Inlägg från: Anonym (Pappa till allergiker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pappa till allergiker)

    Förskolans nya regler

    Anonym (Arg) skrev 2019-02-12 06:40:35 följande:

    På förskolans föräldramöte sa de att de barn som har pälsdjur hemma måste vara noggranna så de inte för med sig allergener till förskolan på grund av ett barn som ska börja efter sportlovet.

    Får de kräva sånt ansvar av föräldrarna? Är det inte det allergiska barnet som får gå på en specialförskola om hen är så allergisk?


    Om det var ditt barn som helt plötsligt blev allergisk mot tex katt, hund eller häst, hade du då försökt hitta en specialskola för allergiker? Om det så visade sig att den närmsta låg 10 mil bort?

    Herregud vilken hemsk och egoistisk förälder du är! De ber om lite medmänsklighet och du blir arg, patetiskt.
  • Anonym (Pappa till allergiker)
    Anonym (Vega) skrev 2019-02-12 14:22:18 följande:

    Eftersom man inte får betalt under raster så får man göra det man vill. Att du har problem med det visar bara att arbetsgivaren borde ge sina anställda fler sorters kläder.


    När jag jobbade i en matfabrik för många år sedan införde de rökförbud på hela området. Ville du röka på din rast fick du stämpla ut, byta om (fick inte vistas utomhus i arbetskläderna) och snällt traska bort utanför grinden. Problemet var att det tog ca 15 minuter med bara ombyte/promenad t&r/ombyte så det kan inte vara många bloss rökarna han med.

    Jag slutade kort efter införandet så jag vet inte hur mycket protester det blev. Tycker det är rimligt att förbjuda rökning så länge du har arbetskläder, passar i de flesta branscher.
Svar på tråden Förskolans nya regler