• becca90

    Uppstart IVF våren 2019

    Barnlängtan31år skrev 2019-03-06 12:36:17 följande:

    Okey, håller tummarna för att ni får starta nu i mars! Ju närmare något är, desto jobbigare blir det att vänta. Men vänta är ju det enda man har gjort.. så några månader är ju ingenting i jämförelse egentligen, haha.

    Lycka till!!


    Men exakt så!!! Pratade med Falun idag och hon sa att nu är ni på gång och ni kommer inte få höra att ni har ett år kvar utan det är nu det händer. Och du får också tänka att 4 veckor är inget om man jämför med slutresultatet. Det gjorde mig lite lugnare..

    Pratade också med kvinnokliniken i sundsvall och hon sa att remissen skickas idag.. så nu ska vara handläggningen- remissen skickas med brev - Falun ska läsa remissen - de ska bestämma vilken behandling - svara på remissen till Sundsvall- Sundsvall ska kalla mig för sprutsamtal ...... Haha vilket kan ta lite tid om man har otur..
  • becca90
    patriciaaah skrev 2019-03-06 11:29:41 följande:

    Okej, hoppas ni får sätta igång så snabbt som möjligt. Min man är för ung för att vi ska få nån hjälp av landstinget så vi har endast sökt oss till Livio i Falun vilket jag tror kommer vara värt det. Ringde i februari och skulle få en tid för utredning den 4:e april, fick kallelsen igår och där är tiden ändrad till 14:e mars. Här går det undan :)


    Men åh, skönt att ni fick tid snabbare!!! Men då ska ni börja utredningen från grunden eller har ni gjort nån del?
  • becca90
    Barnlängtan31år skrev 2019-03-14 23:50:51 följande:

    Vi fick en med kort-varsel-tid idag på fertilitetsenheten för samtal och provtagning inför IVF! Äntligen! Så till veckan börjar resan med sprutor och allt. Känns verkligen nervöst. Hoppas så innerligt att allt ska gå bra.


    Men wooow!!! Så kul!!!! Vilket protokoll? Vilka läkemedel??

    Jag fick reda på att min remiss inte gicl iväg den 6e..... va fan! Så nu hoppas jag att det vi kompletterade med igår gjorde så den gick iväg då iallafall....
  • becca90
    patriciaaah skrev 2019-03-14 17:12:00 följande:

    Nu har vi varit på första besöket på Livio och allt såg bra ut på mig. Min man hade nedsatta spermier både antalet och antalet rörliga var sämre än normalt. 20 miljoner är ju det optimala för att kunna befrukta ett ägg och min man hade 4,6 miljoner och 0,4 i antalet rörliga. 1,6 tror jag är det normala.

    Han ska få äta vitaminer nu i några månader och göra om testet efter det, om det inte blivit så bra som det ska bli så blir det IVF för oss också.


    Håller verkligen tummarna att det ökar på sig!! Röker han?
  • becca90

    Heeej!! Hoppas allt är bra med er! Ville bara berätta att vi ska på uppstartssamtal imorgon och kör igång denna mens som är beräknad 11 april:D Hur går det för er?

  • becca90

    Nu har jag vart på uppstartssamtal och ska börja vid nästa mens, beräknad 11 april. 175 enheter gonal f ska jag ta! :) hämtade ut all medicin förut. Ska börja vlogga angående mim ivf resa:)

  • becca90
    vill2017 skrev 2019-04-05 13:20:43 följande:

    Vad roligt att allt gick bra och att ni får börja nu äntligen! Lagom till ljusa tider när man är lite pigg och mår bättre av alla blommor och ljuset. Varning för att stoppsprutorna kommer svidas lite :/ Jag har sparat alla mina tabletter och sprutor i en påse för att kunna se hur mycket man behövt proppa i sig under den här tiden då man försökt. Kanske för att kunna visa alla som inte fattar hur mycket väntan, hormoner och mediciner som faktiskt behövts. Synd att man inte sparat alla använda gravtester för att se hur mycket pengar man slösat....


    Jaaa väldigt kul att äntligen få börja! :)

    Ja fyremadeln är likadana som blodförtunnande som jag tagit, svider massor men så är det:)

    Jag ska också spara allt tror jag :)
  • becca90
    Barnlängtan31år skrev 2019-04-08 14:17:39 följande:

    Hej!

    Blev uppringd av barnmorska idag. 3 Blastocyster till frysen! Känns så skönt! Så nu är det en väntan på insättning, hoppas tiden går fort och att inte det tar för lång tid innan min ?riktiga? men kommer. Känns hoppfullt för första gången kan jag säga. Men men. Får se hur det går! Av 12 ägg blev 5 befruktade normalt och sen 3 långtidsodlande till frysen. Hade ju risk för överstimulering på grund av väldigt många äggblåsor. Så hade kanske typ 10 äggblåsor kvar som de inte tömde.


    Så himla kul med 3 blastisar!! Ska du vänta en eller två cyklar tills du sätter tillbaka?
  • becca90
    vill2017 skrev 2019-04-10 10:08:34 följande:

    Vad roligt!!

    Vilken söt katt! Vi har också en hemma som är ett stort stöd under dessa jobbiga tider. Jag antar att han njuter i fulla drag av att ha bådas uppmärksamhet :)


    Men åh, tack! Henne får man se mer av, hon är vår lilla älskling. Ja dom små livet hjälper till så himla mycket..
Svar på tråden Uppstart IVF våren 2019