR gör något sexuellt (analsex kanske?) som yngre kvinnor inte går med på, då tycker jag inte att det känns lika smickrande.
  • Anonym (MILFEN)
    Anonym ("Socialt" intresserad) skrev 2019-02-12 15:27:15 följande:
    Jag gillar att ha en positiv livssyn och positiv syn på andra människor, särskilt på tjejer och kvinnor.
    Du verkar gilla att se ungefär tvärtom på livet och på människor, eller åtminstone på mig?

    Det som tänder mitt intresse hos en tjej eller kvinna är inte särskilt unika saker utan förmodligen rätt så vanliga och traditionella.
    Olika killar gillar bara lite olika inriktningar. Vissa föredrar blonda andra mörka, en klassisk skiljelinje mellan olika killar är att vissa föredrar bröst medan andra mera gillar rumpa.
    Det är nog inte konstigare än så att jag och en hel del killar gillar lite mognare kvinnor medan andra gillar yngre.
    Jag vet inte riktigt men erfarenhet, både om livet och om sexlivet, kunskap och mognad kanske är några saker som jag råkar gilla? Kanske tror jag att en mogen kvinna inte gillar att ställa till drama för minsta småsak, så som vissa omogna tjejer verkar göra?
    En mogen kvinna som jag tycker är "milfig" är nog helt enkelt en mogen kvinna som jag finner vackrare, mera attraktiv, klär sig snyggare eller är sexigare i mina ögon, än andra mogna kvinnor.

    Du använder en del negativa ord och för mig känns det som att du väljer att se negativt på mitt intresse. Det fattar jag inte och vet inte vad mera jag ska säga om det?
    Det känns som du vill smutskasta mig och mitt ärliga positiva intresse genom att använda ord som porrfilm och analsex, varför vill du göra det?
    Vilket konstigt inlägg. Förstår inte hur du kan tolka min fråga som negativ, jag försöker ju bara få ett svar på hur du och dina polare tänker? Jag är själv en MILF - vilket som du kanske vet står för Mother I Like to Fuck? Ordet MILF i sig är alltså ett sexuellt laddat ord, så varför du börjar snacka om hur hemskt det är att jag nämner porrfilm förstår jag inte alls. Ordet MILF kommer från porrfilmens värld, och handlar ju om att yngre män vill ha sex med en snygg mamma-figur. Och jag tycker att det är smickrande och positivt att få uppmärksamhet från yngre män, men inte så positivt om uppmärksamheten föds ur något som skapats i porrfilmens värld. Fint att du och dina polare har en så vacker och snuskfri blid av äldre kvinnor, det är det nog inte alla som har.
  • Anonym (MILFEN)
    Anonym ("Socialt" intresserad) skrev 2019-02-12 20:36:47 följande:
    Ok, tack för att du berättade. Ber om ursäkt om jag drog förhastade slutsatser.
    Gällande porrfilm så brukar de väl göra sådana filmer som har en stor publik, det handlar väl kanske om att göra pengar på filmerna?
    Jag fattar det som att vi är många som är intresserade av mogna kvinnor, kan kallas milf eller cougar bara som exempel.
    För att vi är intresserade så görs det filmer.
    Det är väl inte tvärtom att man först gör filmer vilket sedan skulle skapa vårat intresse?

    Jag och mina polare är nog inga änglar men alla unga män är inte heller några totala idioter. Någonstans däremellan lägger väl sanningen om mig själv. Full av snuskiga tankar och fantasier men trots detta med respekt för alla tjejer och särskilt då för mogna kvinnor som mycket gärna får vara milfiga.
    Okej, vi missförstod kanske varandra :) Du uttrycker dig väl för en yngre man och verkar ha både hjärta och hjärna. Såna som du är nog välkomna att uppvakta de flesta äldre kvinnor eftersom det inte enbart handlar om att se dem som objekt. Enligt män i min egen ålder (40+) är yngre män enbart intresserade av äldre kvinnor för att de är lätta att få i säng och även detta gör att åtminstone jag drar öronen åt mig. Jag vill inte vara lätt att få i säng utan bli uppskattad och åtråvärd för den jag är och jag skulle aldrig åtrå en yngre man enbart för åldern heller utan för att just han är attraktiv för mig. Så tänker jag :)
  • Anonym (MILFEN)
    Anonym ("Socialt" intresserad) skrev 2019-02-13 09:55:50 följande:
    Tro inte på allt som äldre män säger. De kanske är rädda för konkurrensen?
    Kanske. Fast många äldre män tycks ändå vilja ha yngre kvinnor så de borde inte oroa sig för konkurrensen. Hursomhelst så är det skönt att höra att det finns yngre män som respekterar kvinnor i alla åldrar. Sex är härligt men det ska ändå finnas en bra människosyn i botten!
Svar på tråden Närmar mig 40 och märker av ett socialt ointresse från män