Inlägg från: Anonym (Fattiglapp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fattiglapp)

    Men vad tjänar er familj och vad har ni för utgifter?

    9.000. Hyra på 7.000. Räkningar kring 7-8000 så vi går back och lever väldigt extremt knapert. 5 i familjen 3 barn och två vuxna. Sjukskriven och maken arbetslös och utförsäkrad från a-kassan.. så snart är vi hos fogden

  • Anonym (Fattiglapp)
    Anonym (K) skrev 2019-02-12 17:55:41 följande:

    Soc..?


    Nä dom hjälper inte eftersom jag är sjukskriven utan läkarintyg som dröjt tre månader. Söker jobb febrilt. Får jobb i maj men är långt dit..
  • Anonym (Fattiglapp)
    Anonym (oj) skrev 2019-02-12 18:19:17 följande:

    Vad hemskt! Varför har läkarintyget dröjt så? Vad är det för sjuk du är?


    Det dröjer för jag har varit inlagd i en annan stad på psyket. Haft psykoser. Så läkarna där ska samordna med psyk i hemstaden och det är fan inte lätt. Jag har inga psykoser idag och anser mig själv frisk men lider av ptsd. Så behöver komma till öppenvården här i stan men dom skriver, utan att jag ens träffat, att jag har borderline. Och det anser FK som tvetydigt då dom olika ställena sätter två olika diagnoser. Såhär är det med psykisk ohälsa. Vi tas inte på allvar tyvärr. Inte konstigt att folk skäms..
  • Anonym (Fattiglapp)
    Anonym (oj) skrev 2019-02-12 18:59:54 följande:

    Fy så jobbigt! Otroligt lessamt att höra att det funkar så illa. :-//


    Verkligen! Vi faller mellan stolarna då soc inte gör något utan ett godkänt läkarintyg. Och maken är utan a-kassa och fick hoppa av plugget efter 6 månader utan csnlån då han va tvungen att vara hemma med min pappa som hade cancer och ASiH. (Avancerad sjukvård i hemmet) fram till att han dog. Därefter blev jag sjuk i anorexi och maken fick barnvakta mig och sätta haspar på dörren då jag fick väldigt starka mediciner på öppenvården som gjorde att jag hallucinerade och gick hemifrån. Plus att vi har en son med cpskada som också behöver tillsyn dygnet runt. Så nä, samhället sviker tyvärr när livet är tärt. Men fick iaf hjälp på psyket så jag mår rätt bra idag. Men det är inte lätt att hanka sig fram. Fick uppsägning på förskoleplatser i veckan så nu vet jag inte hur jag ska lösa det - sms-lån kanske men det känns förjävligt..
Svar på tråden Men vad tjänar er familj och vad har ni för utgifter?