Inlägg från: Zombie von Rymmen |Visa alla inlägg
  • Zombie von Rymmen

    Killar och män! Hur skulle ni reagera??

    Jag avskyr att tävla, särskilt i relationer, så där backar jag. Dock har jag ändå varit i en slags relation där det funnits andra jämte mig som det har funnits öppenhet kring. Ibland pratade vi t.o.m. lite om deras relationsproblem, men jag träffade dem aldrig. Jag kände mig trygg i relationen med henne, vi funkade bra och jag kände att hon höll mig som favorit. Egentligen var vi väl mest kk-vänner, inte riktigt i en kärleksrelation, även om jag hade lite speciella känslor för henne och var kär i henne ett tag. Tror hon kände lite extra för mig också efter ett tag, men ville aldrig riktigt medge det.

    Då du beskriver dig som typiskt manipulativ kvinna hade jag garanterat märkt det då jag inte alls gillar det, och i en liknande situation som du beskriver hade jag hållt armlängds avstånd. Jag hade njutit av komplimangerna, men aldrig kunnat ta det på fullt allvar.

    För mig handlar det inte främst om att det dejtas och gökas vid sidan av mig, utan att du helt enkelt inte är trovärdig för mig. Jag hade också skämtat bort det för att inte göra mig sårbar. Jag är en känslig person och tänker inte utsätta mig för en som manipulerar och när som helst kan kasta mig i smutsen. Jag har mött tillräckligt med sådana.

Svar på tråden Killar och män! Hur skulle ni reagera??