• Anonym (vbn)

    Allt och alla har blivit våldtagna - kan det verkligen vara sant?

    Anonym (-) skrev 2019-02-10 21:04:33 följande:

    De flesta jag känner känner någon personligen som blivit våldtagen. Kan det vara så vanligt egentligen? Eller driver folk för uppmärksamhet?


    Gissar att du är en av dom som tror att våldtäkter är överfall som begås av främlingar. Men våldtäkter är vanligast i hemmet, av mannen/sambon/pojkvännen, av en vän eller dejt. Det är sorgligt att så många fortfarande inte förstår vad en våldtäkt är, det är tydligt efter 5 minuter på familjeliv, jag äcklas av hur kvinnor som skriver här möts av människor som svarar att hon inte blivit våldtagen, det är fruktansvärt.
  • Anonym (vbn)
    Anonym (-) skrev 2019-02-11 19:36:30 följande:

    oj vilket trauma att bli våldtagen av sin man *not*


    Så rätt jag hade.

    Efter detta svaret antar jag att du har en intellektuell funktionsnedsättning, kanske du har kontakt med någon som har en pedagogisk utbildning, terapeut, boendestödjare eller speciallärare t ex, som kan förklara sånt som våldtäkt, integritet, rätt till sin egen kropp mm... för dig.
  • Anonym (vbn)

    Sjukt att det aldrig går att diskutera det stora problemet Vi fortfarande har med våldtäkter, som begås av partners, vänner, dejter, bekanta, kända och okända, svenskfödda och invandrare, utan att det alltid ska vändas till att fokusera endast på de våldtäkter som begås av invandrare.

Svar på tråden Allt och alla har blivit våldtagna - kan det verkligen vara sant?