Inlägg från: Anonym (Aja bajja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Aja bajja)

    Förskolans nya regler

    Äh vilken förskola är detta? Jag säger bara glöm och dröm! Mina barn ska inte kela mindre med vår hund eller behöva byta kläder pga att en unge är allergisk. Haha det var det dummaste jag har hört! Varför säger inte ni föräldrar sånt rakt ut PÅ själva f-mötet? Typiskt att sitta och sura när ingen med "makt" ser.

  • Anonym (Aja bajja)

    Tycker dagens samhälle har spårat ur totalt! Och föräldrar med samhället. Alla dessa allergier hit och dit. Vi ses påstår till och med att deras spädbarn födde med laktosintolerans (hahah). Den ena ungen efter den andra tål inte gluten, tål inte mjölk snart tål barn väl inte luften på just den gatan hens kompis bor på så lilla Lisa kan inte komma på kalaset utan då måste alla bidra så att hon kan rulla in i sin luftbubbla! Herree Guuud alltså!

  • Anonym (Aja bajja)
    KlunsSmurfen skrev 2019-02-14 11:08:59 följande:

    ja det har spårat ur total när folk känner sig kränkta av att tänka lite på andra och be sina barn att inte klappa djuren innan de går till skolan. Det är de som känner sig kränkta av att behöva anpassa sig lite efter andra som gärna kräver att andra ska anpassa sej efter dem och gapar på ett f-möte när det inte passar eller så är de fega och startar uppror på FB, gnäller på FL när ingen med "makt" ser.


    Men alltså kränkta tror jag då knappast folk blir utan man blir helt paff! Varför ska man inte få klappa på sina hund för? Bara för ett ett barn är allergisk? Då är det väl ändå bättre att kontakta en läkare och fråga om råd. Jag har massvis med folk i min närhet som är allergiska men inte fasen kräver de massa av sin omgivning. Det enda jag tycker att man kan kräva är vid sådana allergier att bokstavligen dör!
  • Anonym (Aja bajja)
    Anonym (mor) skrev 2019-02-14 05:49:19 följande:

    TYVÄRR så verkar det vara så idag att varenda litet utslag ett barn kan ha fått på hakan tolkas som allergi!?.......OCH det gör ju inte saken bättre för de föräldrar som har barn med livshotande allergier(!?) för i allt "tjat och brus" så tröttnar folk? Det blir för mkt helt enkelt(?)

    Har man T EX en pälsdjurs-allergi som gör att det kliar lite i ögonen när man kelar med en katt så .........ja prata inte om den jämt! (jag har stött på många sådana genom livet)


    Jo det är sant. Finns de med allvarliga allergier. Men folk idag kan säga att de inte tål eller är allergiska även de inte är det. Som vid gluten och laktos. Hoppas de flesta är ärliga i alla fall:)
Svar på tråden Förskolans nya regler